Gönderen Konu: EMANETİN CANI CEBİNDE OLUR  (Okunma sayısı 7099 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: EMANETİN CANI CEBİNDE OLUR
« Yanıtla #40 : Temmuz 22, 2010, 14:09:30 »
Atakan, polemik yaratacak konulardan ve mesajlardan kaçınmanı önemle rica ediyorum...
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 22, 2010, 14:09:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 22, 2010, 14:13:08 »
+1
adaşım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 22, 2010, 14:57:56 »
Hakkı abi öyle şey mi olur.İyi o zaman polemik olacak diye kendi görüşümüzü söylemeyelim.Doğru bildiklerimi her zaman saygı çerçevesinde savunurum.Kimin benden yaşça büyük olduğunuda bilir ona göre davranırım.Fakat biri bana saygısını aşarsa benimde ona saygılı davranmak için bir nedenim kalmaz.Demogoji yapmayada bence gerek yok.İnsan hayatı benim için her zaman seri üretimi olan bir voswos'dan önemlidir.Kimsede kusura bakmasın TEESSÜF etmesin.Kimseyede ileri geri konuşmam,tabi beni küçümseyip aşağılamaya çalışmadığı sürece.....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 22, 2010, 15:00:51 »
Bu cocukta Deniz Gezmisi goruyorum :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 22, 2010, 15:03:07 »
haddim değil ama
yaşına yorun bence,en mantıklısı bu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Temmuz 22, 2010, 15:06:00 »
Ben sadece fikirlerimi söyledim.kim nasıl anlarsa anlasın
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Temmuz 22, 2010, 15:37:33 »
Atakan, seni anlıyorum, doğru bildiklerini savunmak istiyorsun ama bunu yaparken kullandığın üsluba çok dikkat etmen lazım. Çok güzel bir atasözümüz var, mutlaka duymuşsundur "Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı" şeklinde. Bunu yapamadığın takdirde haklıyken, haksız durumuna düşersin. Objektif kriterlere göre forum ortamına uygun olmadığını; diğer üyeleri rahatsız edebileceğini veya yanlış yönlendireceğini düşündüğün paylaşımlar var ise moderatöre bildir seçeneğini kullanmalısın. Ama dediğim gibi bütün konu kullanılan üslupta bitiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Temmuz 22, 2010, 15:45:28 »
Hakkı abi benim üslubumda bir yanlışlık yoktu.Abartıyorsunuz bence dedim aracın kaskosu yokmuydu?Bana verilen cevap....Hani bana yaşın küçük anlayamassın felan deniliyorda.Ben yaşla alakası yok,biraz insanın aklının başında olması lazım.Kaskosu olan bir araba.Sonuçta araba yaa..Dışarıda binlerce var.İnsan hayatı gitmiş ben söyleyince akıllarına geliyor da yok orada insan öldü deniliyor..Orada insan ölmüşken arabaya ağlamak Hangi Yaşta insanın Yapacağı Bir Davranıştır.(Benim 5 yaşındaki yeğenim yapar mesela)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Temmuz 22, 2010, 15:58:31 »
atakancığım şunu unutuyorsun... reelde sohbet etmekle foruma yazmak çok farklı burda birbirimizin mimiklerini göremiyoruz sen yazdığını kötü niyetle yazmadığını biliyor ve savunuyorsun ama bak kaç tane büyüğün senin üslubunu eleştriyor...

sen gel biraz daha dikkatli seç kelimelerini.... delikanlısın söyleyeceğini dümdüz söyleyip geçiyorsun ama bazen "yanlış anlaşılabilir miyim acaba" demiyorsun....

hadi ablacım biraz daha sakin....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Temmuz 22, 2010, 16:05:31 »
Atakan, sanırım bir yanlış anlamadan dolayı oluştu bu sıkıntı. Muhyiddin Bey, aracının kaza sonucu kullanılamaz hale gelmesinden duyduğu üzüntü nedeniyle değil, emanet vermeyi hiç sevmeyen biri olarak, emanet verdiği aracıyla yaşanan ölümlü kazadan duyduğu vicdan azabını bizlerle paylaşmak için açtı bu konuyu. Ama bence bu konuyu burada bırakalım, temiz bir sayfa açalım ve tüm forum olarak paylaşımlarımıza dikkat edelim :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Temmuz 22, 2010, 16:08:38 »

atakancığım şunu unutuyorsun... reelde sohbet etmekle foruma yazmak çok farklı burda birbirimizin mimiklerini göremiyoruz sen yazdığını kötü niyetle yazmadığını biliyor ve savunuyorsun ama bak kaç tane büyüğün senin üslubunu eleştriyor...

sen gel biraz daha dikkatli seç kelimelerini.... delikanlısın söyleyeceğini dümdüz söyleyip geçiyorsun ama bazen "yanlış anlaşılabilir miyim acaba" demiyorsun....

