Gönderen Konu: HTC Touch 2 mi, 5800 mı?  (Okunma sayısı 6348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
HTC Touch 2 mi, 5800 mı?
« : Temmuz 20, 2010, 10:29:23 »
Merhaba forumdaşlar, telefonum firar etti. Yanında hafıza kartını ve sim kartıda götürmüş :(.

Başka bir telefon vardı yedekte ama özellikleri baya kısıtlı. Teknolojiyle uğraşıyorum her yerde net gerekebiliyor.

Telefon almam gerekiyor. Orta-Üst seviye bir telefon alıp, beni terkedene kadar kullanırım. En fazla 600tl bütçem var. 5800 özellikleri yeterli geldi. Navi özelliği ve ses kalitesi de güzel.
Bir telefoncudan 485tl fiyat aldım ama nette 435tl ye var. İki farklı üretimi olduğunu duydum. Macaristan ve fin üretimleri farklı diye bir kaç yazı okudum forumlarda. Kırmızı ile mavinin ekran renkleri biraz farklı olduğunu hatta fotoğraf çekerken birinin sarsıntıyı gideremediğini yazmışlar.

Telefonu kullanan arkadaşlardan tecrübelerini rica edeceğim.
-------------------------------------------------------------

Düzenleme:

120 TL fark var arasında ama WM olması bir bilgisayarcı için azımsanmayacak bir özellik.

HTC kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

HTC Touch 2 mi, 5800 mı?
« : Temmuz 20, 2010, 10:29:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 5800 + sı - si neler?
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2010, 10:33:52 »
vedat abi aynı telefondan arkadaşım aldı ilk çıktığı zamanlar. ses kalitesi çok güzel ama öyle ahım şahım bi kamerası yok.ayrıca çok kaba bi telefon olmasına rağmen ekstra özellikleri yok.ben beğenmedim yani...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2010, 10:35:41 »
Vedat kardeşimde bu telefondan var , ama hangi ülke üretimi olduğuna hiç dikkat etmedim, ekran görüntü kalitesi çok iyi, fotoğraflarıda iyi düzeyde çekiyor, internettede oldukça hızlı. alınabilir bir cihaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2010, 10:39:47 »
vedat abi aynı telefondan arkadaşım aldı ilk çıktığı zamanlar. ses kalitesi çok güzel ama öyle ahım şahım bi kamerası yok.ayrıca çok kaba bi telefon olmasına rağmen ekstra özellikleri yok.ben beğenmedim yani...
Aslında Carl Zeiss optik var ama kalite anlayışı göreceli tabiki :D.
Vedat kardeşimde bu telefondan var , ama hangi ülke üretimi olduğuna hiç dikkat etmedim, ekran görüntü kalitesi çok iyi, fotoğraflarıda iyi düzeyde çekiyor, internettede oldukça hızlı. alınabilir bir cihaz
Teşekkürler Mesut :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2010, 10:43:34 »
çok kaba bi telefon abi yaa al kibar bişeyler kendine onu nasıl taşıyacan...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2010, 10:45:59 »
sorun değil çözüm bulalım lütfen :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2010, 10:46:23 »
aynı telefon arkadaşımda siyah çerçevelisi macar yapımı fotoğraf çekimlerinin çok iyi olmadığını ama onun haricinde hiç bir sıkıntı çekmediğini gayet iyi bir telefon olduğunu söylüyor
northstar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2010, 10:49:21 »
aynı telefon arkadaşımda siyah çerçevelisi macar yapımı fotoğraf çekimlerinin çok iyi olmadığını ama onun haricinde hiç bir sıkıntı çekmediğini gayet iyi bir telefon olduğunu söylüyor
hmm. macara bir eksi yazıyorum :). İnternette Fin yapımı diye ayrıca yazılmış olanlar vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2010, 10:51:23 »

