Gönderen Konu: Ve hayalim gerçekleşiyor :)  (Okunma sayısı 13329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: Ve hayalim gerçekleşiyor :)
« Yanıtla #40 : Temmuz 07, 2010, 10:43:43 »
Çok şaşırdım okadar sert çıkınca :D
Haklı bir çıkış yapmış... Tabi öyle olduğunu bende bilmiyordum kemal abinin takılıyorsa sorun yok ama bilmeyenlerde çok dimi :) benim gibi
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 07, 2010, 10:43:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 07, 2010, 10:45:36 »
Kemal abinin repliği patlak verdi :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 07, 2010, 10:47:29 »
amma gıcık kapan varmış kemal abinin yorumlarından :D yüzyüze tanısanız var ya şeker gibi biri :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 07, 2010, 10:58:57 »
amma gıcık kapan varmış kemal abinin yorumlarından :D yüzyüze tanısanız var ya şeker gibi biri :D
kötü biri demedim :) yanlış anlaşılmasın sadece Bazı arkadaşlar bende dahil Kemal abinin böyle takılmalar yaptığınız bilmiyor olabiliriz.. Böyle sert çıkışırsakta kusurumuza bakmayacaksınız :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 07, 2010, 11:01:51 »

demek ki bilgisayarında problem var!
boşuna mı sinir katsayımız yükseliyor. belki de inci sözlük olayı gibi ne yazsa satın gitsin olarak çeviriyor bilgisayarı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Temmuz 07, 2010, 17:41:33 »
Toptan çözum ıcın en iyisi toyota forumu kapatıp honda foruma geçelim :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Temmuz 07, 2010, 17:44:57 »

Ben biraz konuştumda süper biri :D tam benden yada ben ondanım :P :D bisiklet desen var yüzme desen var toyota başlı başına ohhooo daha ne isteyelim :D

Toptan çözum ıcın en iyisi toyota forumu kapatıp honda foruma geçelim :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Npatın abi bu forum bırakılırmı :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Temmuz 07, 2010, 17:50:48 »
Toyota başlı başına derken bro ???  Kemal abide Toyota yokki :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Temmuz 07, 2010, 21:27:53 »
işte hatanız orda :D kemal abinin en sevdiği araba bir önceki corollası, civicten bile çok diye biliyorum :) önceki arabalarında da var toyotaları..kemal abinin şakası o, bizim toyotadan soğudum olayı gibi o sat gitsin olayı..kaç kere açıkladı bunu
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Temmuz 07, 2010, 22:43:54 »
beyler yorumlarınız için teşekkürler :) ben kötü birisidir demiyorum kemal beye.Ben bütün yorumlarını biliyorum Kemal beyin mizahi yönünü espri anlayışını ama benimkiyle tutmuyor! :) Mesela Türkay abi olsun Ahmet Can Dil abi olsun Mesut abi olsun bunların şakaları esprileri ister msnde ister msn v.s de hep kafalar denk olduğu için kimse kimsenin lafına gücenmiyor :) Benim sevmediğim kelime orda sat arabanı sonra coılover tak demesi. Yani ben bu laftan, sat arabanı buna ne yaparsan yap yaramaz boşa civic al emeklerin boşa gitmez gibisine anladım açıkcası. Ve sinirlendim doğal olarak. Kemal beyin diğer konulardaki yorumlarınıda çoğunu alkışladığımda söylenemez onuda belirteyim..
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Temmuz 07, 2010, 23:09:20 »

cidden toyotası yokmu  aboww :(
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Temmuz 08, 2010, 11:32:50 »
cidden toyotası yokmu  aboww :(
honda kullanıyor kemal abi ama kaputun altında bi delik varmış ondan şikayetçi :D hani şu toyotalarda olmayan delik :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Temmuz 08, 2010, 11:34:05 »
honda kullanıyor kemal abi ama kaputun altında bi delik varmış ondan şikayetçi :D hani şu toyotalarda olmayan delik :D

Delik nasıl bir delik bu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Temmuz 08, 2010, 11:49:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Temmuz 08, 2010, 12:46:20 »
beyler yorumlarınız için teşekkürler :) ben kötü birisidir demiyorum kemal beye.Ben bütün yorumlarını biliyorum Kemal beyin mizahi yönünü espri anlayışını ama benimkiyle tutmuyor! :) Mesela Türkay abi olsun Ahmet Can Dil abi olsun Mesut abi olsun bunların şakaları esprileri ister msnde ister msn v.s de hep kafalar denk olduğu için kimse kimsenin lafına gücenmiyor :) Benim sevmediğim kelime orda sat arabanı sonra coılover tak demesi. Yani ben bu laftan, sat arabanı buna ne yaparsan yap yaramaz boşa civic al emeklerin boşa gitmez gibisine anladım açıkcası. Ve sinirlendim doğal olarak. Kemal beyin diğer konulardaki yorumlarınıda çoğunu alkışladığımda söylenemez onuda belirteyim..

