0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracı verirken 2 kere falan düşünmemek lazım, hiç vermeyeceksin, kıramayacağın çok yakın hissettiğin insanlarsa işi gücü bırak götür istediği yere, el elin eşeğine malesef türkü çağırarak biniyor. yanlış anlamayın muhyiddin bey, burada sözüm size değil, sadece fikrimi yazayım dedim...tekrar geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin...
Evet atalarımız doğru söylemiş.Nar çiçeğimi emnet verdim canı cebinden düştü.Emanete hıyanet derlerya,işte böyle birşeymiş demekki.Emaneti insan canı gibi kollamalıdır.Maalesef bizde tutum arabayı alana kadar.Aldın mı arabayı gevur malı gibi kullanılır ve sonuç böyle vahim olur. Ben hayatım boyunca yapmadığım hatayı yaptım.Benim bir huyum vardır,ne alırım ,nede veririm.Ama haytımın yanlışını yaptım bir kez emenet araba verdim.Arabam bir daha geri gelmedi. Amasyada kaza yaptılar ve arabam pert oldu.Arbamı böyle görünce çocuk gibi ağlamıştım.Tabiiki kaza yeni değil arkadaşlar Ekim 2009 da olmuştu.İşte Nar Çiçeğimin Son HaliView My Video
Boşuna dememişler evsahibinin 1 kiracının bin evi var diye.Bütün taksiler, dolmuşlar elimizin altında.
Ben şuna takılıyorum aslında.Vermemek değil,emanet istemek en ayıp şey.İstemeye utnmayana vermeyip utanmak lazım.
+1 vripte kötü olacağına vermeyip kötü ol daha iyi...
ya abi benim içime kurt düşürdün şimdi bende arabamı sevdiğim bir arkadaşımın yeğeninin düğünü vardı onun için benden istedi insan arabadan kıymetlidir benim yanımda düşünerek diye verdim ama mal canın yongasıdır demiş atalarımız ben hemen aradım araca ihtiyacım var dedim akşama gelecekmiş bakalım ama tam 3 gündür ayrıyım aracımdan hiç düşünmedim şimdi akşam olmaz artık ama şu var olacağın önüne geçemezsin olmuş artık bi kere cana bişey olmasın.size ve arkadaşınıza geçmiş olsun.selamlar