0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat dostum ebediyen Toyotaciyiz tabide bazen ihtiyaclar gereksinimler insani baska kiyilara surukleyebiliyor... Bu sebeple oncelikle boylelikle bi araca ihtiyacin var mi sorusunu sormaliyim aksi taktirde pek olumlu yorumum yok benim arac hakkinda...En yakin dostuma borc karsiliginda geldi ayni model yili yada bi oncekidir surucu kabini bildigin traktor sanki motor torpidounun icinde... (evet mantik olarak orada ama yalitim yok ) Konfora gelince suan bindigin aracla kiyaslayamazsin bile malesef (arka vip kisim haric ) Hee hic unutamdigim ve cok guldugumuz bir olay anlatayim foto felan degil gozlerimizle gorduk gecen yil forumdan Emre Ozan abimle Ergun kardesimizin dugunu icin Maltepey dogru gidiyorduk yolda bi beyaz starex i tam solluyorduk ki bise dikkatimi cekti abi dedim az yavasla hizada kal Eleman beyaz arabanin ustune bildigin markorle alenen yazmis tabi ben buraya yazamayacagim ''Bu arabayi ureteninde getirip Turkiye sataninda ...... Bunu alan aklimida ..... Siz siz olun Starex almayin yazmisti''He bunu bi sinir ani ile yazmistir illaki ancak benimde sahsim goruslerim olumsuz Hyundai'in H100u Starexten iyidir...
aman aman Starex'mi sakın ha sakın Murat, komşumuzda vardı sıfır almıştı 3 ayda 2 kez şanzumanı değişti, sonrada bidaha uğraşmadılar ve hemen sattılar.
Yakit konusunda bende kotulemiyorum ama iste Yakitida az yakar basinida az yakarsin kardesim sonra demedi deme Valla H100 al bunu alma derim o derece yani Paylas bakalim linkini yav heryeri olumsuz demiyoruz bizde Murat dostum tipi guzel gelebilir vs ama Toyotadan sonra sanayi yollari uzak kalmistir sana diye dedik
Inceledimde soyle bir arac diri duruyor temiz bide guvenilirse bu bilgiler dusuk km filan guzel ozellikler... Aslinda insanin aklini celmeyecek bir arac degil... Aile icin aliyosan uzun vade dusunuceksin sanirim uzun vade oluncada yas ilerlicek sorunlar cikicazk satis zorlasicak... ooy ben yorum yapamicam sanirim ya
Valla ne desem bos iste dostum Al desem dert alma desem dert + lar fazla duruyor sende ama nasip
linke baktımda sanki şoför kapısı değişmiş gibi duruyor rengi biraz daha koyu belkide resimden öledir
haklısın erdem sol arka çamurluk kapı değilde ilan linkinde yazmış otoparkta sürtünmeden diye sanırım ton farkı olmuş iyi yakaladın..biraz ton farkı var... önemli değil..
senin için sorun yoksa bizim içinde bi sorun yok abicim
abi araç güzel yaa tam aile arabası bence güzel teklif aslında.ama bu araçlar pek tutulmadı sanki.epey sorun yaratıyor felan dediler.ellerinde patladı çoğunun.ama seninkinin km si düşük,garantisi var bide vip yani hoş duruyor.bide şöyle düşünmek lazım adam anlattığına göre bir yığın masraf yapmış araca ama niye böyle uygun bi fiyata elinden çıkarmak istiyor acaba... ayrıca hemşerimin dediği gibi ön kapıdan itibaren olan renk farkı benimde dikkatimi çekti.sen aracı yakından görünce dikkatlice bak ön tarafa bence.amann önden kazalı felan olmasında...