Söylediklerime dahada dikkat eder ve üslubumu daha dikkatli kontrol ederim.Fakat bir yanlışlık yaptığımı sanmıyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Temmuz 22, 2010, 16:09:48 »

+1

Atakan, sanırım bir yanlış anlamadan dolayı oluştu bu sıkıntı. Muhyiddin Bey, aracının kaza sonucu kullanılamaz hale gelmesinden duyduğu üzüntü nedeniyle değil, emanet vermeyi hiç sevmeyen biri olarak, emanet verdiği aracıyla yaşanan ölümlü kazadan duyduğu vicdan azabını bizlerle paylaşmak için açtı bu konuyu. Ama bence bu konuyu burada bırakalım, temiz bir sayfa açalım ve tüm forum olarak paylaşımlarımıza dikkat edelim :kanka:

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Temmuz 22, 2010, 16:15:56 »
Benim için fark etmez abi.Yeni sayfa açalım eski sayfa açalım.Düşüncem ortada.Bu konun bence bu kadar forum gündemini meşgul etmesi bile abes.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Temmuz 22, 2010, 16:25:01 »
Benim için fark etmez abi.Yeni sayfa açalım eski sayfa açalım.Düşüncem ortada.Bu konun bence bu kadar forum gündemini meşgul etmesi bile abes.

tamam lan uzatma işte... deerrmmiişiiimm... :lol:

hadi burda bırakalım.... hakkı beyinde dediği gibi kibar ve nazik bir şekilde sohbetlere paylaşımlara devam edelim.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Temmuz 22, 2010, 19:32:59 »
Hakkı abi benim üslubumda bir yanlışlık yoktu.Abartıyorsunuz bence dedim aracın kaskosu yokmuydu?Bana verilen cevap....Hani bana yaşın küçük anlayamassın felan deniliyorda.Ben yaşla alakası yok,biraz insanın aklının başında olması lazım.Kaskosu olan bir araba.Sonuçta araba yaa..Dışarıda binlerce var.İnsan hayatı gitmiş ben söyleyince akıllarına geliyor da yok orada insan öldü deniliyor..Orada insan ölmüşken arabaya ağlamak Hangi Yaşta insanın Yapacağı Bir Davranıştır.(Benim 5 yaşındaki yeğenim yapar mesela)

Sorma yaa Atakan, bende yaparım heralde :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Temmuz 22, 2010, 19:38:22 »
şüphem yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Temmuz 22, 2010, 19:41:19 »
 :zombi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Temmuz 22, 2010, 19:47:47 »
Tekrar geçmiş olsun Muhyiddin Bey, sizi çok iyi anlıyorum. Allah tekrarını göstermesin...

Ayrıca atakan, söz konusu kazada bir insan hayatını kaybetmiş, kendini o aracı emanet veren insanın yerine bir koy bakalım neler hissedeceksin, işin vicdani boyutunu da unutmamak lazım.

Bu cocukta Deniz Gezmisi goruyorum :foto:

Ben de Geniş Aile dizisindeki Zekai'yi görüyorum : Alayına isyan :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Temmuz 22, 2010, 19:52:29 »
Tekrar geçmiş olsun Muhyiddin Bey, sizi çok iyi anlıyorum. Allah tekrarını göstermesin...

Ayrıca atakan, söz konusu kazada bir insan hayatını kaybetmiş, kendini o aracı emanet veren insanın yerine bir koy bakalım neler hissedeceksin, işin vicdani boyutunu da unutmamak lazım.

Ben de Geniş Aile dizisindeki Zekai'yi görüyorum : Alayına isyan :P
ben kendimi koydum koyulacak yerede hakkı abi sildi mesajları.
benimde kimseye isyanım yok.Neden böyle bir anlayışınız var düşünceleri zıt olunca ya isyancı ya asi yada hain.Yaftalanmak zorundamıyım ya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • SEVMEK SEVİLMEK YÜCELİKTİR, ya SEVMEMEK NİCELİKTİR
    • HOCAOĞLU ANAHTAR İMMOBİLİZER-KUMANDA
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Temmuz 22, 2010, 20:20:46 »
                  HERKESE EYVALLAH !!!

Yeter be dostum,muhabbeti aşmayalım hiç birimiz
Kırgılık yok sevgide,saygıda yokmudur hiç yerimiz
Dostluklar kurmak için burada değilmiyiz her birimiz
Ne güzel böylede iyi bir dost kazandık her birimiz

Atakan sana sevgiler sunuyorum,özür erdemdendir
Bazı şeyler anlaşılmaz,tartışılır gider acep nedendir
Öfke,keskin sirke gibidir, oda bilirsin dibini delendir
Boş ver kardeşim,en güzel insan eyvallah diyendir.

MUHYİDDİN KAYACI