0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar gaziantepte sanayiye (kusget'e) gittim polen filtresini söktürdüm bir arkadaşın tavsiyesiyle özel opel servisi aracın içinden çıkan filtre alfa 146-147 filtresi çıktı usta bu bunun olamaz dedi kafamız karıştı birkaç yere gittim aldım poşeti açmadan deneyelim dedik hiç biri olmadı en son usta filtrenin takılacağı yerde klima borusu var engelliyor filtreyi dedi. polen filtresiz geziniyorum, gaziantep yetkili servisi aradım filtre ve işçilik beraber 100 tl dedi bugün gidip bayılacağız anlaşılan.
dediğiniz gibi uzun değil normal bir insan eli kadar bişey. birkaç yere gösterdim koskoca antepte aynısı yok dediğinize benzer 1-2 satıcı verdi uzun olandan onlarda geçmedi polen filtresinin takılacak kısmı aşağıya doğru bakmıyor mu? oraya bakınca gerçekten bende baktım bir boru geçiyor gözüküyor, şaşırdım ne yapacayım yau?
evet torpidoyu komple çıkardık zaten polen filtresinin gireceği yeri tam kafanızı torpidonun altına koyunca görebildim ama sonunu göremiyorsunuz benim kafa biraz büyük ondan tam göremedim herhalde
verdim parayı yenisini taktırdım neticede zengin bir insanım..... t.yüceller de zengin olsun istiyorum.....
Bne geçen sene taktırdım serviste klima performansı arttı fakat geçen sene 40 mı 45 mi ne verdim faturası arabada hala duruyor. 62 yapmışlar bu senede pes yani.
Celal bey ben afyonda bulduktan sonra antepte o polen filtresini bulamamanız mümkün değil. Ben 15 liraya yan sanayi almıştım. Öyle 100 lira filan ne bu altındanmıymış. Takması biraz problemli ama öyle imkansız birşey de değil. 3 kıvrımı var ve önce bu kıvrımları alıştırın sonrasında dikkatli bir şekilde kendiniz rahatlıkla takarsınız...
Torpidoyu çıkarttınızmı nasıl bi beceremedim ben . bide şimdi o filitreleri takarken zorlandımı girmekte oyüzdenmi olmadı?
evet zorladık ama olmadı.
haftasonu memlekete gideceğim ordan uygun olan filtreyi alacağım; emmoğlum var tamirci al getir dedi bakalım nolacak.
en mantıklısı bu duruyor yolda dışardan içeri hava almasın içerde dolaşsın hava yoksa kötü olur
bugün antalyaya gitcez klime soğuk vermiyor. ercü gel bi el at
ayıp ettin Seçkinim filitre hallederimde gaz muhabbetiyse bişi diyemem