0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, bugün yarın bir Led tv almak istiyorum, 39'' - 42'' aralığında bir cihaz, fiyat olarak 1500 ün üzerine pek çıkmak istemiyorum, bu konuda sizden tavsiye / önerilerinizi bekliyorum.http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-42pf8575-42-600hz-wifi-uydu-alicili-2d3d-cevirme-smart-full-hd-3d-led-tv-4-gozluk/productDetails.aspx?productId=evves42pf8575&categoryId=163192Şöyle bir cihaz ilgimi çekti, 100TL de bonus veriyor, özellik olarak çoğu şey de mevcut gibi mesela..
aydın bey iki tane ürün linki veriyorumkarar sizinsadece limiti 100-200 tl arası yukarı çekmeye çalışın en azından sorunsuz adam gibi bir şey alın.yanlış bilmiyorsam philipsler artık 5 yıl garantili.http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40puk6809-40-400hz-uydu-alicili-cift-cekirdekli-wi-fi-3d-smart-4k-ultra-hd-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evph40puk6809&categoryId=163192 (benim tercihim)http://www.hepsiburada.com/liste/philips-42pfk6309-42-wi-fi-cift-cekirdekli-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-4-gozluk-ambilight-teknolojisi/productDetails.aspx?productId=evph42pfk6309&categoryId=163192yada bu ürünleri internetten kod numaraları ile taratma yapın belki dahada ucuza satan bir site bulabilirsiniz.hayırlısı olsun tekrar.
Dokuz seneden beri philips lcd kullanıyorum çok memnunum görüntü kalitesi çok iyi.Salonumdada 2011 model 50 inç panasonic hd uydu alıcılı plazma tv var görüntü doğallıgı olarak tek geçerim.lg ve samsungdan uzak durmanızı tavsiye ederim.panelden lşık sızması ve arıza olayında başı çekiyorlar.Eğer bütçeniz yetiyorsa sharp lowe panasonic ilk tercihler olmalı.Elektronic birazda şans işi en iyisini alsanızda bozulmayacak diye bir kaide yok
Smart tv derseniz kesinlikle philipse bulasmayin.Bende 1.5 yil once philips 42 pfl6198 k 3d led smart kullaniyorum.Goruntu kalitesi netligi cok iyi.Samsung lar gibi göz almiyor.Smart haric guzel bir tv.Ayrica dahili uydu alici larindada pek performans alan yok.Ya donuyor ya kendini resetliyor.Kanal tasima falanda yok.Bende gittim ayri hd uydu alicisi ile kullaniyorum.Arkadasin dedigi gibi philips ise minumum 6 serisi.7 serisi 3 tarafi ambilight.Dahili kamerasi var skype iicin.Gecen teknosada 59 inch 2.800 lira philips vardi.Tv ler cok ucuzladi.Ayrica panasonic sharp bakmanizi tsvsiye ederim
Smart tv denilen sey internet baglantisindan baska bisey degil ha simdi nerede isinize yarar film izlemek istersiniz izlersiniz dizi izlemek istersiniz izlersiniz ben 4 5 tane yabanci dizi izliyorum ya leptoptan izliyorum yada hdmi kablo ile tv ye bagliyorum bu tur eziyetler cekmezsiniz ayrica 3d olayinada cok takilmamak lazim arkadasimda var 3d yin neredeyse hic kullanmiyolar anca 3d film alinca izliyoruz diyolar isinize yaramiycak ozelikleri alamaya gerek yok kanimca zaten bilincli tuketici bi toplum degiliz
Aman Vestel almayında, bizimki 106 ekran, her baktıkça sinir oluyoruz, manisa fabrikasında mühendis tanıdığımız aracılığıyla aldık, ufak bi sorununda dolayı fabrikaya geri gönderilen tamir edilip biraz indirimle satışa sunan ürünlerden, adı nı da unuttum,2 -3 kere servise gönderdik, görüntüler falan güzelde b türlü sevemedik işte
Aslında Vestel, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma çoğu zaman direk değişim de bulunan bir firma , fakat elbette bir lg - samsung kadar populer bir ürün değil, fakat kendimde manisalı olmam sebebinden dolayı gönlüm yerli tarafında, ama bir o kadar da vestelin sahibi - patronu olan iğrenç bir insanı düşündükçe de vazgeçiyorum almaktan, işcilerini o denli ezen , haklarını göz ardı eden, başka bir fabrika yoktur Türkiye'de..
arkadaşlar vestel sadece ismen yerli herşeyi çinden getirip manisada voltranı oluşturan bir firma kendimizi kandırmayalım kimsenin çöpe atılacak parası olmadığını düşünüyorum.herkes 1 kere alıp iyisini almak ve onu sorunsuz uzun yıllar kullanmak ister zanımca açıkcası ben vestelden hesap makinası dahi almam gerek çevremden gerekse forumlardan insaların şikayetlerini düşününce pek alası gelmiyor insanın ki bilinen markalarla arasında yarı yarıya kadar bir farkda yok bence iyi düşünüp karar verilmeli bu işe ayrılan bütçe nedir istenilen özellikler nedir ona göre çok iyi bir ürün bulunabilir diye düşünüyorum şu aralar sene sonu kampanyaları tavan yapmışken üsteliksize taviseyem bu ürünhttp://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lb670v-42107-cm-3d-fhd-smart-led-tv-cmr-700-hz-dahili-uydu-2-gozluk.htmlama şunuda unutmamak gerekir elektronikde biraz şans da olacak