0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha yavaş ve dikkatli gitmek çözüm olabilir.
sarı yandı gecmedı ben ne yapabırım yınede efsane durdu
yas kac erdem
nedir bu p valfi sıkıntısı ya :S benim 93 ü gösterdim sorunsuz çıktı 300.000 de araba balatalarımı değiştirdim gayet memnunum. ama bakıyorum yerli üretimlerin hepsinde bu p valfi sorunu var Arkada bi valf olur arkada belirli ağırlıktan sonra yük oldugu zaman frenler arkalarda daha fazla tutar. ama yinede kilitleyeceğini sanmıyorum. arkalarda kilitlerse bir düşünün 4 teker kilitlediğinde aracın nasıl şekil alacağını. Söz meclisten dışarı hız ne olursa olsun felakettir. Dün daha 20 metre önümde 206HB kaldırıma çıkıp takla attı ve ben yavaş olmasam zincirleme kaza olacaktı. son anda karşı şeriti takip ettim araba gelmiyordu karşı şeride geçtim ortada refuj yok ara yoldu. ne olursa olsun hız iyi değildir
yasın 18 olunca hızlı gıtmen mı gerekıyor erdem
sarı hazır olun anlamına geliyor biraz dikkatli sürsen daha iyi olur abi bak ben bu yaşımda bile hız yapmıyorum hız felakettir unutmayalım
genç adamın kanı hızlı akar derler yani görüyorum yani nerde benim yaşlarımda birini görsem 100 den aşagı düşmüyor hızları ama yaş biraz geçtikçe bu hız konuları azalıyor sakin sakin sürüyorlar yani demek istedğim genç adam hızlı adamdır aam ben yavaş sürüyorum hem benzinde ntasarruf hem de canımı tehlikeye atmıyorum