Gönderen Konu: Erkekler neden aldatır...  (Okunma sayısı 2232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Erkekler neden aldatır...
« Yanıtla #20 : Temmuz 13, 2010, 18:00:26 »
'' Evdeki bizim ya,hiç kıymeti olmaz garibin nafile '' ne kadar da güzel söylemişsinz muhyiddin bey... bu arada teşekkür ederim ilker bey doğrusu o ama bir bayanı bayandan başkası daha iyi tanıyamaz kendi görüşüm tabi :)

tabi sizin gibi anlayamayız bayanları ama tek bildiğim sürekli bişey isteyen bayana çoğu erkeğin dayanamayacağı:D
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 13, 2010, 18:00:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 13, 2010, 18:01:02 »
adamin bir tane mi sevgilisi varmis? :-)

Dar açılarla uğraşmayın beyler, bayanlar, işte bu da bir bakış açısı, hem de oldukça geniş bir açı :D :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 13, 2010, 18:21:20 »
klavyene sağlık meleğim.... bu cinsiyet böyle işte....

(laf aramızda 5 şişe parfüm isteyen hatunu da döverim ama ben :) )
Beş miiiiii! hatun değil incir ağacı :D.
ALDATMA ALDANIRSIN

Aldatmak her kişinin karı derler,doğrusu çok tuhaf
Dürüstlük er kişinin karı derler,harama  yok siftah
Haramı helalden fazlaysa,ona gayrı herşey mübah
Helali varken kişinin,haramla iştigali en büyük günah

Evdeki bizim ya,hiç kıymeti olmaz garibin nafile
                     Hepsi aynıdır halbuki,farklı değildir, herkes bile
                     Adın çıkmadan,canın çıksın derler,düşmeyin dile
                     Doğruluk hazinedir,tufan olursa herşey kapılr sele

Muhyiddin'ce Yorumlar.
Yüreğine sağlık Muhyiddin Abi :)
Zor ama kadının erkeğe işkence etmesi dışında erkek namusunu muhafaza etmeli.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • SEVMEK SEVİLMEK YÜCELİKTİR, ya SEVMEMEK NİCELİKTİR
    • HOCAOĞLU ANAHTAR İMMOBİLİZER-KUMANDA
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 13, 2010, 18:24:18 »
PADİŞAHIN KARISINI İSTERİM

Özetle bir kıssa anlatmama izin vardır sanırım.

Padişah içki,sigara ve kötü alışkanlıkların tümünü yasaklamış.Sık sık adamlarını gönderip ahaliyi kontrol ettirirmiş.Haberler çok iyi padişahım cümle halkımız kurallara uymakta ve kimse şikayetçi değil derler.Bir gün,üç,beş gün derken padişah birde halkımı ben yakından göreyeim bakalım deyip tebdili kıyafet eder çıkar etrafı temaşa etmeye..Gerçekten herkes halinden ve benden memnun der.Gördüklerin,duyduklarından mutlu olur tamam dönelim der.Tabiiki akşam olmuş, hava kararmıştır.Saraya gelirlerken tepede bir ışık görürler ve hemen oraya giderler.İçeride üç kafadar kafa çekip eğlenmektedirler.İçki,sigara tam bir curcuna vardır.
İçerdekiler yüksek sesle konuşup gülmektedirler.Biris şimdi padişah gelse ben ondan 5 kese altın isterim der,diğeri bende padişahın karısını isterim der,üçüncüde bende vallahi boğazımda bir boğum daha fazla olmasını isterim der.Padişah ve adamları içeri girerler, yahu siz hiç korkmazmısınız  padişahtan,sizi asar derler.Velhasıl padişah kıimliğini açıklar ve onları saraya davet eder.Birinciye 5 kese altını verip göndermişler,ikinciyide padişahın hanımını yanına götürmüşler,al sana padişahın karısı senin,ne yaparsanız yapın derler.
    Padişahın karısı adama altın sırmalı cezveyle kahve yapar,altın tepside,altın işlemeli fincanlaikram eder.Adam kahveyi içer .Padişah karısını ve adamı yanına çağırır ve derki !!!
Söyle bakalım burada içtiğin kahveyle,dışarıda içtiğin kahve arsında bir fark varmıdır.Adam yok der.Sadece cezve,tepsi ve fincan altın kaplama o kadar der.Padişah adama ula namussuz,senin karınla ,benim karım arasındaki farkta o kadar işte der.Neden benim karıma göz dikersin deyip kellesini vurdurur.
  Üçüncü kişliye der söyle bakalım sen neden bunlar gibi dünya malı istemedin de boğazında bir boğum daha fazla olsun istedin.Padişahım der,bunun gibi boş konuşup kellem gitmesin diye,bir boğum daha istedimki bir fazla düşüneyim der.Padişahın çok hoşunu gider ve adama vezirli,k teklif eder.
Adam hayır padişahım saraylar bize göre değil beni azad edin ben gideyim der.Padişah yüklü bir hediye verip gönderir.İşte arkadaşlar aradaki fark bu kadar.Kelle vermeye değmez sanırım.Ben asla vermem kellem çok kıymetli....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 13, 2010, 18:46:06 »
PADİŞAHIN KARISINI İSTERİM

Özetle bir kıssa anlatmama izin vardır sanırım.

