0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vedat abi aynı telefondan arkadaşım aldı ilk çıktığı zamanlar. ses kalitesi çok güzel ama öyle ahım şahım bi kamerası yok.ayrıca çok kaba bi telefon olmasına rağmen ekstra özellikleri yok.ben beğenmedim yani...
Vedat kardeşimde bu telefondan var , ama hangi ülke üretimi olduğuna hiç dikkat etmedim, ekran görüntü kalitesi çok iyi, fotoğraflarıda iyi düzeyde çekiyor, internettede oldukça hızlı. alınabilir bir cihaz
çok kaba bi telefon abi yaa al kibar bişeyler kendine onu nasıl taşıyacan...
aynı telefon arkadaşımda siyah çerçevelisi macar yapımı fotoğraf çekimlerinin çok iyi olmadığını ama onun haricinde hiç bir sıkıntı çekmediğini gayet iyi bir telefon olduğunu söylüyor
mac kullanıcısıyım ama asla apple'ın bilgisayarından başka hiçbirşeyini tavsiye etmemiphone tamamen bir oyuncak başka hiçbirşey değil tek özelliği statik ekran olması onun haricinde rezalet bir telefon 5800 ün kamerası bile iphone'nun kamerasına on basar bence o telefonun ederi 200 tl
tmm bişey demiyorum alsın yaa benim kaba telefonlara karşı bi uyuzluğum varda onun için söyledim
içime kurt düştü şimdi çok hoşuma giden bir telefondu hatta almayı planlıyordum fin yapımı olan hangi renkmişki?
vedat kardeş,sen bilişimci bir adamsın(adamm yhaaa )senin şu dakkadan itibaren kullanabileceğin yada kullanman gereken sana yakışan,işini görecek tek bir telefon var o da iphone kardeşim...al,kullan,beğenmezsen ben senden satın alcam.ama iddia ediyorum ki beğeneceksin ve artık o cihazı kullandıktan sonra baska markaya bakmayacaksın bile..600 tl yi gecmesin diyosun 2nci el düşünürsen bu fiyata temiz bir 3g 8 gb bulabilirsin.karar sana kalmış güzel kardeşim,tavsiye etmesi benden
İstekleriniz ne doğrultuda?Htc firmasının modelleri özellikli ve hesaplı. Şu anda telefon alcak olsam, senin dediğin paraya htc Touch2 alırım.İşletim sistemi win mobile ve benim için en önemli olan şey, navigasyonda IGO8 kullanabilecek olmam. 2. el düşünüyorsan, Samsung omnia şiddetle tavsiye ederim.5800 inceledim, telefon güzel, özellikli, ancak kasası çok kalın.
HTC yi hiç araştırmadım açıkçası. Kimdir nedir bilmiyorum. internetten biraz araştırmam lazım. Teşekkürler. 5800 ın kasasının kalın olması sıkıntı olmazsa ne dersiniz?