Anket

forumumuza ait bir t-shirt ve şapkası olsun mu?

evet
70 (90.9%)
hayır
7 (9.1%)

Toplam Oy Verenler: 77

Oylama kapandı: Temmuz 12, 2010, 11:30:17

Gönderen Konu: toyotaclubtr logolu t-shirt ve şapka  (Okunma sayısı 31846 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: toyotaclubtr logolu t-shirt ve şapka
« Yanıtla #300 : Temmuz 10, 2010, 21:46:48 »
Oktay abi bu t-shirt'ü bir yerden temin edebilirmiyiz?
Bizim t-shirt ' e gelincede ben kırmızı veya siyahtan yanayım.Polo yaka ve kolları sıkmalı olursa dahada güzel olur.Ensede mutlaka bizim stickerımız olsun.Bunla birlikte TRD amblemide eksik olmasın.Ps ' den fazla anlamıyorum uğraştım ama beceremedim sizlere güveniyorum inşallah iyi bir ürün ortaya çıkar :)

markaların sticker'larına ne gerek var sponsor olsalar anlicam....burda siteyi vurgulamak amaç fazla cincik boncuk sitenin adını ve adresini arka plana iter bence
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #300 : Temmuz 10, 2010, 21:46:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #301 : Temmuz 12, 2010, 17:16:43 »
evet tişört konusu yine gözden kaçtı.. vallaha herhalde stickere dönücek bu iş.. şuraya bak hayır diyen sayısı artıyor her geçen gün.. nasıl bir iş.. bu kadar zor mu? ya....:(
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #302 : Temmuz 12, 2010, 17:51:50 »
markaların sticker'larına ne gerek var sponsor olsalar anlicam....burda siteyi vurgulamak amaç fazla cincik boncuk sitenin adını ve adresini arka plana iter bence
bence de, toyota reklamından çok TCT reklamı ön plana çıkmalı...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #303 : Temmuz 12, 2010, 17:56:26 »
bence de, toyota reklamından çok TCT reklamı ön plana çıkmalı...
orada şüphe yok abi sponsorada gerek yok bir kaç sayfa geride yapılan bi modleimiz var çalışma incelenip..oylamaya sunulacak ama katılım 77 kişi anket verilerinde..yetersiz.. sayı bence yani bu demektir 77 kişi ankete oylamda bulunmuş..ve iki secenek var evet ve hayır.. sayı çok az forumuz clubüz diyoruz ama basit bir şeyi beceremiyoruz.. ilginç..ne diyeyim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #304 : Temmuz 12, 2010, 18:01:30 »
ben geç kaldım mesela oy kullanamadım, süresi ne kadardı bu anketin, mesela süre uzatılabilir daha çok üyeye ulaşabilmek için...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #305 : Temmuz 12, 2010, 18:07:19 »
ben geç kaldım mesela oy kullanamadım, süresi ne kadardı bu anketin, mesela süre uzatılabilir daha çok üyeye ulaşabilmek için...
anketi dzüenliyyeim dedim ama baştan açmak lazım.. bir haftalık yapmıştık kesin sonuca yada olumlu sonuca ulaşırız diye..çünkü konu bayagı derin konuşuldu ve daha sonra ankete sunuldu.. elbette katılamayanlar vardır.. tekrar düzenleme yaparsak model için yapalım derim.. 3-4 modle arsından biri seçilsin..forum büyüklerimizdende açıkcası gerekli desteği bulamadık açık net diyeyim.. bırakın desteği yorum ve fikirde bulunulmadı bile..en azından bu olabilirdi..bne bu konuda şikayetçiyim..kendim için değil ki ailem için bir çalışma yapıyoruz..ön ayak olmalarını beklerdim..fikirleri ve düşünceleri ile..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #306 : Temmuz 14, 2010, 21:25:58 »
Arkadaslar Exxon Mobil TR'ye gonderdigim emaile de bir cevap geldi.
Konuyla ilgili sirketten/Exxon Mobil TR pazarlama departmanindan bir yetkiliyle gorusulmesi rica ediliyor. Telefon numarasi ve email adresi bende.
Yoneticilerimizin gorusmesi daha dogru olur diye dusunuyorum. Alper, Hakan, ses verin lutfen. :P

Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #307 : Temmuz 14, 2010, 21:54:00 »
forum büyüklerimizdende açıkcası gerekli desteği bulamadık açık net diyeyim.. bırakın desteği yorum ve fikirde bulunulmadı bile..en azından bu olabilirdi..bne bu konuda şikayetçiyim..kendim için değil ki ailem için bir çalışma yapıyoruz..ön ayak olmalarını beklerdim..fikirleri ve düşünceleri ile..

