0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acaba rakiplerinin bulduğu ve şuanda kullandığı motoru ilk olarak hangi markalar kullanmış bilmek lazım.vede bazı markalar hala 1.6 102hp 8V motor kullanırken kimin ayıbı oluyor.
Böyle bir sınıfta alternatifi bol tutmamanın bedeli yıl sonundaki satış toplamlarında çok net belli olmaktadır,AccordMazda6MondeoC5InsigniaMondeoSuperbLagunaPassatBunlar kötü araçlar mıdır? değildir; peki neden zirveyi senelerdir Passat perçinliyor nedenleriyle beraber bakmak gerekiyor,6motor seçeneği ve her motor bazında 4-5 donanım seviyesi.Peki bunu başka kim sunabiliyor Accord mu Avensis mi, Mazda6 mı?Toyotayı servisiyle, sorunsuzluğuyla kalitesiyle kabullenerek aldım ve çok seviyorum fakat rekabetçi yanı hiç yok,O güzel Avensisi bolca donanımla,1.6D-4D üniteyle, tam otomatik şanzımanla süslese çok kişinin hayallerinde yer edebilecek rekabetçi konuma rahatlıkla gelecektir.Bunu söylüyor bunu savunuyorum.
ayrıca taktırdıgınız aksesuarlar varmı ? sizin aracınız galiba metalik gri biz kar beyazını çok beğendik tabiki kişisel tercih.. passat ın ve mondeonun 1.6 lık versiyonlarına göre çok çok üstün bir araç bencede.. ancak passatın kaliteside ortada orta konsol avensisde bence passattan iyi değil ama şöle bişey varki avensis yeni çıkan bir araç ve passat kadar piyasada yok hele oturduğum şehirde beyazına hiç rastlamadım tek olmak güzel birşey olacak geçen de test yapan bir arkadaş 2.vitesle 102 yaptıgını sölemiş arkadaşımda 2004model toyota corolla 1.6 110 beygirlik versiyonundan var performansı bu araçla karşılaştırıldığında nasıl olur ? son birşey sormak istiyorum siyah döşemeyi şahsen ben beğenmedim başka renk seçeneği varmı ? yada premıum donanımdakı derı koltuk fark verılerek yaptırılabiliyormu ?
yok maalesef alternetif döşeme alınmıyor. performansa gelirsek okuldan bi hocam aldı daha geçenlerde tavsiyemle ondada 2003 corolla vardı ve biz arabaya binmiyormuşuz dedi onun aracıda 1,6 benzinli idi ve ondan az yaktığını söyledi.. size küçük bi örnek vereyim redline a kadar gelerek 1 - 2 - 3 -4 180km/h civarına geliorsunuz idare eder bence
yeni avensisi 1.5 senedir kullanıyorum. konfor ve sessizlik olarak mükemmel. uzun yolda kullanmak ise çok zevkli kullanımı çok rahat. araç çok geniş 5kişi çok rahat yolculuk yapılabilir. bagajıda doldurmak mesele ama performans konusunda bence vasat. uzun yollarda sollama yapmak bazen sıkıntı yaratıyor.. araç birden hızlanamıyor oyüzden sürekli vites düşürerek sollama yapıyorum yada önümün çok açık olduğunu gördüğüm zamanlar araç solluyorum.araç 3000 dd nin altındaysa hızlanması zaman alıyor hele rampa ise vites küçültmek gerekiyor anca 4000 dd sonra istediğim gibi hızlanıyor buda yakıt sarfiyatının artmasına neden oluyor tabi. 2. viteste rampaları çıkmakta zorlanıyorum. ortalama 30km civarı 2 viteste rampaya yakalanırsam eğer zorlanmaya başlıyor gaza nekadar basarsam basayım hızlanması çok zaman alıyor. belli bir süre aynı hızda gitmek zorunda kalıyorum ama rampalara devirli girersem sorun olmuyor. düz yolda sıfırdan kalkış yaparasanız hızlanması gerçekten iyi. 10 saniyede 100km'ye gerçekten ulaşabilirsiniz yakıt konusunda ise şehir içi çok sakin kullandığımda 54 litre benzin ile tam 600km yol yaptım. arada klimayıda açtım. yani ortalama olarak 9litre, kilometre başınada 0,3312 kuruş yakmışım yol bilgisayarı 8'leri göstersede ama zorlarsam baya bir yaktığını biliyorum çok performans beklentiniz yoksa yeni avensis alabilirsiniz ama 1405 kilo bir araçta 1600cc atmosferik bir motor olduğunuda unutmayın derim.