Gönderen Konu: 2007 140 bg starex minibüs ile hb corolla  (Okunma sayısı 6753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
2007 140 bg starex minibüs ile hb corolla
« : Temmuz 15, 2010, 14:37:18 »
arkadaşlar 2005 hb corolla aracıma 2007 model otomatik vites 38.000 2012 kadar garantisi devam eden 140 bg hyundai strex svx vıp yapılmış full  bir minibüs teklif ettiler.. bu araç hakkında bilgisi ve test sürüşü yapanlar yakıt safiyatı konusunda parça konusunda bilgisi olanlar varmıdır..şanzıman vs vs kısaca bilgisi olan arkadaşların sayesinde bir bilgiye sahip olup hareket edeceğim ama şunu bilin ebediyen toyotacıyım.. ;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

2007 140 bg starex minibüs ile hb corolla
« : Temmuz 15, 2010, 14:37:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007 140 bg starex minibüs ile hb corolla
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2010, 14:46:12 »
Murat dostum ebediyen Toyotaciyiz tabide bazen ihtiyaclar gereksinimler insani baska kiyilara surukleyebiliyor...  Bu sebeple oncelikle boylelikle bi araca ihtiyacin var mi sorusunu sormaliyim aksi taktirde pek olumlu yorumum yok benim arac hakkinda...

En yakin dostuma borc karsiliginda geldi ayni model yili yada bi oncekidir surucu kabini bildigin traktor sanki motor torpidounun icinde... (evet mantik olarak orada ama yalitim yok :D )   Konfora gelince suan bindigin aracla kiyaslayamazsin bile malesef (arka vip kisim haric :D )

Hee hic unutamdigim ve cok guldugumuz bir olay anlatayim foto felan degil gozlerimizle gorduk  gecen yil forumdan Emre Ozan abimle   Ergun kardesimizin dugunu icin Maltepey dogru gidiyorduk yolda bi beyaz starex i tam solluyorduk ki bise dikkatimi cekti abi dedim az yavasla hizada kal :D

Eleman beyaz arabanin ustune bildigin markorle alenen yazmis tabi ben buraya yazamayacagim :D :D   
''Bu arabayi ureteninde getirip Turkiye sataninda  ......  Bunu alan aklimida ..... Siz siz olun Starex almayin yazmisti''

He bunu bi sinir ani ile yazmistir illaki ancak benimde sahsim goruslerim olumsuz Hyundai'in H100u Starexten iyidir...   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2010, 14:48:50 »
aman aman Starex'mi sakın ha sakın Murat, komşumuzda vardı sıfır almıştı 3 ayda 2 kez şanzumanı değişti, sonrada bidaha uğraşmadılar ve hemen sattılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2010, 15:04:45 »
Murat dostum ebediyen Toyotaciyiz tabide bazen ihtiyaclar gereksinimler insani baska kiyilara surukleyebiliyor...  Bu sebeple oncelikle boylelikle bi araca ihtiyacin var mi sorusunu sormaliyim aksi taktirde pek olumlu yorumum yok benim arac hakkinda...

En yakin dostuma borc karsiliginda geldi ayni model yili yada bi oncekidir surucu kabini bildigin traktor sanki motor torpidounun icinde... (evet mantik olarak orada ama yalitim yok :D )   Konfora gelince suan bindigin aracla kiyaslayamazsin bile malesef (arka vip kisim haric :D )

Hee hic unutamdigim ve cok guldugumuz bir olay anlatayim foto felan degil gozlerimizle gorduk  gecen yil forumdan Emre Ozan abimle   Ergun kardesimizin dugunu icin Maltepey dogru gidiyorduk yolda bi beyaz starex i tam solluyorduk ki bise dikkatimi cekti abi dedim az yavasla hizada kal :D

Eleman beyaz arabanin ustune bildigin markorle alenen yazmis tabi ben buraya yazamayacagim :D :D   
''Bu arabayi ureteninde getirip Turkiye sataninda  ......  Bunu alan aklimida ..... Siz siz olun Starex almayin yazmisti''

