Gönderen Konu: 2007 140 bg starex minibüs ile hb corolla  (Okunma sayısı 6797 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007 140 bg starex minibüs ile hb corolla
« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2010, 16:37:55 »
Murat, aile için geniş iyi bir araç gibi. 2012'ye kadar da garantisi varmış. 1-2 sene duruma bakarsın, memnun kalmazsan garantisi bitmeden sende satarsın. Bu takasdan senin üstüne para da alman lazım. :) Hayırlısı neyse o olsun.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2010, 16:37:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 15, 2010, 16:46:43 »
Murat, aile için geniş iyi bir araç gibi. 2012'ye kadar da garantisi varmış. 1-2 sene duruma bakarsın, memnun kalmazsan garantisi bitmeden sende satarsın. Bu takasdan senin üstüne para da alman lazım. :) Hayırlısı neyse o olsun.
hasan abi araç sahibi ile görüştüm arac evin önünd eyatıyor kullanılmıyor dedi..eşi için güzel sağlam bir araç arıyormuş..konuştuk en ksıa sürede görüşücez..ben aracım hakkındaki herşeyi yazdım..üzerine para istemem çünkü benim aracım kazalı alınıp yapıldı..kenisinede resimlerle anlattım razı geldi..birebir görüşmede sonuca varacağız..ben ailem için geniş olamsını istiyorum açıkcası isteğim bu yönde..özellikleir beni tav etti zaten..üsküdarda esnaf..anlaşabilecğimiz umuyorum..bakalım hayırlısı
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ....
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Temmuz 15, 2010, 16:47:31 »
şirket aracı olarak 3sene kadar kullandık (otomatik değlidi) genel olarak memnunduk.. içeriye aldığı ses h100 ün yarısı bile yoktur. uzun yolda arkasında 500kg. da yük varsa inanılmaz keyifli bir araç insanı hiç yormuyor, gayet güçlü bir motoru var. 80.000km. de sanırım sattık periyodik bakımları harıç hiç masraf çıkartmadı. kötü yönü olarak  ş.içi 20lt. çok rahat mazot yakıyor, otobanda 120km. hızı geçmedikce(3000devir hatırladığım kadarıyla) 12-13 lt. ye kadar düşebilir. kısaca corollaya benzinli biniyor iseniz yakıt konusu sizi üzmez aşağı yukarı aynı yakarlar... birde malum arka makaslı olduğu için çok zıplıyordu. parçaları h100 den daha pahalı idi...
1998-1.3-xe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 15, 2010, 16:51:15 »
şirket aracı olarak 3sene kadar kullandık (otomatik değlidi) genel olarak memnunduk.. içeriye aldığı ses h100 ün yarısı bile yoktur. uzun yolda arkasında 500kg. da yük varsa inanılmaz keyifli bir araç insanı hiç yormuyor, gayet güçlü bir motoru var. 80.000km. de sanırım sattık periyodik bakımları harıç hiç masraf çıkartmadı. kötü yönü olarak  ş.içi 20lt. çok rahat mazot yakıyor, otobanda 120km. hızı geçmedikce(3000devir hatırladığım kadarıyla) 12-13 lt. ye kadar düşebilir. kısaca corollaya benzinli biniyor iseniz yakıt konusu sizi üzmez aşağı yukarı aynı yakarlar... birde malum arka makaslı olduğu için çok zıplıyordu. parçaları h100 den daha pahalı idi...
biligler için teşekkürler bai faydalı oldu hemen hemen yaklaşık aynı sonuçlar..şimdi araç 2007 yeni motor sitemi 140 bg ve arkalarda makas yerine amerikadan ithal etiği amortisörleri taktırmış ve süspansiyonu otomobiller seviyesine indirmiş kendiside dedi..yakıt olarak yani hemen hemen benim aracım 0.35 ykıyor bu da hemen hemen bu seviyelerde yakması normal ağırlığı motor gücü okadarda olsun..vede otomatik vites oluşuda var tabi ..parça konusundada sıkıntım olmaz malum sanayi ortamındayım..toyotamdan fazla olamayacağı kesin..bence.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 15, 2010, 16:56:25 »
Senin toyotanın vergısı nekadar abi?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 15, 2010, 16:59:42 »
Senin toyotanın vergısı nekadar abi?
