0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sunpet, Opet'in alt markası diye biliyorum Zeynel Bey.Dolayısıyla aynı benzini kullanıyor olma ihtimalleri oldukça yüksek.
abi napacan benzini yaa tüp taktırmıyormuyduk biz senin arabaya
Ya bak Osman; benzin neler yaptırıyor adama. Nerde ne araştıracağını şaşırıyorsun.Ve bu arada senden hiç birşey kaçmıyor.
Evet sunpet opetin yan kuruluşu..firma taktiği olarak küçük yerleşim yerlerine genelde sunpet açılıyor..
sen tüp taktırana kadar peşindeyim abi
Bunu niye daha fazla duyurmuyorlar acaba. Firmayı opetin yan kuruluşu diye daha fazla lanse etseler satışları daha da artar bence. Bende bi denemeyi düşünüyorum. Lpg için son kararımı vermeden önce.
:DTamamdır Osman. Şu kısa gezi işini halledeyim. Sonra şöyle iyi bir araştırıp karar vericem. Aklımda arabaya uygulamayı düşündüğüm farklı şeyler de var. Ama önce yakıt konusunda kafamı rahatmalıyım.
görende beni tüp tüccarı sanacak yaa
Sahi ya sen lpg ci falanmısın.
alan arkadaşlarınız bir sorun yaşamıyorsa bence alınabilir zaten opet ve diğer markalar tüpraştan alıyorlar benzini işlemden geçirerek piyasaya veriyorlar.
Sunpet , erk gibi istasyonlar alt firma istasyonlarıdır..Genellikle hizmet, temizlik eksik olur..Marketi vs. bulunmaz..Büyük firma da bu sebeplerden dolayı kendini açığa vermiyor..Tek amacı ücra yerler yada kırsal kesimde yakıt satmak..Bunuda başka marka ile duyurmadan yapıyor..
abi yaptığın değişiklikleri banada bildirir misin? sonuçta aynı araçlara sahibiz...
Anladım da burası aksine bayağı hareketli bir kavşak. İstanbul-Tekirdağ-Çanakkale yolu üzeri. Ve gün geçtikçe benzinlikteki hareket artıyor. Ama söyledikleriniz mantıklı.