He bunu bi sinir ani ile yazmistir illaki ancak benimde sahsim goruslerim olumsuz Hyundai'in H100u Starexten iyidir...   
ya böyle bir arac ihityacım var..aslında ailem için corollam yetmiyor..yetmicek  gibi..ama bizim gibi forularaı inceldeiğimde straexler için yapıln acımasızca eleştireler bir olumlu bir olumsuz bakıyorum adamlar idda ediyor noter tastikli yakıt sarfiyatı iddasıan girerim diyor varsa transporter kafa tutuyolar ozaman bunlar düzgün forumlaşmıyorlar..:D nebilim kafam karıştı..evet bende sıcak ve akıllı bakmıyorum..ama bahsettiğim araç 2007 garantisi devam eiyor..38.000 teklif sunan kişide..artık üyük bri araç değilde hb tarzında bir araca sahip olmak istiyor.. olay sadece bu..tabi insna oğluyuz tatmin olmak isteriz her konuda bkaınca takılıyor adamın kafası işte..:D bakalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2010, 15:06:47 »
aman aman Starex'mi sakın ha sakın Murat, komşumuzda vardı sıfır almıştı 3 ayda 2 kez şanzumanı değişti, sonrada bidaha uğraşmadılar ve hemen sattılar.
abi herke aynı cevabı veriyor..ama araç hakkında bilgileir okuyunca artı düşünüyorsun o yüzden danışayım deidm..onalrında forumları var sohbetleirni inceledim..ne bilim övenler var 100 bg yarama zuzak diyenler var 140 bg olanları var dizel  2500 motor falan ..benimd egözüme çok yakışıklı geldi.. biradan link paylaşmak istiyorum  sakıncası olmazsa..bana teklif edilen aracın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2010, 15:09:22 »
evet bahsi geçen araç budur arkadaşlarım.. abilerim.. özellikleri detayları hepsi burada mevcut sizce? değer mi...?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-hyundai-starex-vip-starex-hususi-ruhsatli/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2010, 15:10:47 »
Yakit konusunda bende kotulemiyorum ama iste :D  Yakitida az yakar basinida az yakarsin kardesim sonra demedi deme :D :D :D :D

Valla H100 al bunu alma derim o derece yani :D  

Paylas bakalim linkini  yav heryeri olumsuz demiyoruz bizde Murat dostum tipi guzel gelebilir vs ama Toyotadan sonra sanayi yollari uzak kalmistir sana diye dedik :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2010, 15:13:04 »
Yakit konusunda bende kotulemiyorum ama iste :D  Yakitida az yakar basinida az yakarsin kardesim sonra demedi deme :D :D :D :D

Valla H100 al bunu alma derim o derece yani :D 

Paylas bakalim linkini  yav heryeri olumsuz demiyoruz bizde Murat dostum tipi guzel gelebilir vs ama Toyotadan sonra sanayi yollari uzak kalmistir sana diye dedik :D

