Gönderen Konu: Yeni avensis sizce alınacak bir arabamıdır ?  (Okunma sayısı 10878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni avensis sizce alınacak bir arabamıdır ?
« Yanıtla #40 : Temmuz 13, 2010, 03:16:14 »
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim sanırım edirnelisin aracı kale denmi aldın ? bize trakya bölgesinde en düşük fiyata kale satıyor dendide bu doğrumu ?

evet edirneliyim ama kaleden almadık çünkü inidirim yapmadılar :) bende zorda olsa uzun bir uğraş sonucu istediğim rengi dolapdere gedizlerde bulabildim :)

ötv indiriminden 2 ay önce aldım ve çok pişman oldum tabiki :) 51.900 dan 50.000 e indirdiler. lcd'li ön arka park sensörünü hediye ettiler. xenon ve alarm eklettim. onların maliyetide 750 civarı oldu.

skoda güzel araba passat ayarında bir araba ama insanlar skoda diye pek sıcak bakmıyorlar :) karar sizin. avensisin keşke 1.6 dizel yada en azından 1.8 benzinli seçeneğini getirebilselerdi. ben avensisı ilk dizaynından beri yakından takip ettim. almadan öncede 1.8 alırım dedim ama 1.8 motorunu türkiyeye getirmediler malesef..
AvensiStyle

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 13, 2010, 03:16:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Temmuz 13, 2010, 11:57:34 »
evet edirneliyim ama kaleden almadık çünkü inidirim yapmadılar :) bende zorda olsa uzun bir uğraş sonucu istediğim rengi dolapdere gedizlerde bulabildim :)

ötv indiriminden 2 ay önce aldım ve çok pişman oldum tabiki :) 51.900 dan 50.000 e indirdiler. lcd'li ön arka park sensörünü hediye ettiler. xenon ve alarm eklettim. onların maliyetide 750 civarı oldu.

skoda güzel araba passat ayarında bir araba ama insanlar skoda diye pek sıcak bakmıyorlar :) karar sizin. avensisin keşke 1.6 dizel yada en azından 1.8 benzinli seçeneğini getirebilselerdi. ben avensisı ilk dizaynından beri yakından takip ettim. almadan öncede 1.8 alırım dedim ama 1.8 motorunu türkiyeye getirmediler malesef..
Çorlu köşkdereye bakmak lazım ozaman :) avensisde cc yok galiba bağzı arkadaslar var bagzı arkadaslar yok diyor bu kafamı çok kurcaladı :S ayrıca ben krom aksesuarlarınıda taktırmak istiyorum çok hoş durmuş aksesuar paketlerinin fiyatı hakkında bir bilgin varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Temmuz 13, 2010, 12:11:47 »
ama ben 1.5 sene öncesinden bahsediyorum şu anda edirne kalede nekadar indirim yaparlar bilemem :)

krom aksesuar paket halinde 1200 lira civarıydı en son.

sitede gözükmüyor ama elegant extra diye birşey çıkmış. anahtarsız çalıştırma ve cc varmış. ama 2000 lira fiyat farkı olduğunu duydum.
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #43 : Temmuz 13, 2010, 20:36:45 »
ama ben 1.5 sene öncesinden bahsediyorum şu anda edirne kalede nekadar indirim yaparlar bilemem :)

krom aksesuar paket halinde 1200 lira civarıydı en son.

sitede gözükmüyor ama elegant extra diye birşey çıkmış. anahtarsız çalıştırma ve cc varmış. ama 2000 lira fiyat farkı olduğunu duydum.
bana toplam 50bin tlye geleceği kesin :) sence aracın yanında ne gibi hediyeler istemeliyim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 13, 2010, 20:45:22 »
bence ne koparırsanız alın.artık bagaj havuzu olur bakım paketi olur :)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Temmuz 13, 2010, 22:23:30 »
bana toplam 50bin tlye geleceği kesin :) sence aracın yanında ne gibi hediyeler istemeliyim ?

4300 kelvin xenon size yeterliyse xenon far olabilir..

ayrıca ön arka lcdli park sensörüde isteyebilirsiniz..

hatta dahada ileri giderim derseniz kağucuk paspas setide isteyin :)

başka bir forumda sis farı çevresine ve ön tampona kromaj alan arkadaşlarda olmuştu hediye olarak :)
AvensiStyle