0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abla kızma yaaaa.... ama adamın eşinden değil de sevgilisinden böyle bir tepki alması ilginç... keşke o yorumu eşi yapsaydı.
işte erkekler için aldatmak bu kadar kolayca meşru gösterilebiliyo. karısı ona çocuk vermiş, güzel temiz giydirip işine yollamış. sonra adam eşinin sayesinde düzene giren yaşamı ve üst başıyla gitmiş kendine sevgili bulmuş. sonra vay efendim sen gel yeter demiş dicek tabi ona bi sıkıntın yokki
ben olaya şu açıdan bakıyorum. kocası aramazsa kadın istemicekti ha sen kendi kendine kaşınıp ne istediğini soruyosun. sonra hatunun istediğine laf ediyosun. kimde suç???
Cinsiyet: Erkek; Yaş: 42; İl: AnkaraYurtdışı seyahatimin dönüşünde, freeshop ların önünden karıma, kızıma ve sevgilime aynı mesajı çektim: Burada parfümler çok ucuz. İstedigin özel bir marka var mı? Karım 5 adet, kızım 2 adet en pahalı marka parfümlerden istedi. Sevgilimden gelen mesaj ise, kelimesi kelimesine şöyleydi: Benim için en güzel parfüm senin kokun. Sen gel yeter.
sevgili tabi öyle diyecek adamı başka nasıl elde avuçta tutacak kendine daha çok bağlıycak onu isterim bunu isterim derse adam kaç gün dayanır ona