0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat gercekten iyiymis. Tavan lambasi olarak aldigim LED'ye 7 dolar verdim.Bunun uclusunden.
bu tür ürünleri www.dealextreme.com sitesinden araba aksesuarları bölümünden bir çok çeşite ulaşabilirsiniz gerçekten mükemmel bir site fakat çin.ama işinizi max seviyede görüyor ürünler gayet güzel. Bugün bagaj lambalarım geldi gayet güzel.ayrıca bu tür ledli ürünleri alırken lumen kat sayısı önemli faktördür dikat ediniz..
yiğit kardeş doğru söylüyo www.dealextreme.com veya www.focalprice.com ben buralardan dünya kadar malzeme aldım sorunsuz olarak , tüm ürünler free shipping yani bedelsiz kargo ile gönderiyorular , 1 dolarlık bir led alsanız bile kapınıza kadar kargo ödemeden alıyorsunuz , ödeme paypal üzerinden yapılıyor , araba elektroniği kısımlarını inceleyin siteden çıkamayacaksınız.
Serviste usta vardı saolsun konusma esnasında geçmişti 1 gün sonra servise gidecektim aldı 10tl ye taktı parklara.Şimdi 1 tane daha alıp plakalıka ışıklarına taktıracağım.
Servis yolum üzerinde değil, herhangi bir oto elektrikçiye gidip de arabamı kurcalatmak da istemiyorum. Olmazsa 1-2 ay içinde 40bin bakımı için Toyotronic Mithat Usta'ya gideceğim, oradaki elektrikçiye taktırırım, şimdilik bilgisayar masamda duruyorlar, 12V adaptörle elektrik verip oynuyorum.
Timuçin abi dün akşam parkları,iç aydınlatmayı,bagaj ışığını ve arka plaka ışığını beyaz led ampülle değiştirdim.parklardaki ledler philips'in yeni çıkan ürünü düşük voltajdan ötürü ikaz vermiyor araç.fotoğrafları paylaşıyorum;