Yoneticilerimizin gorusmesi daha dogru olur diye dusunuyorum. Alper, Hakan, ses verin lutfen. :P

yok yok tık yok !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #308 : Temmuz 14, 2010, 21:54:44 »
PM atsanız olmazmı?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #309 : Temmuz 14, 2010, 21:57:14 »
PM atsanız olmazmı?

ne diyelim mesajda? 16 sayfa yazılmış!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #310 : Temmuz 14, 2010, 22:01:12 »
Telefonda gorusmek icin saatler uymuyor, TR saati ile mesai bitiminden once de arayamam, o zaman bir email daha dosenelim, Oktay :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #311 : Temmuz 14, 2010, 22:43:36 »
Telefonda gorusmek icin saatler uymuyor, TR saati ile mesai bitiminden once de arayamam, o zaman bir email daha dosenelim, Oktay :)

abi ben konuşabilirim istersen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #312 : Temmuz 15, 2010, 17:57:57 »
ya şu işi bir hal yoluna koyalım ya ..lütfen rica ediyorum temmuzda bitti.. ne güzel en azından sponsorlukta azda olsa ilerleme var..neden el atılmıyor..konu 16 sayfa olmuş oktayın dediği gibi oylamda bir haftada 70 kişi olumlu 7 kişi olumsuz olarak kitlendi..tekrar ankete mi sunalım acaba.. uzun süre olmak şartı ile?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #313 : Temmuz 19, 2010, 18:43:03 »
buradan saygıdeğer site  yöneticilerine ve konu başlığı moderatörlerine sesleniyorum.. bu toyotaclubtr şapka ve tişört konusunu kapatılmasını istiyorum.. istememin sebebi yeni üyelerimiz üzerinde kötü bir iz bırakılmaması bir organizasyonun başarızlığına sahit olmamaları yönünde açıkcası istemiyorum..somut bir sonuca ulaşamadığımız için konunun kilitlenmesinden yanayım..yada  yazışmaların silinmesi yönünde sadece yapılan çalışmalara modeller durabilir..katılım ve görüş ifade eden ve çalışmalrı ile bizlere yardımcı olan üyelerimize tekrar teşekkürler..ileryen zamanlarda yapılması ve sonuca varılması dileğiyle... bu konudaki hassasiyetimi mazur görün ve gerekenin yapılmasını rica ediyorum.. saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #314 : Temmuz 19, 2010, 19:02:57 »
buradan saygıdeğer site  yöneticilerine ve konu başlığı moderatörlerine sesleniyorum.. bu toyotaclubtr şapka ve tişört konusunu kapatılmasını istiyorum.. istememin sebebi yeni üyelerimiz üzerinde kötü bir iz bırakılmaması bir organizasyonun başarızlığına sahit olmamaları yönünde açıkcası istemiyorum..somut bir sonuca ulaşamadığımız için konunun kilitlenmesinden yanayım..yada  yazışmaların silinmesi yönünde sadece yapılan çalışmalara modeller durabilir..katılım ve görüş ifade eden ve çalışmalrı ile bizlere yardımcı olan üyelerimize tekrar teşekkürler..ileryen zamanlarda yapılması ve sonuca varılması dileğiyle... bu konudaki hassasiyetimi mazur görün ve gerekenin yapılmasını rica ediyorum.. saygılar...
Katılıyorum Murat abiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #315 : Temmuz 19, 2010, 19:09:30 »
Katılıyorum Murat abiye
teşekkürler selahattincim..  en azından modeller kalsın gerekli şekilde özeldenden ulaşırım etkin bir sonuca varılmazsa..mesajım gerekli merciler tarafından gözlemlendi..umarım..ahmet can dil gerekli düzenlemeyi yapacaktır..inanıyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #316 : Temmuz 19, 2010, 19:12:16 »
Bu konu beni çok heycanlandırmıştı neyse artık başka yaza kaldı heralde :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #317 : Temmuz 19, 2010, 19:28:04 »
Öyle demeyelim şimdi. Konunun dışında kaldım ben biraz ama... Karar verilen bir tasarım var mı? 70 kişiyi yabana atmak olmaz şimdi, hem diğer 7 de ister br şeyler gördükleri zaman merak etmeyin ;)

Ben diyorum ki başlangıç için bisiklet yaka düz bir t-shirt bastıralım sonrasında güzel çalışmalar da yaparız. Olay hesap numarası çıkarttırmakta. Onun dışında t-shirtler basıldıktan sonra 2 haftalık bir süre veririz o sürede isteyenler beden ölçüleri ve adreslerini yollarlar. O zaman yapılacak tek şey paketleri hazırlamakta kalıyor. Bir kargo şirketiyle de anlaşılır, alıcı ödeyecek şeklinde olay bu yani.
Logoyu bastırma konusunda ise ayvalık buluşmasında Hakan beyin akrabası Esra ile konuşmuştuk. O, ben hallederim demişti. Ama siyah sorun çıkartabilir diye de eklemişti.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #318 : Temmuz 19, 2010, 23:10:03 »
yani bu konu sizi heyecanlandırdı ben ise kesin yaparız diye yola çıktım ama konu hep dağıldı..yabana atıldı vet 70 kişiye saygısızlık yapmak istemem tabi ama sonuca varamadık ne yazık ki üzüldüm açıkcası bu kadar basit bir olayı becermiyosak..yani diyecek söz bulamadım böyle bir talepte bulundum..hayır beni üzen bir nokta yöneticelrin hiçbirinden şöyle elle tutulur bir özveri yorum yada yardım gelmedi..en azından bir fikir oluşabilirdi? yani..o zaman bir şans adah versek..olur mu sence ve sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #319 : Temmuz 19, 2010, 23:11:33 »
Oktay, Exxon Mobil'den numarasini verdigim kisiyle gorusebildin mi?