235.00 tl sanırım.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Temmuz 15, 2010, 17:04:35 »
235.00 tl sanırım.. :D

ozman  hatırlatıyımda bunun ki sadece 480 tl'cikmiş
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #27 : Temmuz 15, 2010, 17:09:22 »
2 sene önce iş yerınde panelvanını kullanıyorduk 2.5 140 bg sorun hata vermedi. ama mazot konusunda kuruttu bızı diyebilirim.birdefa ailecek bınelecek bır araç değil yol tutusu 0 arkadakiler mıgde bulantısından bitap duser bıde ne kadar vıp olsada olsun bugun piyasası 14-20.000 tl  yarın ne kadar düşer allah bilir o yüzden bulaşılmaz bence ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Temmuz 15, 2010, 17:21:12 »
2 sene önce iş yerınde panelvanını kullanıyorduk 2.5 140 bg sorun hata vermedi. ama mazot konusunda kuruttu bızı diyebilirim.birdefa ailecek bınelecek bır araç değil yol tutusu 0 arkadakiler mıgde bulantısından bitap duser bıde ne kadar vıp olsada olsun bugun piyasası 14-20.000 tl  yarın ne kadar düşer allah bilir o yüzden bulaşılmaz bence ;)

heeeeeeeeehhh iştee tamadır alma Murat abi boşver bak yakıt gidikmiş ailen için alıyorsun arkadakiler felç boşver toyo toyota toyo toyotaya devam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Temmuz 15, 2010, 17:21:59 »
ozman  hatırlatıyımda bunun ki sadece 480 tl'cikmiş
hatırlatman güzel ama yıllık 480.00 yani altı aylığı 240.00 tl ;) sence 2500 motor 140 bg bir araç için..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 15, 2010, 17:25:41 »
2 sene önce iş yerınde panelvanını kullanıyorduk 2.5 140 bg sorun hata vermedi. ama mazot konusunda kuruttu bızı diyebilirim.birdefa ailecek bınelecek bır araç değil yol tutusu 0 arkadakiler mıgde bulantısından bitap duser bıde ne kadar vıp olsada olsun bugun piyasası 14-20.000 tl  yarın ne kadar düşer allah bilir o yüzden bulaşılmaz bence ;)
belki doğru söylüyosunda taylanım arac zıplatmıyor adma düşünmüş olayı amortisör var..araçta makas sitemi iptal.. ayrıca mazot kuruttu diyonda benzinde toyotada beni kurutuyo zaten.. yakıtı salladım.. bakalım aracı uygun bir zamanda görmeye gidicem ayrıca benim aracımda orjinal değil yani..fiyatıda ucamam kafa kafaya razı gelirse gireceğim.. tabi aracı yakından göreceğim teste çıkacağım. ustalarımla hem ileride starexi satar minibüste toyota vellefire geçerim olmaz mı? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #31 : Temmuz 17, 2010, 11:36:28 »
murat abi starex ler tutulmayan araçlar gerçi 140 lar daha iyi olduğunu söylüyorlar ama yinede çok yakıyor sadece 100 lüklere göre az yakıyormuş :)  100 lüklerin piyasası berbat zamanında 30.000 e sıfır alanlar şimdi 12.000 e falan zor satıyorlar :) 140 ların dahada iyi piyasası . toyota gibi cefakar bir araba istiyorsan abi mitsubishi L300 ü tavsiye ederim. zamanında sıfırıda vardı hiç sorun çıkartmadı. rutin bakımından başka birşey yapmayacaksın. şimdi starex e transportere göre tipsiz gelebilir ama arkana bakmadan binebileceğin araç. manevralarıda starex lere göre yüksektir ufak arabayla giremediğin yerlere L300 le her türlü girersin. km de ise 25 kuruş yakar daha yeni sattık onuda oradan biliyorum. düşün bizimki 98 model 210.000 de idi. abi düşük kilometreli modellisini denk getirsen yakıtının 25 kuruşu geçeceğini zannetmem. zaten benim için bir AE101 bir L300 ün yeri ayrı çok cefakar arabalar.
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Temmuz 17, 2010, 11:56:02 »
murat abi starex ler tutulmayan araçlar gerçi 140 lar daha iyi olduğunu söylüyorlar ama yinede çok yakıyor sadece 100 lüklere göre az yakıyormuş :)  100 lüklerin piyasası berbat zamanında 30.000 e sıfır alanlar şimdi 12.000 e falan zor satıyorlar :) 140 ların dahada iyi piyasası . toyota gibi cefakar bir araba istiyorsan abi mitsubishi L300 ü tavsiye ederim. zamanında sıfırıda vardı hiç sorun çıkartmadı. rutin bakımından başka birşey yapmayacaksın. şimdi starex e transportere göre tipsiz gelebilir ama arkana bakmadan binebileceğin araç. manevralarıda starex lere göre yüksektir ufak arabayla giremediğin yerlere L300 le her türlü girersin. km de ise 25 kuruş yakar daha yeni sattık onuda oradan biliyorum. düşün bizimki 98 model 210.000 de idi. abi düşük kilometreli modellisini denk getirsen yakıtının 25 kuruşu geçeceğini zannetmem. zaten benim için bir AE101 bir L300 ün yeri ayrı çok cefakar arabalar.

