0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence de öyle yerlerde şehir içinde araca gerek yok pek, tramvay çok daha mantıklı. Açıkçası otoparklar da çok hoşuma gitmişdi. İzmir'de de çoğu evin altında vardır (bizim orada) ama her kış su bastığı için çoğu kapalı. Ben bir kaç sene önce en son gelmiştim Eskişehir'e araç ile ve aslında bir kaç yerdeki karmaşa dışında beğenmiştim trafiği ama tabi şimdiki halini bilmiyorum. Yinede ben tramvay varken aracı seçmem, hele otobüsü hiç seçmem.
En rezaleti su ki sehirde sari isik yok kirmizi ve yesil sadece oyle kavsaklar varki 4 yolun karsilikli ikisine yesil yaniyor biri saga biri sola donmeye calisiyor surekli Ercu yasanilmasi gereken sehir yok yok yok kesinlikle hayir 2 yildir bunun aksine calisiyorum ben
Oradaki sorunu şimdi anladım, benim yeğen de, kayınço da orada okuyor, onlar karıştırmıştır oraları. Ahmet, keşke bu konuda heryer Sinop gibi olabilse. Orada şehir merkezinde trafik ışığı yokmuş. Kim kime yol vermesi gerekiyorsa (trafik kurallarına göre) ona göre trafik işliyormuş.
Katlar boler carparim oyle sehri ben Orasi soyle bi sehir baban para gondersin genc ol hatun du bilmem neydi ortamdi afedersin ye ic devam et Eskisehirin ruyalari suslemesinin nedeni bu tek sevdigim yonu gece 3 te bile sokakta rahat insanlar gorebilirsin merkezde hatta elinde ince belli cay bardagi ile cikan kizlar bile gordum Vay be halbuki karadeniz insani sinirli ve tahammulsuz olur abi ama Bkz: ismail Timurcuogliii
Guzel oluyo ya biz cok cikariz esparkin onune bardaklarla
Gece gece sacli sakalli seylerle cikcak degiliz ya Ercuuu
Korkanin cocugu olmaz Ercu
Obaaaa naptın abi yaaa dünkü ban şakasından sonra diken üstündeyim bişi desem gidermiyim vs bunuda günün sözü ilan ediyorum
Cekinme kardesim BANdira BANdira cikiyo forumun tadi yav