ben yapıcam arkadaşalr ben varım diyen varsa..yorumunu yaptığınız her konunun sonundaa parantez içinde şapka ve tişört kelimeleri geçsin..bari böyle protesto edelim..ben ceza almaya razı gelerek başlatıyorum..çünkü ailem için birşey olmasını istiyorum.. gerekirse her cezaya varım ..
peki araçlarımızın arka camına yapıştırmak için sticker şeklinde birşey olamazmı? yada öyle birşey yapıldımı bu forumda.
ben arka cama derneğin amblemini yapıştırdım, yarın paylaşırım
bence t-shirt olacaksa üzerinde toyotaların en bilinen kasalarının faları ve arka fonda da isimleri ve kasa adları yazılmalı ben bi düşündümde çok güzel olacaktır.
abilerim kardeşlerim böyle birşey yapmayı düşünüyordum bende gerçi uzun zamadır aklımda beyaz üzerine kırmızı toyota amblemi bitarafada TRD yazdırmayı,arkasınada çıkarım senle her yola ve altınada arabamın plakasını yazmayı düşünüyordum =) eğer ortak bişey yapamassak ben yine bidahaki haftaya böyle birşey yaptırıcam ön tarafa ya da arka tarafada toyotaclubtr.com yazılabilir. . . fotoları çekerim hoşunuza giderse herkese aynısından yaptırılabilir mesela

(şahsi düşüncemdir)
arkadaşşlar görüş çok ama icaraata geçebilsek ..süper olucak ama nasıl?
Ben de arka cama bizim cemaatin amblemini yapıştırdım. Yarın paylaşırım
Bizim stickerı nerden temin edebiliriz?
hehheyytt bende çoktan var
Gerksiz yere şuan alındım ama yanımda bir tane vardı Taylan onu da Tunç kaptı kusura bakma keşke diğer iki tanesini daha yanımda taşısaydım
Nagii sen ne diye alınıyorsun.alınma

alınması gereken yöneticilerimiz varken
Hondacıların işi bu kesin
merakla bekliyorum araba ne zaman çalınacak diye

ne taktırsam gidiyo, bi ara da sibop kapakları gidiyodu

şimdie sitcker'a taktılar...??