0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok öyle bişey hiçbir aracın trene göre geçiş üstünlüğü olacağını sanmıyorum belki havaalanındaki SL500 ün olabilir emin değilim dalgındım farketmedim dese anlarım bi nebze. üstelik yakıt tankeri ya çok ciddi bir durum olsaydı. bence bu adamın çok ağır bir şekilde cezalandırılması lazım, insan hayatına kastetmiş resmen.
Vedat abi ciddimisin anlamadım gerçekten... Ya da neye kızdın....Kemal abi bu güzeldi bak keşke diğer gruplarda onlar kadar efendi olsalardı değil mi kalkıp tutturmadık en azından devlet diye milletimizi biliyoruz çünkü biz tek yol ayaklanmak isyan çıkarmak değil çünkü bize göre... Çünkü it bile pislemez yemek yediği yere...
ben de anlamadım vedat abi ciddi galiba tamam bir yere kadar haklı da ancak tren ya bu..geçiş üstünlüğü olmaz ki hiç bir aracın ambulansın bile yoktur herhalde
yıkıldım desem yeri bu olayın derinine inilecek yanı yada sorunu çözme gibi bir gayretimiz hiç olmadı ve olamazda zaten... TAM BİR GEYİKLİK KONUYMUŞ(ölüm olmaması sevindirici)... bu konu geyikten öteye gidemez...
Ne rol kesiyorum yahu .Dursun'un gözüyle bakayım dedim. İyi bakmışım
ilahi vedat bey..... laz değilsen laz gözüyle bakamazsın kardeşim...
abi ne gerek var bunlara bak forumda konu nerelere geldi azınlıklardan bilmem nereye kadar