0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, bugün yarın bir Led tv almak istiyorum, 39'' - 42'' aralığında bir cihaz, fiyat olarak 1500 ün üzerine pek çıkmak istemiyorum, bu konuda sizden tavsiye / önerilerinizi bekliyorum.http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-42pf8575-42-600hz-wifi-uydu-alicili-2d3d-cevirme-smart-full-hd-3d-led-tv-4-gozluk/productDetails.aspx?productId=evves42pf8575&categoryId=163192Şöyle bir cihaz ilgimi çekti, 100TL de bonus veriyor, özellik olarak çoğu şey de mevcut gibi mesela..
Tüm yorum ve fikir veren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim, yukarıda linkini verdiğim Philips i o gün sipariş verdim, fakat özellikle smart ve kanal geçişlerinde aşırı şikayet var, diğer özellikleri iyi denmis, ürünü hepsibura da dan aldım bonus hediyesiyle beraber 1399TL ye gelmiş oldu, fakat en güzel yönü 14 gün koşulsuz iade var bakacağım eğer beğenmez isem iade edeceğim, tabi bu süre zarfında, sizlerden destek ve fikirlerinizi rica edeceğim. Teşekkürler.
USB üzerinden tüm ses altyazı ve film formatlarını açması diğer tüm özellikler görüntü 3D ses ve en iyi performans için Samsung 600 veya 6000 serisi veya üstü LCD ve LED 40 ve 46 inç iki adet kullanıyorum ikisinden de çok memnunuz.
Benim kullandığım LE 40C 653 LCD bu model çok eski fakat müthiş bir TV şu an olsa yine ilk tercihim olurdu. Bir diğeri UE 46ES 6140W LED 3D bu iki modeli ısrarla tavsiye ederim. Her ikisini de Teknosa'dan almıştım Bu iki modelde tüm kullanıcı yorumlarında ilk sıralardadır hiç bir olumsuz eleştiri görmedim çevremdeki herkese bu modelleri öneriyorum.
C653 bulamazsınız eski bir model ve LCD fakat şu kadarını söyleyeyim şu an C653 gibi bir TV yok neredeyse diğeri UE6140W ben aldığımda 2200 tl ama şu an fiyatlar düştü ve o fiyata kesinlikle kaçırmayın derim. Ben aldığım zamanda sadece Teknosa'ya özel bir modeldi piyasada yoktu UE6140W bir parmak kalınlığında çok ince ve şık bir kasa dizaynına sahip özellik olarakta çok iyidir. Kendinden uydu alıcısı olan modelleri tavsiye etmem.