Anket

forumumuza ait bir t-shirt ve şapkası olsun mu?

evet
70 (90.9%)
hayır
7 (9.1%)

Toplam Oy Verenler: 77

Oylama kapandı: Temmuz 12, 2010, 11:30:17

Gönderen Konu: toyotaclubtr logolu t-shirt ve şapka  (Okunma sayısı 31842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: toyotaclubtr logolu t-shirt ve şapka
« Yanıtla #320 : Temmuz 19, 2010, 23:13:11 »
Abi 1 kere denedim ulaşamadım yarın bi daha deneyeceğim. bugün çok yoğundum ilgilenemedim. gsm numarası olduğu için aradım açmadı. bende sapık durumuna düşmek istemedim :D :D aslında ödemeli yapacaktım ama şansımızı sıfırlamak istemedim :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #320 : Temmuz 19, 2010, 23:13:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #321 : Temmuz 19, 2010, 23:15:00 »
Yardimi olur gibime geliyor, arayin deyip cep telefonunu verdiklerine gore, bir seyler yapacaklar herhalde :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #322 : Temmuz 19, 2010, 23:21:35 »
Yardimi olur gibime geliyor, arayin deyip cep telefonunu verdiklerine gore, bir seyler yapacaklar herhalde :)

Abi face falan verselerdi daha iyi olurdu ama neyse :D :D yarın kesin ararım abi. istersen şimdi arayabilirim İrem cim merhaba naber falan diye girerim mevzuya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #323 : Temmuz 19, 2010, 23:32:25 »
Abi face falan verselerdi daha iyi olurdu ama neyse :D :D yarın kesin ararım abi. istersen şimdi arayabilirim İrem cim merhaba naber falan diye girerim mevzuya :D
konu hortladı yani :D canlandırdık mı yaz bitti be uzun kola mı dönsek yada polar tarzına :D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #324 : Temmuz 19, 2010, 23:42:46 »

