Gönderen Konu: Geldik kütahyaya...Uşakta usta lazım...  (Okunma sayısı 2964 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
Geldik kütahyaya...Uşakta usta lazım...
« : Temmuz 02, 2010, 21:21:17 »
Arkadaşlar tayinim çıktı ve hızlı bir şekilde taşınma işlemlerini hallettim ve kütahyanın pazarlar ilçesine taşındım. Baya bir süredir foruma öyle fazlacada bakamıyordum. Taşınma telaşıda bitti sayılır artık sıra arabaya gelmeye başladı.

Şimdi uşakta sağlam bir yer lazım bana. Bilen tüm arkadaşlara önerileri için şimdiden teşekkürler.
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Toyota Club Türkiye

Geldik kütahyaya...Uşakta usta lazım...
« : Temmuz 02, 2010, 21:21:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Geldik kütahyaya...Uşakta usta lazım...
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2010, 21:30:08 »
Hakkında hayırlısı olsun abicim.... Desene Eskişehir toplantısına bir isim daha ekledik :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2010, 21:37:40 »
sen usta değil toyota ara Alper abi :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2010, 21:39:28 »
sen usta değil toyota ara Alper abi :D :D

Bende bundan sonra Hondası olanlara arabayı sat Toyota al yazacam :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :dans2:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2010, 21:40:07 »
Bende bundan sonra Hondası olanlara arabayı sat Toyota al yazacam :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :dans2:

+1  sat gitsin :D  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2010, 21:44:27 »
Not: Alper abimiz sevdiğimiz üyelerden kırılmasını istemem, bu makaralar sana değil abicim Kemal abimize ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 02, 2010, 22:30:23 »
  Hayırlı olsun Alper, İzmir olsun Eskişehir olsun nispeten yakın olması lazım Uşak, bu yüzden çok sorun yaşayacağını zannetmem. Elbetkide Uşak'ı da iyi bilen arkadaşlarımız vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2010, 03:27:46 »
Güvenecek usta gibi usta bulmak gerçekten zor. İzin sırasında bir ustaya gidiyorum z-rot ve viraj lastikleri değişmeşi gerekiyor diyor, bir diğeri bunlar sapasağlam sadece amörtisörleri değiştirsen yeter, biri illa takozları değiştir diyor diğeri değiştirme diyor. Ön takımda bile böyle şüpheye düşürenler varken motor kısmından hiç bahsetmeyeyim bile. Burada uzun süre kalacağım o yüzden böyle beni şüphe içinde bırakmadan gönül rahatlığı ile aracımı teslim edebileceğim bir yer bulmam lazım. Arkadaşlar yazmış hondayı toyota yap diye de sonuç farklı olmayacakki... Toyotanın dilinden anlayan usta sanki kolay bulunuyor... Evde var iki tanede toyota, onuda biliyoz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 03, 2010, 06:28:41 »
Abi yukaridak' son mesajimi yineliyorum ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Temmuz 03, 2010, 10:42:33 »
  Malesef Alper, insan bunları gördükçe tiksiniyor. Bu işe standart getirilmesi şart. !!!
 Bakalım, yakında bu konuda (Uşak ve çevresi iyi usta) bilgi sahibi olan arkadaşlar çıkar herhalde. Yinede usta birşey yaparken yanında olmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 03, 2010, 14:14:34 »
eğer eskişehire gelebilicek zaman ve durumunuz var ise babamın senelerdir kullandıgı çokta memnun kaldığı ustayı tavsıye edebılırım.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 03, 2010, 22:19:09 »
Eskişehire gezme amacıyla gelme niyetim var ama aracı tamire nasıl bırakayım ki gezmeye geldiğimde. Sonuçta bana yine uşakta bir yer eninde sonunda lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 04, 2010, 10:49:53 »
Eskişehire gezme amacıyla gelme niyetim var ama aracı tamire nasıl bırakayım ki gezmeye geldiğimde. Sonuçta bana yine uşakta bir yer eninde sonunda lazım.

