0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o ne kardeş öyle ya çok kötü olmuş desene bizimkininde ondan aşağı kalır yanı yoktur herhalde kendim sökebilirim değil mi?
polen filtresini temizlemek iyi bir fikir değil.
ercü sen mi yaptın bunları yoksa başkası mı?
Neleri Seçkincim
polen filitresini sen mi temizledim diyorum?
temizleme olayı sağlıklı olur ama uzun vadeli olmaz. Mesela bu filtre 20.000kmde değişmesi lazım diyelim.20.000km sonra söker ve hava v.s tutarsın falan 5000 km daha götürür ama bu tip parçalarda değişim en sağlıklı olanıdır. Ben kamyonda çok yapardım.8000kmde filtreleri değişmesi gerekirdi ben söker hava tutardım 10.000km ye kadar idare ederdi ama sağlıklı birşey değil
toyota yedekparçayı aradım polen filtresine 62 tl fiyat verdi. anlaşıldı bu hafta gidip yan sanayi alacağız.
ercüment yan sanayisi 15 lira ben her 4-5 ayda yenisini alıyorum hiç uğraşma ayrıca senin ki ömrünü tamamlamış zatenorjinali çok para hakketten ama hepsi aynı işi görüyor sonuçta her ne kadar yan sanayi daha çabuk eskisede...ama değiştirince farkı anlıyorsun hem içerde koku kalmıyor hemde 4.seviyede gelen hava 2.seviyede gelemey başlıyor tıkanıklık gittiği için
evet biliyorum abi açılıyor klima resmen bide gazı eksikse tamamlatıyorsun içerisi uğur derin dondurucu oluyor 4-5 aymı çok erken değilmi hoş kullanmaya göre değişir ama erken gibi geldi. valla bizimkiler buda 20lira abi. 2005 var dayımda istanbuldan 5tl'ye almış
ben sürekli kullanıyorum yaz kış sürekli açık havalandırmam bide 2 kademe var bilirsin içerden ve dışardan hava alması için ben hep dışardan tarafta tutuyorum:)5lira mı ?