0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu adam denizdede gemiden yol istersen selektör atıp
hernekadar hadise samsunda vuku bulduysa da şoförün trabzonlu olma ihtimalini yüksek görüyorum....
+1 şöförün konuşmalarından bende bi lazkopatlık sezinliyorum....
hüüoopp mehmetciğim.... lazlara istediğim kadar laf atabilirim.... onlar bana kızmaz zira ne kadar çok sevdiğimi bilirler.... rahat ol sen....
Herkes önce İnsanHerkeste Birer Akıl Fikir Herkeste Bir Can Her İnsanda mantık vardır ... Geliştirebilene Bence Laz Kürt Abaza Sohbetleri etmeyelim ablacım bize yakışmaz dimi ....Muhammet abi senin içinde geçerli dediklerim...
bu kadar alınma mehmet, sevdiğimiz arkadaşlarımız var diye bu şekilde yazıyoruz... ayrımcı damgası elinde sanırım yazılan kelimelerde bir kötülükde yok zaten; rencide edilme durumu hiç yok ki bunu burada zaten yapmayız, için rahat olsun...
Ben habere degil Mehmet kardesime guluyorum kabalakli seniiii Mehmet' im buradakiler bilmez bizim laz oldugumuzu Ama bizde orjinal milletiz vesselamm
ben biliyorum seni A.C.D o yüzden rahat yazıyorum....
Eyvallah aplacımm ♠♠ A.C.D. ᵀᴴᴱ'ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ SıKıNTı YoK ♠♠ Mehmet naptın kardeşim ya Olmaz bişi kırılmak istemiyosan öncelikle kendinle dalga geçmeyi biliceksin Hem böyle olunca diğerlerine bu fırsatı vrmemiş olursun
bu seferlik affediyoruz ama bil ki lazlarla dalga geçmemiz bitmeyecek.... seviyorum lazları yaaaa.....