0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşteee tarihi açıklamaaa,Arkadaşlar; her çiçek kırmızı olsaydı, renklerin anlamı olmazdı, her yiyeceğin tadı aynı olsa , yemek zevki güme giderdi, hayatta önemli olan olgulardır bunlar.. İnsanların farklı farklı yapıda olması yaşamının tadıdır, rengidirDüşünsenize kanarya ile karganın sesi aynı olsaydı, kanaryanın ne esprisi kalırdı..."arabayı sat" lafı tabiki bir şaka, ben dedim diye kimse arabasını satacak değil heralde; asıl anlamadığım bunda kızacak ne var..?Hondadaki iki deliği sordum dalga geçmeyen kalmadı, okurken en çok ta ben gülmüşümdür heralde; kızmalımıydımki..?"Toyota modifiyeye yatkın değil" derken özellikle ahmetin toyotası veya mehmetin toyotası demedimki, o genel bir laftı bütün toyotalara yönelikti ama arabaya yönelik, sahibine değil...buna kızılırmı y a v v Forumun farklı özelliklerinden birisi (ben sıkıcı buluyordum) üyelerin birbirlerine "hanım'lı - bey'li" hitap etmeleri;ne varki son zamanlarda hitap şekilleri değişti, "bro" "kanka" kanki" "lan" "lem" "olum" vs... fazla resmi bulduğum, hatta sıkıcı bulduğum o hanım'lı bey'li hitapların ne kadar değeli olduğunu şimdi anladımBu değişimin sebebi nedir diye düşündüm, sanırım yaş ortalamasının düşmesi ; Gerçi bu da kişiye göre değişir ama mesela Ercüment 15 yaşında ve yaşının gereklerine uygun bir doğallık içinde; neşeli ve esprili ama mustafa 19 yaşında yani ercümentten daha büyük olmasına rağmen olmadık şeylere sinirleniyor; her genç aynı uyum içinde olmuyor demekkiBenimde hoşlanmadığım yazılar (kişiler) var tabiki, yazdıklarını okumuyorum , bu kadar basit
Dert ettigin seye bak Musti bana gonder
Bi dur la kayserili bi dur yav Yok kardeşim o yüzden değil amerikadayımda ben getireyim diye dedim
Ahahha canın saolsun kardeşim ya itin olsun Dersenki Agustos 25i beklerim getiririm ben sıkıntı olmaz
Yay yok zaten zenci var
ulen musti ne güldüm yha valla fena kızmışsın Kemal abiye biraz daha sakin kızcak bişi yok bizim araçlar bozulmadığından burdaki çoğu şey geyik hem bizim öyle mugen gibi çatır çatır mod yapan firmamız yok , kendi hayal gücümüzle mod'luyoz işte
zenci varmış duydun mu Dalyan
Valla ben uyardım cok söverim