0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
orda yaşamadığım için yer olarak bilemiorum..ama genellikle park ledleri falan oto aksesuarcılarda yada sanayilerde olur..En iiyisi oto aksesuarcıya bi sormak derim.. O zaten iyisini kötüsünü gösterir.
Timuçin bey aksesuarcılar genelde oto sanayilerine yakın yerlerde bulunur, ayrıca bu tarz ledli ampullerde marka yok hepsi uzak doğu malı, siz aracın neresinde kullanıcaksınız, iç aydınlatmada güzel oluyor, eyaz parklardada güzel duruyor, ancak sinyallere takıcaksanız eğer sinyallerin yanıp sönme zamanları değişiyor sapıtıyor
Park ampülleri yerine takmak istiyorum, bir de tavan lambası ve bagaj lambasını değiştiririm belki.
arabama LED'li park ampülü takmak istiyorum. İnternetten satılan siteler buldum ama gidip görmeden almak istemiyorum. İstanbul'da Avrupa yakasında bunlardan satan parçacı bilen varsa haber verebilir mi? Aksaray'daki yedek parçacılar piyasasında bulunabilecek şeyler mi bunlar? Hangi markayı almamı tavsiye edersiniz?
ledli park ambülü nasıl birşey istiyorsunuz benim kullandıgım var cok güzel duruyor parkalrda beyaz renkli oto aksesuarcılarda bulabilrsiniz Uploaded with ImageShack.usbunun bi değişik şekli bu ledlidir zaten
erdem kaça aldın kardş bunları
markası phılıps değil benimkilerin ama aynısı oto aksesuarcıalrdan alabilirsiniz ben 10 tlye almıstım çiftini
Praktiker'de bulunur hemde uygun fiyata.Fakat bence aksesuarcıdan almayın.Fiyatları bariz şekilde 2 kat fazla olabiliyor İnternet'ten sipariş vermek ve alınca da toplu almak en mantıklısı.Ama illaki görmek isterim derseniz en sağlam Praktiker'de bulabilirsiniz.
Bu akşam eve dönerken Bayrampaşa'da İKEA mapazasının yanındaki Praktiker mağazasına uğradım. LED dışında tonla ampül çeşidi vardı ama LED'li olanlardan yoktu. Belki benim gittiğim mağazadan yoktur.Aksaray'a gitmek mantıklı ama orada da park sorunu var, arabayı bırakıp yürüyerek gitmek gerek. Üşenmediğim bir gün gideceğim.
çift'i 2TL ye çekiyorum ebay'den
Aldigin fiyat iyiymis, Tunc, gonderme ucreti dahil mi?