sanayiden bıktım ve ahmet hergün sanayideyim göztepe sanayi.. ömrüm çürüdü vallaha..
ya bir bakın bakalım artılar eksiler..var olucaktır elbet eleştirmiyorum tabiki bir otombil ile minibüs karşılatırlıyor sonuçta kıyaslanamaz ölçüler çıkıcak razıyız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 15, 2010, 15:14:13 »
Abicim boşver benim kuzenimin arkadaşında var bu araba ben bindim hiç hoş eğil A.C.D'ninde dediği gibi motor sesi direk içerde arka taraf rahat ona sözüm yok.Ama birazda çok yakıyor.Bunun yerine transit veya vw'lere bakabilirsin.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2010, 15:20:40 »
Inceledimde soyle bir arac diri duruyor temiz bide guvenilirse bu bilgiler dusuk km filan guzel ozellikler... Aslinda insanin aklini celmeyecek bir arac degil... Aile icin aliyosan uzun vade dusunuceksin sanirim uzun vade oluncada yas ilerlicek sorunlar cikicazk satis zorlasicak... ooy ben yorum yapamicam sanirim ya :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 15, 2010, 15:23:09 »
Inceledimde soyle bir arac diri duruyor temiz bide guvenilirse bu bilgiler dusuk km filan guzel ozellikler... Aslinda insanin aklini celmeyecek bir arac degil... Aile icin aliyosan uzun vade dusunuceksin sanirim uzun vade oluncada yas ilerlicek sorunlar cikicazk satis zorlasicak... ooy ben yorum yapamicam sanirim ya :D :D :D
ya ahmet ne oldu aldı aklımı gitti abi ince düşündüm bi an benim araç otomatik yakıt aynı vergiler aynı ailemle sığamıyoruz corolla benim için uzun vade idi elbette satışı sıkıntılı olucka bi zaman sonra ama en azndan az km garanti kapsamı falan..bencede yorum yapılması ilginç olur herhalde..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 15, 2010, 15:26:08 »
Valla ne desem bos iste dostum :D  Al desem dert alma desem dert :D :D
+ lar fazla duruyor sende ama nasip ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 15, 2010, 15:28:21 »
Valla ne desem bos iste dostum :D  Al desem dert alma desem dert :D :D
+ lar fazla duruyor sende ama nasip ::)
bakalım teklifi sunan ile en aızndna bir ön görüşme yapalım bakalım ne ortaya çıkıcak...dediğin gibi nasip..:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 15, 2010, 15:29:41 »
linke baktımda sanki şoför kapısı değişmiş gibi duruyor rengi biraz daha koyu belkide resimden öledir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 15, 2010, 15:34:40 »
linke baktımda sanki şoför kapısı değişmiş gibi duruyor rengi biraz daha koyu belkide resimden öledir :)
haklısın erdem sol arka çamurluk kapı değilde ilan linkinde yazmış otoparkta sürtünmeden diye sanırım ton farkı olmuş iyi yakaladın..biraz ton farkı var... :D önemli değil..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 15, 2010, 15:38:05 »
haklısın erdem sol arka çamurluk kapı değilde ilan linkinde yazmış otoparkta sürtünmeden diye sanırım ton farkı olmuş iyi yakaladın..biraz ton farkı var... :D önemli değil..
senin için sorun yoksa bizim içinde bi sorun yok abicim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 15, 2010, 15:39:51 »
senin için sorun yoksa bizim içinde bi sorun yok abicim :)
ya araç hakkında sadece yakıt yedek parça ve şanzıman hakkında bilgi donanıma sahip olmak istyorum aslında..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 15, 2010, 16:15:31 »
abi araç güzel yaa tam aile arabası bence güzel teklif aslında.ama bu araçlar pek tutulmadı sanki.epey sorun yaratıyor felan dediler.ellerinde patladı çoğunun.ama seninkinin km si düşük,garantisi var bide vip yani hoş duruyor.bide şöyle düşünmek lazım adam anlattığına göre bir yığın masraf yapmış araca ama niye böyle uygun bi fiyata elinden çıkarmak istiyor acaba... ayrıca hemşerimin dediği gibi ön kapıdan itibaren olan renk farkı benimde dikkatimi çekti.sen aracı yakından görünce dikkatlice bak ön tarafa bence.amann önden kazalı felan olmasında...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 15, 2010, 16:21:08 »
abi araç güzel yaa tam aile arabası bence güzel teklif aslında.ama bu araçlar pek tutulmadı sanki.epey sorun yaratıyor felan dediler.ellerinde patladı çoğunun.ama seninkinin km si düşük,garantisi var bide vip yani hoş duruyor.bide şöyle düşünmek lazım adam anlattığına göre bir yığın masraf yapmış araca ama niye böyle uygun bi fiyata elinden çıkarmak istiyor acaba... ayrıca hemşerimin dediği gibi ön kapıdan itibaren olan renk farkı benimde dikkatimi çekti.sen aracı yakından görünce dikkatlice bak ön tarafa bence.amann önden kazalı felan olmasında...
bakalım osman  görüşelim bir evet araçta ton farkı var ve boyanan yerde büyük bir hitimal sol arka çamurluk cam altı komple..sürtünmedne dolayı diye yazmış sanırım bu renk tonu oradan kaynaklanıyor..sorun değil benim aracımdada boya var..evet rac hakkında diğer forumlara bi baksan neler neler yazmışlar aklın durur..ya nebilm..140 ps lerin sorunsuz olduğunu söylüyor büyük çoğunluk a zönce erinmedim aynısından servis çeken biri var onunla konuştum direk dal dedi sen millet bakma..adamın dediği gibi olsa :D ya corollama aileme yetmiyor..mesleğimdede işe yarar kanısındayım..yakıtta ilgilendirimiyor beni sorun dayanıklılık kalite ve sorunsuzluk ne aşamada..aldığım cevapalrda net şu cevap var bakımlarını zamanında ihmal etmeden yaparsan sorun yaşamazsın... ;) bu her araç için geçerli.. bir söz ya neyse..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 15, 2010, 16:25:08 »
valla bende al derim abi.madem ailen sığmıyor corollaya al bunu rahat rahat vip keyfiyle dolaşın hep beraber.söylediğin gibi bakımlarını yaptırıp aracıda fazla hırpalamazsan bencede bi sorun olmaz.baktın başını ağrıtıyor elinden çıkarmak çokta zor olmaz.kolay satarsın gibime geliyor...
Ev Alma... Toyota Al...