0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet abi , App plaka ile Sahte plakayı birbirine karıştırmamak gerek.
mehmet abi inşallah almıştır kınama..tavrı inanılmaz sinirimi bozmuştu
Valla daha üstlerine giderdimde araçta bayan arkadaşlarım vardı, olay büyümesin dedim.Sözde amaçları beni pısırıklaştırıp çorba parası almaktı. ama neyse söylemek istemiyorum şimdi.Gece,gece şimdi mühürlüleri takmakla uğraşıcam.
Eğri oturup doğru konuşalım Taylan, eğer ceza yazmasalar, zarif ve kibarca uyarsalar sökermiydin plakaları
sokturdugune dair fatura kestirmen ve cezayi da hemen odemen lazim.dikkatli ol yoksa ikinci bir cevirmede daha kotu isler acilir basina.tekrar gecmis olsun.
mavi renkli silivri birlik- kumburgaz-vs vs yolunuz trakyaya düşerse istanbula doğru bunlarla 110 larla yarışıyorsunuz....90 ile giderken arkanıza bile yapışabiliyorlar...meslek grubu alınmasın ama çoğu şerefsizin en önde gideni itin kopuğun teki....geçen günlerde yine ölümlü kazaya karıştılar amaç önce sıra alabilmek te değil hepsinin sırası belli....
Derdin ne anlayamadım, raporda sana ceza yazılmadığı yazıyor...?
Fatura'mı? Ne faturası? Filmi söküp ilgili trafik şubesine gidip aracı gösteriyorsunuz o kadar.Başka bir formalitesi falan yok.İkinci çevirme olayı doğru.Ama fatura istemiyorlar.