naaptın oğzu sen yaa :D adam vip starex alacam diyor sen L300 tavsiye ediyorsun. murat abi ticaret yapmayacak. sadece ailesiyle rahat konforlu yolculuk yapacağı geniş bir araba istiyor. L300 ler bilmediğimiz araba değil. ticaret için çok uygun olabilir ama konfor isteyen bir aile için olacak iş değil yani. hb corolladan inip L300 e nasıl binecekler... L300 le uzun yol çekilmiyor istediğii kadar sağlam olsun 100 km yolda insanı yoruyor.90 km hızda gitsen bile sesten gürültüden duramıyorsun. bence starex yakışır sana murat abi. kendin karar ver herkes farklı şey söyler kararsız kalırsın yoksa...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Temmuz 17, 2010, 11:57:44 »
murat abi starex ler tutulmayan araçlar gerçi 140 lar daha iyi olduğunu söylüyorlar ama yinede çok yakıyor sadece 100 lüklere göre az yakıyormuş :)  100 lüklerin piyasası berbat zamanında 30.000 e sıfır alanlar şimdi 12.000 e falan zor satıyorlar :) 140 ların dahada iyi piyasası . toyota gibi cefakar bir araba istiyorsan abi mitsubishi L300 ü tavsiye ederim. zamanında sıfırıda vardı hiç sorun çıkartmadı. rutin bakımından başka birşey yapmayacaksın. şimdi starex e transportere göre tipsiz gelebilir ama arkana bakmadan binebileceğin araç. manevralarıda starex lere göre yüksektir ufak arabayla giremediğin yerlere L300 le her türlü girersin. km de ise 25 kuruş yakar daha yeni sattık onuda oradan biliyorum. düşün bizimki 98 model 210.000 de idi. abi düşük kilometreli modellisini denk getirsen yakıtının 25 kuruşu geçeceğini zannetmem. zaten benim için bir AE101 bir L300 ün yeri ayrı çok cefakar arabalar.
oğuzcum haklıısn..mitsubishi sonuçta ama onun da bir parçası her araçtan çok pahalı L 300 hakkında bilgiye sahibim ama benim için..iç aksam ve kullanışlıkta önemli ileri zamanlarda bu araç için fikirlerim var..iş olarak..daha henüz araca gidip bakamadım.. yanlız kafamı karıştıran bir durum daha oldu tam araştırmadım..yıllık zorunlu tarfik sigortası minibüs olduğu için 750-850 falan muhabbeti geçti..şimdi onu araştıracağım..ayrıca bu arac minibüs diyor sahibi tabi ben aracı görmeden hareket edemem panelvandan mı minibüs olmuş yoksa orjin minibüs mü? sonradan yapılma değilse büyük bir ihtimal anlaşacağım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #34 : Temmuz 20, 2010, 23:03:21 »
pahalı abi ne pahalı bir keresinde panjuru kazadan dolayı gitmişti. alalım dedik sıfırını hiç sormadık bile bildiğimiz için orjinal çıkma bulduk onunda bi tarafı çatlaktı 100 lira verdik 3-4 sene öncesinden bahsediyorum birde... :)
evet abi dediğin doğru minibüs geçenler kişi sayısına göre sigortası değişiyor. yani kamyonet diye geçenlere göre sigortası yüksek oluyor. fakat minibüs olduğu için yıllık vergisi kamyonet geçenlerden düşüktür. bizde zamanında minibüse çevirmeyi düşünmüştük bizim araç kamyonet geçtiğinden tabi vazgeçtik :)
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Temmuz 20, 2010, 23:31:14 »
sana hilux gider murat abi biraz da yükseltirsin tamamdır ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Temmuz 21, 2010, 01:05:17 »
   İkinci sayfada bir çok yorumu okumadım ama derdin tasarruflu bir araba ise Starex'ten kesinlikle uzak durman gerekiyor.4 tonluk Crafter bile şehir içinde 11 litre yakıyorken,Starex deli gibi yakıyor.İmkanın varsa uzun şase Doblo al,içini yaptır 7 koltuklu yap yinede bundan kat be kat iyidir(örnek)
   Yeni Scudo bile bakabilirsin Murat...İhtiyacını fazlası ile görür.Hele birde Multijet motor varki...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-scudo-25-000km-de-fiat-scudo/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-scudo-53-000-km-de-2008-model-8-1-kapasiteli-fiat-scudo/detay
birazcık pahalı ama en güzeli ve donanımlısıda bu...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-scudo-cok-temiz-ilk-sahibinden-78-000-de-fiat-scudo-executive-acil/detay
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Temmuz 21, 2010, 10:17:10 »
   İkinci sayfada bir çok yorumu okumadım ama derdin tasarruflu bir araba ise Starex'ten kesinlikle uzak durman gerekiyor.4 tonluk Crafter bile şehir içinde 11 litre yakıyorken,Starex deli gibi yakıyor.İmkanın varsa uzun şase Doblo al,içini yaptır 7 koltuklu yap yinede bundan kat be kat iyidir(örnek)
   Yeni Scudo bile bakabilirsin Murat...İhtiyacını fazlası ile görür.Hele birde Multijet motor varki...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-scudo-25-000km-de-fiat-scudo/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-scudo-53-000-km-de-2008-model-8-1-kapasiteli-fiat-scudo/detay
birazcık pahalı ama en güzeli ve donanımlısıda bu...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-scudo-cok-temiz-ilk-sahibinden-78-000-de-fiat-scudo-executive-acil/detay
bence de çok doğru bir seçim olur. fiat bu aralar kendini çok geliştirdi. bence renault'u geride bile bıraktı.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma