0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence zevkten D4 olcak
ulen musti ne güldüm yha valla fena kızmışsın Kemal abiye biraz daha sakin kızcak bişi yok bizim araçlar bozulmadığından burdaki çoğu şey geyik hem bizim öyle mugen gibi çatır çatır mod yapan firmamız yok , kendi hayal gücümüzle mod'luyoz işte
Bu Mugen olayı tamamen ticari; mugen denilen zat, Sohichiro Honda'nın oğlu veya yeğeni sanırım, anlaşmışlar aralarında, Sohichiro Honda Hondaları modifiyeye uygun yapıyor, oğluda sırf honda için modifiye parçaları üretiyor, ikili anlaşma yani, Mugen parçalar hondalara tam uyumlu , gösterişli ve kaliteli oluncada özellikle gençler arasında çok rağbet görüyor; toyotanın böyle bir kaygısı yok, böyle bir yan kuruluşuda yok, o yüzden arabalarını pek modifiyeye uygun yapmıyor, ne yazıkki heveslenip modlayanlar farkına varmadan arabalarını komik duruma düşürüyorlar, zaten onca mühendisin, teknik adamın , dizaynırın vs vs yıllarca geceli gündüzlü çalışıp ortaya çıkardıkları arabaların şeklini bozmaya ben tümden karşıyım, coilover kullanarak corollanın yüksekliğini değiştirmek hem arabanın yapısına uymaz, hemde aracın dengesini olumsuz yönde etkiler; işte bu yüzden tıyotalarınızla fazla oynamayın diyorum, illede modifiye diyorsanız, modifiya kaldıran araçlar alın
Evet, aslında dediğiniz konu Toyota markası için bir eksiklik. Gerçi başta NGK olmak üzre pek çok firmanın Toyota için ürettiği modifiye malzemeler var ama bir Mercedes'in AMG'si, Opel'in Irmscher'i veya Honda'nın Mugen'i gibi Toyota'nın da bir modifiye markası olmasını isterdim.
Verin elinizi biz kuralım bir firma TCT diye
ozaman bi atölye kuruyoruz torna tesviye falan çok harika olur
Ah; torna-tesviye ile bitse iş... Hemen kurardık valla.
taktırdın mı hocam son durumlar nedir?