Yok yok, kadincagiz evindedir, istirahat etsin tabii.Bugunun yarini da var Oktay :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
« Yanıtla #325 : Temmuz 25, 2010, 00:39:21 »
Şapkayı   yan ve şekilli bir biçimde  T harfi kırmızı  oyota siyah ama oda şekilli olsun . Hatta biraz  yapıp sizlere gönderebilirim
Şapka rengide beyaz  olsun THT de şapkanın etiketinde olsun ki merak edip bakan çok olucaktır eminim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #326 : Temmuz 26, 2010, 12:35:45 »
ee ne zaman alıyoruz t-shirtleri?
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #327 : Temmuz 26, 2010, 12:42:50 »
t-shirt çok güzel hikmetcan'ın dediği gibi ne zaman alıcaz
HONDA CİVİC EXECUTİVE PLUS 182HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #328 : Temmuz 26, 2010, 12:48:04 »
ya varya...şuraya bak konuyu görenler bizim bir tişörtümüz var sanıyor heyy yöneticilere 100 kez seslendim şu konu ya kilitlensin yada seviyeli ve düzeyli şekilde tekara ankete sunulup yapılsın dicem ama sonuc alamıyacağımız kesin arkadaşlar tişörtler sadece tasraım aşamasında idi...ne olduysa yarım kaldı varmı önerileriniz ve şikayetleriniz bildirin..belki cevap veren olur...:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #329 : Temmuz 26, 2010, 13:15:40 »
ya varya...şuraya bak konuyu görenler bizim bir tişörtümüz var sanıyor heyy yöneticilere 100 kez seslendim şu konu ya kilitlensin yada seviyeli ve düzeyli şekilde tekara ankete sunulup yapılsın dicem ama sonuc alamıyacağımız kesin arkadaşlar tişörtler sadece tasraım aşamasında idi...ne olduysa yarım kaldı varmı önerileriniz ve şikayetleriniz bildirin..belki cevap veren olur...:D
yok murat abi ben t-shirt müz var sanmıyorum biliyorum olmadığını ben zaten hayıra oy verenlerdenim sadece ne zaman hallolucağını merak ettim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #330 : Temmuz 26, 2010, 13:19:38 »
yok murat abi ben t-shirt müz var sanmıyorum biliyorum olmadığını ben zaten hayıra oy verenlerdenim sadece ne zaman hallolucağını merak ettim :D
bende bilyorum hikmetcan konu içindeki iletilerini biliyorum..:D bu tişört işi zor ya ilgisizlik stickerdaki olaya benzedi resmen halbuki ilk başta sağlam gaza geldim ve gelmiştik.. ama nedense... :huh: :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #331 : Temmuz 26, 2010, 13:28:59 »
bende bilyorum hikmetcan konu içindeki iletilerini biliyorum..:D bu tişört işi zor ya ilgisizlik stickerdaki olaya benzedi resmen halbuki ilk başta sağlam gaza geldim ve gelmiştik.. ama nedense... :huh: :wacko:
zaten yapılamayacağını bildiğim için hayır dedim... arabamı sattığım için terslik çıkardığımı düşünenler oldu istersen uçağa biniyim yine toyotanın herşeyini satın alırım ben... ufacık bi sticker ı bile halledemedik ki t-shirt hallolsun o yüzden hayır dedim yoksa yapılsa ilk alacak kişilerden biri benim hemde 3 tane alacam herkesin önünde söz veriyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #332 : Temmuz 26, 2010, 13:37:57 »
zaten yapılamayacağını bildiğim için hayır dedim... arabamı sattığım için terslik çıkardığımı düşünenler oldu istersen uçağa biniyim yine toyotanın herşeyini satın alırım ben... ufacık bi sticker ı bile halledemedik ki t-shirt hallolsun o yüzden hayır dedim yoksa yapılsa ilk alacak kişilerden biri benim hemde 3 tane alacam herkesin önünde söz veriyorum...
biliyorum bu konuda sana güvenim sonsuz..aslında yeterli sayıya sahibiz ama nedense herhangi bir çalışma yapılmıyor üretim konusunda..üyelerimizden biri teklifini sundu tane fiyatını kendisi tesktil ile uğraşıyor kaliteli olacağını söyledi ama buna ragmen bir banka hesabı oluşturulup..para toplanılmasına v esiparişe geçilipte dağıtım yapamadık beden ve renklere göre...bu üzücü.. bir durum ama yapacak birşey yo yaz bitti kışa giriyoruz..:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #333 : Temmuz 26, 2010, 13:39:22 »
biliyorum bu konuda sana güvenim sonsuz..aslında yeterli sayıya sahibiz ama nedense herhangi bir çalışma yapılmıyor üretim konusunda..üyelerimizden biri teklifini sundu tane fiyatını kendisi tesktil ile uğraşıyor kaliteli olacağını söyledi ama buna ragmen bir banka hesabı oluşturulup..para toplanılmasına v esiparişe geçilipte dağıtım yapamadık beden ve renklere göre...bu üzücü.. bir durum ama yapacak birşey yo yaz bitti kışa giriyoruz..:D
tamam polar yaptıralım o zaman :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #334 : Temmuz 26, 2010, 13:42:51 »
ıhhhhhhhhhh tişörtümüz var eskidi zaten ama bayagı kaliteli imiş bir öncekişer aslında bu kışında poları yaptıralım şapkalaırmızında renkelri hoş..logo nasıl cuk diye oturmuş benim şapka biraz kafamı sıkıyor ama..olsun..polarları biraz kalın tutalım bu sefer.... sıcacık giyeriz gecen kış yaptırdığımız duruyor onunda sağında solunda buluşmalarda tele falan takıldı deformeler oluştu..yenisi şart ;) :D :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #335 : Temmuz 26, 2010, 13:49:24 »
polar güzel olur 2 toyota polarım olur 1 tane de abim hediye aldı servisten polar oda çok güzel daha hala giyiyorum
HONDA CİVİC EXECUTİVE PLUS 182HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #336 : Temmuz 26, 2010, 13:51:05 »
yaa konu 17 sayfa olmuş 2700kez okunmuş ama sonuç yokmu şimdi ya polar işnede girsek aynı şey olucak gibime geliyor :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #337 : Temmuz 26, 2010, 13:52:37 »
yaa konu 17 sayfa olmuş 2700kez okunmuş ama sonuç yokmu şimdi ya polar işnede girsek aynı şey olucak gibime geliyor :/
:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #338 : Temmuz 26, 2010, 13:55:59 »
ya takılıyorum ne poları ne tişörtü ne stickeri..bomboş hiçbir aktivitesi olmayan arada bir bir kaç buluşma yapabilen oda katılımı az olan bir foruma sahibiz..evet bazı şeyleri olşturmak için emek zaman ve sabır gerekli ama..ne yazıkki olmuyor konu sayfası 17 yada 2700 kez okunması bişeyi ifade etmiyor etmezde..bu arada ercü evine dönmüşün hayırlı olsun.. kaldırın forumu ayağa şahlandırın her konununiçine şapka tişört yerleştirisek olabilir belki protesto... ayaklama istiyorum var mı katılanlar.. :D her konuya yaptığınız yorumların altına şapka ve tişört kelimelerinide kullanın belki ses getrir..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #339 : Temmuz 26, 2010, 13:59:17 »
Burdayın :D yaparın
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)