Gezmeyede gelin ama şukadarını söyliyim eskişehirde artık arabayla gezilmiyor çarşıya gitmek isteseniz park yeri ararken kızar kütahyaya geri dönersiniz :D Zaten trafik ayrı bişi ard arda 3 tane ışk var 50 m aralklarla, ışıktan kurtulsanız kasisler çukurlar öle dengesiz bi trafiği var eskişehirin :D Eğer bırakmak isterseniz mesaj atarsınız ben size veririm numarasını adresi falan yardımcı olur size :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 04, 2010, 11:00:35 »
Gezmeyede gelin ama şukadarını söyliyim eskişehirde artık arabayla gezilmiyor çarşıya gitmek isteseniz park yeri ararken kızar kütahyaya geri dönersiniz :D Zaten trafik ayrı bişi ard arda 3 tane ışk var 50 m aralklarla, ışıktan kurtulsanız kasisler çukurlar öle dengesiz bi trafiği var eskişehirin :D Eğer bırakmak isterseniz mesaj atarsınız ben size veririm numarasını adresi falan yardımcı olur size :)

Iste gercekci insan arkadas bravo Ercu :alkis: Aylardir yirtiniyorum Eskisehirde birtanecik bile adamakilli  yol yoooook !!!  Ama hala park pesindeler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #14 : Temmuz 04, 2010, 11:04:41 »
  Tramvay merkeze girmiyor mu orada?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2010, 11:08:49 »
Iste gercekci insan arkadas bravo Ercu :alkis: Aylardir yirtiniyorum Eskisehirde birtanecik bile adamakilli  yol yoooook !!!  Ama hala park pesindeler...

Aynen öyle abi parklar alış veriş merkezleri vs tamam yapsınlar ama trafiğin içine edildi o sazovaya çıkan köprü tamamen bir dengesizlik abidesi önceden köprü yapılmadan önce daha iyiydi şimdi bitek istabul yönüne gidiş güzel oldu o ankara  yönüne gidilen yol böle güzel bişi yaptılar ama sadece 1 kaç yer güzel arbayla belli bir hıza sabitleyip gidilecek tek yer Hasan Polatkan onun dışında yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi babam arabayla giderken uzattılar diye skılıyo ben yanında kafayı yiyorum böle ben trafiğin diye :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 04, 2010, 11:10:37 »
  Tramvay merkeze girmiyor mu orada?

Tramvay merkezde zaten o yapıldı bi çok yere artık araba giremiyor gayet güzel oldu ve tramvay uzatılıcak o dahada güzel olucak ama arabayla gezmek imkansız artık eskişehirde araba kullanmak bir dengesizlik diyebilirim. Yeni otobüsler almışlardı buraya 3 ayda o trafikte otobüslerin motorları yeşil motordan siyah motora yatay geçiş yaptı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 04, 2010, 11:13:14 »
Hasan Polatkanda ilk caddelerden filan heralde yada sonradan yapilmis genisligne bakilirsa...

Abi bence zaten problemn basi tramvay... O tramvay Eskisehire fazla otobus neyine yetmiyor...  Sehrin her yeri ray birde ordaki davarlarin yuzde 70 i alismis o raylardan yavas gecersen kiyamet kopuyor korna gurultucok kavga ettik raylarin uzerinde... Vallahi Eskisehir ve trafik deyince cinlerim tepeme geliyor cok sinir oldum bu senee...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Temmuz 04, 2010, 11:17:30 »
Hasan Polatkanda ilk caddelerden filan heralde yada sonradan yapilmis genisligne bakilirsa...

Abi bence zaten problemn basi tramvay... O tramvay Eskisehire fazla otobus neyine yetmiyor...  Sehrin her yeri ray birde ordaki davarlarin yuzde 70 i alismis o raylardan yavas gecersen kiyamet kopuyor korna gurultucok kavga ettik raylarin uzerinde... Vallahi Eskisehir ve trafik deyince cinlerim tepeme geliyor cok sinir oldum bu senee...

Kesinlikle ben bisiklet sürerken deli oluyorum sürerken önüne önüne atlıyorlar sinir oluyorsun >:(  babamda bisiklet kullanıyor araba ailecek biyere gidilicekse çalışıyor(daha doğrusu harket ediyor akü bitmesin diye ben çalıştırıorum belli süre kapatıyorum ama :D ) yoksaaa öyle yatıyor depoda 1 aylık benzin var doldurğundan beri  çeyrek depoda :D yani demek istediğim şu eskişehirin trafiği dengesiz berbat...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 04, 2010, 11:20:50 »
Zaten carsiya oturuluyosa arabaya hic ama hi gerek yok ciksan tramvaydan bir yere gidemiyorsun... Gitsen parkedecek yer yok ?? ee sonuc arabayi evin onunde birakiyordum o derece mikemmeell :D