Osmancım internete girmek istiyor bu telefonunda ekranı büyük o nedenle kaba duruyor cihaz, interneti seven kabalığına katlanır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 20, 2010, 10:55:51 »
tmm bişey demiyorum alsın yaa :D :D benim kaba telefonlara karşı bi uyuzluğum varda onun için söyledim :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Temmuz 20, 2010, 10:56:00 »
içime kurt düştü şimdi çok hoşuma giden bir telefondu hatta almayı planlıyordum fin yapımı olan hangi renkmişki? :(
northstar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 20, 2010, 11:03:27 »
vedat kardeş,sen bilişimci bir adamsın(adamm yhaaa :))senin şu dakkadan itibaren kullanabileceğin yada kullanman gereken sana yakışan,işini görecek tek bir telefon var o da iphone kardeşim...
al,kullan,beğenmezsen ben senden satın alcam.ama iddia ediyorum ki beğeneceksin ve artık o cihazı kullandıktan sonra baska markaya bakmayacaksın bile..!!!
600 tl yi gecmesin diyosun 2nci el düşünürsen bu fiyata temiz bir 3g 8 gb bulabilirsin.
karar sana kalmış güzel kardeşim,tavsiye etmesi benden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 20, 2010, 11:15:20 »
İstekleriniz ne doğrultuda?
Htc firmasının modelleri özellikli ve hesaplı. Şu anda telefon alcak olsam, senin dediğin paraya htc Touch2 alırım.
İşletim sistemi win mobile ve benim için en önemli olan şey, navigasyonda IGO8 kullanabilecek olmam. 2. el düşünüyorsan, Samsung omnia şiddetle tavsiye ederim.
5800 inceledim, telefon güzel, özellikli, ancak kasası çok kalın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Temmuz 20, 2010, 11:16:49 »
mac kullanıcısıyım ama asla apple'ın bilgisayarından başka hiçbirşeyini tavsiye etmem
iphone tamamen bir oyuncak başka hiçbirşey değil tek özelliği statik ekran olması onun haricinde rezalet bir telefon 5800 ün kamerası bile iphone'nun kamerasına on basar bence o telefonun ederi 200 tl
northstar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 20, 2010, 11:26:02 »
mac kullanıcısıyım ama asla apple'ın bilgisayarından başka hiçbirşeyini tavsiye etmem
iphone tamamen bir oyuncak başka hiçbirşey değil tek özelliği statik ekran olması onun haricinde rezalet bir telefon 5800 ün kamerası bile iphone'nun kamerasına on basar bence o telefonun ederi 200 tl

rezaletliğinden kastın nedir Ahmet abi?sadece kamerası için konusuyosun sanırım,birde bu kadar kötülediğine göre bir süre kullanmışsın diyecem ama bence kullanmamıssın gibi...
tabi zevk meselesi birşey söyleyemem,ben alalı 1 yıl oldu herhangi hiçbir şikayetim yok
cihaz tam kapasite kullanıldığı zaman resmen cebinizde minik bir laptoptur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Temmuz 20, 2010, 11:41:00 »
Bluetooth tan mp3 yükleyebiliyormusun? 1000 tl civarında bir telefon ve kamerası 2 megapiksel ve bildiğim kadarıyla itunes haricinde bir programdan müzik yükleyemiyorsun pilini değiştiremiyorsun pil bittiği zaman yetkili iphone apple servisine götürüp yeni pil taktırmak zorundasın ve apple servislerinin ücretlerini biliyorsundur pahalı pahalı dediğim gibi oyuncak bir telefon ekran süper şıkır şıkır görüntü kalitesi tartışılmaz 16.000.000 renk desteği (extra program indirme ücretli diye biliyorum yanılabilirim)
ama o telefona o parayı ben vermem tabi zevk meselesi zevkler ve renkler tartışılmaz
northstar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 20, 2010, 11:46:38 »
tmm bişey demiyorum alsın yaa :D :D benim kaba telefonlara karşı bi uyuzluğum varda onun için söyledim :D
Bende başta ince olsun dedim ama ekranı büyük olmalı diyince, ince büyük ekran telefonlar plaka gibi duruyor oda güzel görünmüyor. Birde ben dalgın adamım. Telefon üzerimde olmadımı eksikliğini hissetmem lazım :D.
içime kurt düştü şimdi çok hoşuma giden bir telefondu hatta almayı planlıyordum fin yapımı olan hangi renkmişki? :(
Renge göre mi değişiyor emin değilim araştırıcam.
vedat kardeş,sen bilişimci bir adamsın(adamm yhaaa :))senin şu dakkadan itibaren kullanabileceğin yada kullanman gereken sana yakışan,işini görecek tek bir telefon var o da iphone kardeşim...
al,kullan,beğenmezsen ben senden satın alcam.ama iddia ediyorum ki beğeneceksin ve artık o cihazı kullandıktan sonra baska markaya bakmayacaksın bile..!!!
600 tl yi gecmesin diyosun 2nci el düşünürsen bu fiyata temiz bir 3g 8 gb bulabilirsin.
karar sana kalmış güzel kardeşim,tavsiye etmesi benden :)
Abi o telefon bana iddialı gelir. 625 tlye iphone vardı ama o bir üst sınıf benim için :D. Tatil zamanı işler kesat zaten :D. İnşaallah ilerde.
440 tlye ihtiyaçlarımı karşılayabilirsem dahada kırılana veya alınana kadar kullanırım ben bunu. Arıza yapsa cebimden para çıkmaz.
Yaşasın IPhone :D.

