Ürün Samsung Türkiye garantisinde neden yazılım desteği olmasın ki sadece bu ürünü Teknosa'dan alabilirsiniz Samsung'un kendi satış mağazalarında veya internette bulmanız çok zor. Ben çok memnunum hiç bir sorun ve problem yaşamadım görüntü ses ve diğer tüm özellikleri 3D görüntüsü gözlükleri çok iyidir. Ürünle ilgili dediğim gibi olumsuz bir yorum yok araştırın göreceksiniz. Şu an için fiyatı da çok uygun fakat teşhir ürün olmamasına dikkat ediniz.
Ürün Samsung Türkiye garantisinde neden yazılım desteği olmasın ki sadece bu ürünü Teknosa'dan alabilirsiniz Samsung'un kendi satış mağazalarında veya internette bulmanız çok zor. Ben çok memnunum hiç bir sorun ve problem yaşamadım görüntü ses ve diğer tüm özellikleri 3D görüntüsü gözlükleri çok iyidir. Ürünle ilgili dediğim gibi olumsuz bir yorum yok araştırın göreceksiniz. Şu an için fiyatı da çok uygun fakat teşhir ürün olmamasına dikkat ediniz.
Maalesef ürün teşhir ürünü ve sadece istanbulda ki bir mağaza da varmış ve internette satışı yapılmıyormuş.
Kendinden uydu alıcısı olan modeller dışında başka bir model düşünün Samsung daha üst seri modelleri inceleyin derim.
Kendinden uydu alıcısı olan modeller dışında başka bir model düşünün Samsung daha üst seri modelleri inceleyin derim.
Aslında kablo kalabalığı , olmasın ve dahili hd uydu alıcısı olsun istiyorum ama, sanırım uydu alıcı modeller biraz yavaş gibi öyle mi , zira aslında elimdeki bu philipse de harici uydu taksam şikayetim kalmaz gibi geliyor ama bana hd uydu alıcısı entegre olan cihaza ayrıca uydu alıcı takmak saçma geliyor.
Yavaşlığını bilmiyorum fakat benim düşüncem dahili uydu alıcısı problemi olduğunda TV'nin komple servise veya tamire gitmesi kablo kirliliği olmuyor şöyle ki küçük kaliteli hd alıcılı bir uydu alıcısı aldığınızda sorun çözülüyor ve mutlaka HDMI kablosu kullanın. Uydu alıcısı Next Minix full hd black HDMI televizyon ile birlikte almıştım 250 tl
Next in hd uydu alicisini 93 liraya aldim skartli normal uydu alicisi 35 liraya tabi uydu alicisi satan bi tanidigim vasitasiyla en dip fiyatan aldim:D
Ben bir tane masa üstü bilgisayarım ve mutfakta TV olarak kullanmak için yine Teknosa'dan Philips 19 inç TV almıştım aynı sizin yaşadığınız gibi onda da donma sorunu var bazen takılıyor ses'e kumanda etmiyor falan filan açıp kapatınca düzeliyor. Philips almamın sebebi sadece o zaman Samsung 19 inç yoktu mecburen almıştım.
Mesaj Birleştirildi: 10 Oca, 2015 13:56
Uydu alıcılarda çok farklı seçenekler mevcut 500 tl veya üstü fiyata da uydu alıcı var.
Şunu anladım Philips almamak lazımmış demek ki , donanım çok iyi, yazılım inanın yerlerde sürünüyor..
Donanımını vs bilmiyorum ama Philips Samsung'un açtığı bir çok ses ve görüntü formatını desteklemiyor. Harici diskimde Samsung ile seyrettiğim filmleri Philips ile seyredemiyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Daha almadım, valla araba alırken bu kadar tereddütte kalmamıştım ya
Merhaba,
Yaklaşık 7 yıldır televizyon izlemiyorum

O yüzden pek bir bilgim yok. Evdeki tv'de baya eskidi.
Sadece HDMI kablosuyla bağlantı kurup Netflix, youtube vs için kullanıyorduk.
TV'nin bozulmasından dolayı artık yeni, hesaplı hdmi kablo derdinden kurtaracak, işlemcisi f/p olacak bir TV önerisine ihtiyacım var.
Evdeki internetim biraz iş biraz kişisel zevkten dolayı normal ev fiber internetlerinden hızlı. bu neden 4k video durumu da var.
Bana yardımcı olur musunuz?
Bütçem 4-5'i pek aşmayacak kadar.
Bende daha yeni babamlara TV aldım biraz araştırma yaptım f/p ve yerli üretim olması sebebiyle Vestel 43UD8360 4K Ultra HD 43" Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon aldım ama daha kargo gelmedi tecrübe edemedik ama benim evde yine Vestel var görüntü kalitesinden memnunum,daha üst limitlere çıkarım derseniz Samsung veya phlipis var mesala şu ürün çeşitleri var PHILIPS 55PUS8503 55" 139 CM 4K UHD ANDROID TV,3 TARAFLI AMBILIGHT,DAHİLİ UYDU
AMBILIGHT teknolojisi kendilerine ait tvdeki video renklerini arkaya duvara yansıtıyor daha geniş ekranmış gibi oluyor YouTube de videoları var yorumlarda maç izlerken çok güzel olduğu söyleniyor ve aynı zamanda işlemci android.
Netflix vs seviyorsanız Android işletim sistemli bir TV öneririm.
TV markası olarak LG fanıyım ben, Samsung da güzel. Bu 2'si dışına çıkmazdım şahsen. Philips sakın düşünmeyin, kayınvalidemdeki aşırı yavaş.
32" netflix sonrası bana yetmediğini düşünmeye başladım. Yine alacak olsam ne kadar büyükse o kadar iyidir diye düşünürdüm. Bütçem dahilindeki en büyük ekranlı, android işletim sistemli LG tv alırdım.
Kesinlikle LG'den şaşmayın bende 2014 senesinden beri kullanmıyorum canavar gibi çalışıyor hala zaten samsungların panelleri de LG'ye ait. Bir de Apple TV aldınız mı şahane olur
2013te LG marka lcd tv almıştık. kanalı atlaması için tuşa bastıktan sonra 2-3 sn geçiyor. baya yavaştı. LG'den biraz korkum var.
Samsung favori olarak gözüküyor şuan. NETFLIX ve youtube çok çok aktif kullandığım platformlar.
Samsung NU 8000 55 inç muhteşem bir ürün görüntü ve oyunda mükemmel performansı var tek geçerim
Samsung NU 8000 55 inç muhteşem bir ürün görüntü ve oyunda mükemmel performansı var tek geçerim
7100 veya 7400 arasındaki farkı anlamadım. detaylı bir araştırma ile eğer aman aman bir fark yoksa 8000 ile arasında baya fiyat farkı var.
Ben Sony kullanıyorum çok memnunum tabi o rakamlara istediğiniz ürün varmı bilmiyorum.Ama benim tavsiyem apple tv tarzı media box kullanmanız genel olarak bütün tv lerden hızlı çalışıyor kullanmak istediğiniz programlar.