0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yardımcı olayım istedim hepsi budur .zaten kısa zaman içersinde resimli tekik bilgiyi sunmaya çalışacağım saygılatımla
Ahmet Bey, D4 motorlar direkt enjeksiyonlu benzinli motorlardır. Sizin bahsettiğiniz dizel motorlara verilen isim D4D'dir. Yani direkt enjeksiyonlu dizel motor. Bu arada herkes bilir ki Türkiye'de şu anda en iyi lpg markası BRC'dir. BRC distribütörü 2A Mühendisliğin forum sitesinde bakın ne buldum?http://www.2a-lpg.com/forum/showthread.php/avensis-d4-lpg-3587/index.html?s=af437327c06f3097ade45ea12e07c847&
Bilgi için teşekkürler Kaan Bey. Ben de yeni teknoloji icad etmişler diye heveslenmiştim ne güzel. :-(
yurdum taksicileri 1980 lerde buldu bu teknolojiyi, taaa güney afrikayı karıştırmış adam. kaliteyi her zaman dışarılarda ve uzaklarda arıyoruz. çok iyi hatırlıyorum 1992 de amcamın sw renosunda arkada 12kg mutfak tüpüyle gezerdik. anlaşılan teknoloji(!) bizi 18 yıl geriden takip ediyor.
Kaan Bey, peki Erkan beyin 11 adet araca bu sistemi uygulamaları ve sorun olmaması 8 aydır sizce bir anlam ifade etiyor mu? Tabi denilenleri doğru olarak kabul edersek. Yıllardır bu işi yapan bir firma herhalde 200-300 lira kar etmek için insanları kandırıp böyle bir sorumluluk altına girmez. Zaten en fazla kaç tane avensis müşterisi olup da kazanç sağlayabilir ki. Bana biraz önyargılısnız gibi geldi. Gelişen teknoloji ve insan zekası nelere çözüm bulmuyor ki buna bulunmasın.