0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok şaşırdım okadar sert çıkınca
amma gıcık kapan varmış kemal abinin yorumlarından yüzyüze tanısanız var ya şeker gibi biri
Toptan çözum ıcın en iyisi toyota forumu kapatıp honda foruma geçelim
Toyota başlı başına derken bro Kemal abide Toyota yokki
cidden toyotası yokmu aboww
honda kullanıyor kemal abi ama kaputun altında bi delik varmış ondan şikayetçi hani şu toyotalarda olmayan delik
Delik nasıl bir delik bu
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/bu-nedir-acaba-yerdim/msg301187/?topicseen#newişte meşhur delik
beyler yorumlarınız için teşekkürler ben kötü birisidir demiyorum kemal beye.Ben bütün yorumlarını biliyorum Kemal beyin mizahi yönünü espri anlayışını ama benimkiyle tutmuyor! Mesela Türkay abi olsun Ahmet Can Dil abi olsun Mesut abi olsun bunların şakaları esprileri ister msnde ister msn v.s de hep kafalar denk olduğu için kimse kimsenin lafına gücenmiyor Benim sevmediğim kelime orda sat arabanı sonra coılover tak demesi. Yani ben bu laftan, sat arabanı buna ne yaparsan yap yaramaz boşa civic al emeklerin boşa gitmez gibisine anladım açıkcası. Ve sinirlendim doğal olarak. Kemal beyin diğer konulardaki yorumlarınıda çoğunu alkışladığımda söylenemez onuda belirteyim..
yau ürün daha amerikadaymış ya kargo süresi uzamış malesef
İşteee tarihi açıklamaaa,Arkadaşlar; her çiçek kırmızı olsaydı, renklerin anlamı olmazdı, her yiyeceğin tadı aynı olsa , yemek zevki güme giderdi, hayatta önemli olan olgulardır bunlar.. İnsanların farklı farklı yapıda olması yaşamının tadıdır, rengidirDüşünsenize kanarya ile karganın sesi aynı olsaydı, kanaryanın ne esprisi kalırdı..."arabayı sat" lafı tabiki bir şaka, ben dedim diye kimse arabasını satacak değil heralde; asıl anlamadığım bunda kızacak ne var..?Hondadaki iki deliği sordum dalga geçmeyen kalmadı, okurken en çok ta ben gülmüşümdür heralde; kızmalımıydımki..?"Toyota modifiyeye yatkın değil" derken özellikle ahmetin toyotası veya mehmetin toyotası demedimki, o genel bir laftı bütün toyotalara yönelikti ama arabaya yönelik, sahibine değil...buna kızılırmı y a v v Bu değişimin sebebi nedir diye düşündüm, sanırım yaş ortalamasının düşmesi ; Gerçi bu da kişiye göre değişir ama mesela Ercüment 15 yaşında ve yaşının gereklerine uygun bir doğallık içinde; neşeli ve esprili ama mustafa 19 yaşında yani ercümentten daha büyük olmasına rağmen olmadık şeylere sinirleniyor; her genç aynı uyum içinde olmuyor demekkiBenimde hoşlanmadığım yazılar (kişiler) var tabiki, yazdıklarını okumuyorum , bu kadar basit