0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen usta değil toyota ara Alper abi
Bende bundan sonra Hondası olanlara arabayı sat Toyota al yazacam
Eskişehire gezme amacıyla gelme niyetim var ama aracı tamire nasıl bırakayım ki gezmeye geldiğimde. Sonuçta bana yine uşakta bir yer eninde sonunda lazım.
Gezmeyede gelin ama şukadarını söyliyim eskişehirde artık arabayla gezilmiyor çarşıya gitmek isteseniz park yeri ararken kızar kütahyaya geri dönersiniz Zaten trafik ayrı bişi ard arda 3 tane ışk var 50 m aralklarla, ışıktan kurtulsanız kasisler çukurlar öle dengesiz bi trafiği var eskişehirin Eğer bırakmak isterseniz mesaj atarsınız ben size veririm numarasını adresi falan yardımcı olur size
Iste gercekci insan arkadas bravo Ercu Aylardir yirtiniyorum Eskisehirde birtanecik bile adamakilli yol yoooook Ama hala park pesindeler...
Tramvay merkeze girmiyor mu orada?
Hasan Polatkanda ilk caddelerden filan heralde yada sonradan yapilmis genisligne bakilirsa...Abi bence zaten problemn basi tramvay... O tramvay Eskisehire fazla otobus neyine yetmiyor... Sehrin her yeri ray birde ordaki davarlarin yuzde 70 i alismis o raylardan yavas gecersen kiyamet kopuyor korna gurultucok kavga ettik raylarin uzerinde... Vallahi Eskisehir ve trafik deyince cinlerim tepeme geliyor cok sinir oldum bu senee...