Padişah içki,sigara ve kötü alışkanlıkların tümünü yasaklamış.Sık sık adamlarını gönderip ahaliyi kontrol ettirirmiş.Haberler çok iyi padişahım cümle halkımız kurallara uymakta ve kimse şikayetçi değil derler.Bir gün,üç,beş gün derken padişah birde halkımı ben yakından göreyeim bakalım deyip tebdili kıyafet eder çıkar etrafı temaşa etmeye..Gerçekten herkes halinden ve benden memnun der.Gördüklerin,duyduklarından mutlu olur tamam dönelim der.Tabiiki akşam olmuş, hava kararmıştır.Saraya gelirlerken tepede bir ışık görürler ve hemen oraya giderler.İçeride üç kafadar kafa çekip eğlenmektedirler.İçki,sigara tam bir curcuna vardır.
İçerdekiler yüksek sesle konuşup gülmektedirler.Biris şimdi padişah gelse ben ondan 5 kese altın isterim der,diğeri bende padişahın karısını isterim der,üçüncüde bende vallahi boğazımda bir boğum daha fazla olmasını isterim der.Padişah ve adamları içeri girerler, yahu siz hiç korkmazmısınız  padişahtan,sizi asar derler.Velhasıl padişah kıimliğini açıklar ve onları saraya davet eder.Birinciye 5 kese altını verip göndermişler,ikinciyide padişahın hanımını yanına götürmüşler,al sana padişahın karısı senin,ne yaparsanız yapın derler.
    Padişahın karısı adama altın sırmalı cezveyle kahve yapar,altın tepside,altın işlemeli fincanlaikram eder.Adam kahveyi içer .Padişah karısını ve adamı yanına çağırır ve derki !!!
Söyle bakalım burada içtiğin kahveyle,dışarıda içtiğin kahve arsında bir fark varmıdır.Adam yok der.Sadece cezve,tepsi ve fincan altın kaplama o kadar der.Padişah adama ula namussuz,senin karınla ,benim karım arasındaki farkta o kadar işte der.Neden benim karıma göz dikersin deyip kellesini vurdurur.
  Üçüncü kişliye der söyle bakalım sen neden bunlar gibi dünya malı istemedin de boğazında bir boğum daha fazla olsun istedin.Padişahım der,bunun gibi boş konuşup kellem gitmesin diye,bir boğum daha istedimki bir fazla düşüneyim der.Padişahın çok hoşunu gider ve adama vezirli,k teklif eder.
Adam hayır padişahım saraylar bize göre değil beni azad edin ben gideyim der.Padişah yüklü bir hediye verip gönderir.İşte arkadaşlar aradaki fark bu kadar.Kelle vermeye değmez sanırım.Ben asla vermem kellem çok kıymetli....
işte budur yaa... muhyiddin abi olaya son noktayı koydu. sağol abi çok iyiydi...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 13, 2010, 18:51:15 »
aslında birazda kadına bağlı benim kelle :D :D :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 14, 2010, 01:20:46 »
sagol hakki:-) gulay hanim, bence analiz yetenegi guclu ve akilli bir erkek bayanlari hemcinslerinden daha iyi taniyabilir. Ama buradaki ana konu bence tanimak degil, bende hala birseyler vari kanitlama arzusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Temmuz 14, 2010, 08:24:13 »
sagol hakki:-) gulay hanim, bence analiz yetenegi guclu ve akilli bir erkek bayanlari hemcinslerinden daha iyi taniyabilir. Ama buradaki ana konu bence tanimak degil, bende hala birseyler vari kanitlama arzusu.
:) doğrudur, hep aynı zihniyetten oluşan çevre aldatmayana başka bir gözle bakar... aynı sigara içmeyenin büyüyemediğini düşünen gençlik gibi...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 14, 2010, 10:15:12 »
Dar açılarla uğraşmayın beyler, bayanlar, işte bu da bir bakış açısı, hem de oldukça geniş bir açı :D :D

o açıyı GK bi görse daraltır.... :)

muhyiddin beye ve muhammet beye birer :alkis:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."