İstekleriniz ne doğrultuda?
Htc firmasının modelleri özellikli ve hesaplı. Şu anda telefon alcak olsam, senin dediğin paraya htc Touch2 alırım.
İşletim sistemi win mobile ve benim için en önemli olan şey, navigasyonda IGO8 kullanabilecek olmam. 2. el düşünüyorsan, Samsung omnia şiddetle tavsiye ederim.
5800 inceledim, telefon güzel, özellikli, ancak kasası çok kalın.
HTC yi hiç araştırmadım açıkçası. Kimdir nedir bilmiyorum. internetten biraz araştırmam lazım. Teşekkürler. 5800 ın kasasının kalın olması sıkıntı olmazsa ne dersiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Temmuz 20, 2010, 11:54:24 »
bu siteden de fikir edinebilirsin ürün karşılaştırması yapabiliyorsun
http://www.letsgomobile.org/tr/
northstar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 20, 2010, 12:15:04 »
neyse ahmet abi tahmin ettiğim gibi sen bu cihazı tam teşekküllü kullanmamıssın. :)
bluetooth gerekli değil,
diğer hiçbir programı,oyunu dosyayı vs baska teller desteklemez zaten...
ücrertli indirme konusunda da cihaza basıyosun jailbreaki,firmware, bide versiyon yükswelttin mi;
en kısa örneği sana igo denen 95 dolarlık programı ücretsiz indirebiliyosun
iphone un içine girmeyen o cihazdan verim alamaz vesselam
saygılar sevgiler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 20, 2010, 12:19:34 »
Alıntı
HTC yi hiç araştırmadım açıkçası. Kimdir nedir bilmiyorum. internetten biraz araştırmam lazım. Teşekkürler. 5800 ın kasasının kalın olması sıkıntı olmazsa ne dersiniz?
5800 kasa kalınlığı rahatsız etmiyorsa ilk kriter tamam.
Ancak sorduğum soruya cevap yazmamışsınız. İstekleriniz ne doğrultuda?
5800'da bulunan Symbian işletim sistemli telefonları yaklaşık 2004 yılından bu yana kullanıyorum ve olumsuz söylenecek pek bir şey yok. Ancak özellikle kullanacağız bir program ve ya özellik olacaksa, buna göre fikir belirteceğim.
Üst düzeyde bir kullanıcı olacaksanız, all in one olan bir cihaz alınız.
Yani ; 3g, wireless, iyi bir kamera, TV'ye görüntü aktarma, a-gps destekli gps v.s v.s....
3-4 yıl önce, pda tarzi cihazlarda vardı bu kadar çok özellik. PDA'larda da genellikle wm var.
Ben şu anda sürekli olarak E71 kullanıyorum ve özellikle navigasyon ihtiyacım olunca, Samsung Omnia var.
Onu kullanıyorum. Samsung Omnia gerçek anlamda all in one bir cihaz.
Kablo ile tv'ye görüntü aktarıp film izleyebileceğin bir cihaz.