0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atakancığım şunu unutuyorsun... reelde sohbet etmekle foruma yazmak çok farklı burda birbirimizin mimiklerini göremiyoruz sen yazdığını kötü niyetle yazmadığını biliyor ve savunuyorsun ama bak kaç tane büyüğün senin üslubunu eleştriyor...sen gel biraz daha dikkatli seç kelimelerini.... delikanlısın söyleyeceğini dümdüz söyleyip geçiyorsun ama bazen "yanlış anlaşılabilir miyim acaba" demiyorsun....hadi ablacım biraz daha sakin....
atakancığım şunu unutuyorsun... reelde sohbet etmekle foruma yazmak çok farklı burda birbirimizin mimiklerini göremiyoruz sen yazdığını kötü niyetle yazmadığını biliyor ve savunuyorsun ama bak kaç tane büyüğün senin üslubunu eleştriyor...sen gel biraz daha dikkatli seç kelimelerini.... delikanlısın söyleyeceğini dümdüz söyleyip geçiyorsun ama bazen "yanlış anlaşılabilir miyim acaba" demiyorsun....hadi ablacım biraz daha sakin....+1
Atakan, sanırım bir yanlış anlamadan dolayı oluştu bu sıkıntı. Muhyiddin Bey, aracının kaza sonucu kullanılamaz hale gelmesinden duyduğu üzüntü nedeniyle değil, emanet vermeyi hiç sevmeyen biri olarak, emanet verdiği aracıyla yaşanan ölümlü kazadan duyduğu vicdan azabını bizlerle paylaşmak için açtı bu konuyu. Ama bence bu konuyu burada bırakalım, temiz bir sayfa açalım ve tüm forum olarak paylaşımlarımıza dikkat edelim
Benim için fark etmez abi.Yeni sayfa açalım eski sayfa açalım.Düşüncem ortada.Bu konun bence bu kadar forum gündemini meşgul etmesi bile abes.
Hakkı abi benim üslubumda bir yanlışlık yoktu.Abartıyorsunuz bence dedim aracın kaskosu yokmuydu?Bana verilen cevap....Hani bana yaşın küçük anlayamassın felan deniliyorda.Ben yaşla alakası yok,biraz insanın aklının başında olması lazım.Kaskosu olan bir araba.Sonuçta araba yaa..Dışarıda binlerce var.İnsan hayatı gitmiş ben söyleyince akıllarına geliyor da yok orada insan öldü deniliyor..Orada insan ölmüşken arabaya ağlamak Hangi Yaşta insanın Yapacağı Bir Davranıştır.(Benim 5 yaşındaki yeğenim yapar mesela)
Bu cocukta Deniz Gezmisi goruyorum
Tekrar geçmiş olsun Muhyiddin Bey, sizi çok iyi anlıyorum. Allah tekrarını göstermesin...Ayrıca atakan, söz konusu kazada bir insan hayatını kaybetmiş, kendini o aracı emanet veren insanın yerine bir koy bakalım neler hissedeceksin, işin vicdani boyutunu da unutmamak lazım.Ben de Geniş Aile dizisindeki Zekai'yi görüyorum : Alayına isyan