Uhh naptin Mustim baba adimi filanda yazsaydin :D :D :D :D 

Sen takilma kardesim herzaman senin olan sana yakin olan en guzeldir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Temmuz 16, 2010, 03:12:32 »
yau ürün daha amerikadaymış ya :( kargo süresi uzamış malesef  :(
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Temmuz 16, 2010, 08:40:58 »

yau ürün daha amerikadaymış ya :( kargo süresi uzamış malesef  :(

Dert ettigin seye bak Musti bana gonder :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Temmuz 16, 2010, 13:03:44 »
İşteee tarihi açıklamaaa,
Arkadaşlar; her çiçek kırmızı olsaydı, renklerin anlamı olmazdı, her yiyeceğin tadı aynı olsa , yemek zevki güme giderdi, hayatta önemli olan  olgulardır bunlar.. İnsanların farklı farklı yapıda olması yaşamının tadıdır, rengidir
Düşünsenize kanarya ile karganın sesi aynı olsaydı, kanaryanın ne esprisi kalırdı...

"arabayı sat" lafı tabiki bir şaka, ben dedim diye kimse arabasını satacak değil heralde; asıl anlamadığım bunda kızacak ne var..?

Hondadaki iki deliği sordum dalga geçmeyen kalmadı, okurken en çok ta ben gülmüşümdür heralde; kızmalımıydımki..?

"Toyota modifiyeye yatkın değil" derken özellikle ahmetin toyotası veya mehmetin toyotası demedimki, o genel bir laftı bütün toyotalara yönelikti ama arabaya yönelik, sahibine değil...buna kızılırmı y a v v

Forumun farklı özelliklerinden birisi (ben sıkıcı buluyordum) üyelerin birbirlerine "hanım'lı - bey'li" hitap etmeleri;
ne varki son zamanlarda hitap şekilleri değişti, "bro" "kanka" kanki" "lan" "lem" "olum" vs... fazla resmi bulduğum, hatta sıkıcı bulduğum o hanım'lı bey'li hitapların ne kadar değeli olduğunu şimdi anladım

Bu değişimin sebebi nedir diye düşündüm, sanırım yaş ortalamasının düşmesi ; Gerçi bu da kişiye göre değişir ama mesela Ercüment 15 yaşında ve yaşının gereklerine uygun bir doğallık içinde; neşeli ve esprili ama mustafa 19 yaşında yani ercümentten daha büyük olmasına rağmen olmadık şeylere sinirleniyor;  her genç aynı uyum içinde olmuyor demekki
Benimde hoşlanmadığım yazılar (kişiler) var tabiki, yazdıklarını okumuyorum , bu kadar basit ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Temmuz 16, 2010, 13:26:23 »
İşteee tarihi açıklamaaa,
Arkadaşlar; her çiçek kırmızı olsaydı, renklerin anlamı olmazdı, her yiyeceğin tadı aynı olsa , yemek zevki güme giderdi, hayatta önemli olan  olgulardır bunlar.. İnsanların farklı farklı yapıda olması yaşamının tadıdır, rengidir
Düşünsenize kanarya ile karganın sesi aynı olsaydı, kanaryanın ne esprisi kalırdı...

"arabayı sat" lafı tabiki bir şaka, ben dedim diye kimse arabasını satacak değil heralde; asıl anlamadığım bunda kızacak ne var..?

Hondadaki iki deliği sordum dalga geçmeyen kalmadı, okurken en çok ta ben gülmüşümdür heralde; kızmalımıydımki..?

"Toyota modifiyeye yatkın değil" derken özellikle ahmetin toyotası veya mehmetin toyotası demedimki, o genel bir laftı bütün toyotalara yönelikti ama arabaya yönelik, sahibine değil...buna kızılırmı y a v v

Bu değişimin sebebi nedir diye düşündüm, sanırım yaş ortalamasının düşmesi ; Gerçi bu da kişiye göre değişir ama mesela Ercüment 15 yaşında ve yaşının gereklerine uygun bir doğallık içinde; neşeli ve esprili ama mustafa 19 yaşında yani ercümentten daha büyük olmasına rağmen olmadık şeylere sinirleniyor;  her genç aynı uyum içinde olmuyor demekki
Benimde hoşlanmadığım yazılar (kişiler) var tabiki, yazdıklarını okumuyorum , bu kadar basit ::)

Kızılmaz tabikide ama yani kişiden kişiye değişiyor bünyeler sinir sistemi psikolojiler aynı değil sonuçta oyüzden herkes bir kaç kez daha değerlendirsin yazılanları okusun ölçsün sonra gerginlik çıkmasın aile gibi konuşuyoruz ediyoruz şakalaşıyoruz gayet güzel ortamı germeyelim herkes birbirini sevicek diye bir kaidede yok ama dediğim gibi gerginlik olmasın. Bi konuda aynalı sazan seçilmiştim bir kişi tarafından (isim olarak hatırlamıyorum) yani bu lafa dahi şaka gözüyle baktım sonuçta Toyota modifiyeye uygun değil diyerek bozulmak garip neyse konuyu daha çok uzatmıiyım söylediklerim lütfen yanlış ters anlaşılmasın... Teşekkürler.