Gönderen Konu: App'den Ceza 200 tl  (Okunma sayısı 6672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: App'den Ceza 200 tl
« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2010, 13:50:54 »
Gece gece olana bak şimdi yaaa  :hoş:  Plaka da yanında, diplerinde sökmüşün resmen neyin derdindeler. Uyarı versin olsun bitsin yani. Belki yurtdışından geldin orada alıştın buraya geldiğin anda da yaptırdın bilmiyorsun yasak olduğunu yani, en azından uyarsın yani. Mahkemede bile "iyi halden" ibaresi vardır gecenin bir vakti plakadan 200 lira ceza mı kesilir ayıptır yazıktır yaa.

Çok geçmiş olsun Taylan, o anki sinirini tahmin edebiliyorum. Konuşma üslubundan belliymiş zaten ne olduğu (sözüm meclisten dışarı). Şanssızlığına ver düşünmemeye çalış.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2010, 13:50:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 23, 2010, 13:57:46 »
taylan geçmiş olsun.. app açılımı ne??? affınıza sığınarak...
ALman Punto Plaka anlamına geliyor...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Haziran 23, 2010, 14:03:53 »
ALman Punto Plaka anlamına geliyor...

Bende önceden avrupa pres plaka olarak duymuştum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 23, 2010, 15:07:29 »
APP bildiğim kadarıyla Application for Personalized Plate'den geliyor. yani Kişiselleştirilmiş Plaka için Başvuru. Hatta size internetten bulduğum, ABD'nin New Mexico eyaletine ait bir başvuru formunu göstereyim.

Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Haziran 23, 2010, 15:12:44 »
Reis'e katılıyorum :D Bende Application for Personalized Plate diyecektim zaten, klavyem sürçmüş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Haziran 23, 2010, 15:23:53 »
lan mı?bak bak efendiye bak..lan ha...ceza makbuzunda onların isimleri var..hemen uygun dille bir dilekçe yazyorsun ve bağlı oldukları karakola gidip veriyorsun.dilekçemin takibini yapacağımı belirtiyorsun ve evde takılıyosun...eğer onların arasında bir problem varsa bu o kişi ile ilgili koz olur.
ama APP ve cam filminde haksızsın....
bizim vergilerimizle maaş alanların,bizim hizmetimiz için çalışanların,bize efelenmelerini sineye çekmemeli ve gereğini kanuni yollardan denemeliyiz...belki bikaç kere işe yaramaz birbirlerini kollarlar(atasözü:it iti ısırmaz) ama eninde sonunda bi gün işe yarar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #26 : Haziran 23, 2010, 19:28:40 »
geçmiş olsun taylan.Aslında şöyle bişey var app plaka yasak tamam bunu hepimiz biliyoruz ama bu kurallar herkese neden adilce uygulanmıyo?herkese aynı eşitlikte davransınlar bizde hiç bir zaman sesimizi çıkarmayalım.geçen gün polisler annemin yanında geldiler kadir daha egzozu sökmemişsin diyorlar yakalarsam yazarım diyor bende yakalarsan yazmamazlık etme dedim sinir oluyorum bu tip hareketlerine polislerin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 23, 2010, 19:44:27 »
Reis'e katılıyorum :D Bende Application for Personalized Plate diyecektim zaten, klavyem sürçmüş :D
Klavyenin durumu vahim Nagihan :D. 8 çiziyodur muhtemelen :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 23, 2010, 19:49:24 »
  APP= Al Plakayı, ver Parayı 'nın kısaltılmışıdır.  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 23, 2010, 19:51:12 »
  APP= Al Plakayı, ver Parayı 'nın kısaltılmışıdır.  :P
henüz parayı vermemiş olanlar varsa, en yakın ekibe lütfen :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Haziran 23, 2010, 20:20:30 »
Klavyenin durumu vahim Nagihan :D. 8 çiziyodur muhtemelen :D.

Yeri geldi mi kıvrak herşeyi çizer benim klavyem :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 23, 2010, 22:10:13 »
Paşam, benim babam da emniyetten emekli. Zamanında bu gibi olaylar yüzünden ceza alanları çok gördüm (hatta meslekten ihraç edilenleri). Babam her zaman aynı şeyi söylerdi "Allahım ne benim ne de ailemin boğazından bir lokma haram geçmesi kısmet olmasın" Emniyetin içinde böyle düşünenlerin sayısı o kadar çok ki...
Bu yazdıklarımda yanlış anlaşılmasın, bunları babam emniyetten emekli olduğu için yazmıyorum. APP plaka sahte plakadır, farzet ki birisi sahte (APP) plakalı ile (plakası tamamiyle farklı olan APP plaka ile) çok sevdiğin birisine (annene, babana veya kardeşine) çarptı ve kaçtı. Hesabını kimden soracaksın? O zaman polislere pek hoş olmayan, daha çok şey sayacaksın "niye APP plakalı araçların tamamını toplamıyorlar diye...
Mehmet abi , App plaka ile Sahte plakayı birbirine karıştırmamak gerek.
Sen iste , ben sana Orjinal malzemesinden , mühürlü halde sahte plaka bastırayım.
Plakanın üstünde mühür var diye o arabanın ruhsatlı plakası olduğunu anlamamız mümkün değil.
Bu nedenle app plaka ile (allah korusun) birine çarpıp kaçan arabayla , legal plakayla çarpan araba arasında fark yoktur.
Ailemdede çok fazla polis olduğundan dolayı ciğerlerini biliyorum. Ve hepsinden nefret ediyorum.
Bazı şeylerin amacının yasalarla alakası yok , her polis bilir bir app plakadan birşey çıkmayacağını , Mesela orjinaliyle aynı olup mühürsüz plakalı olan hiçbir arabayı çevirmezler(görmelerine rağmen). Onların amacı kendi kendilerini tatmin etmektir.
Normal polis memurlarının aldığı eğitim ve zaten o mesleği seçecek birinin kişiliğide buna uygun oluyor.
Ayrıca  eğer şikayetten kastınız rüşvet ise , ben şu anda rüşvet yiyebilecek cesareti olan bir polis tanımıyorum. Üstlerindeki Ünüformaya sığınarak karşısındakine küfür eden adamlardan ne beklersin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #32 : Haziran 23, 2010, 23:47:18 »
Geçmiş olsun dilekleriniz için herkeze çok teşekkür ederim.Tamam benım aracımın üzerindekiler yasal olmayabılır ama bana koyan hadise koca yolda dura dura benı cevirdiler tüm gece boyunca o yol boyunda arkadaşın evındeydik.Balkondan nerdeyse gece boyunca o ekıbe gözüm takıldı 1 allahın kulunu cevirmediler biz evden cıktık 100-200 metre gittik gitmedik bızle beraber hareket edip benı durdurdurlar bana öyle uslubta bulundular.Gerçekten iyi dayandım oda bır an once evıme varmak ıstediğimden.Şikayet falan etmiyecem çunku uğraşmak istemiyorum,Zaten bugun cezayı odedm 170 tl 1 hafta ıcınde odeyınce ındırıme giriyor ya ondan.ondekı app'yı de sabah 5 te soktum ama yasalları daha takmadım.garaja cektım aracımı.Ya bu yedıgım ılk ceza degıl ama en cok benı uzen ceza bu oldu.3-5 değişiklik bıle polisin gozune batıyor,Ben memur arabası gıbı bınmekmı zorundayım aracıma.Birde araç birazda pahalı bırsey oldugunu anlayınca trafık polısı potansıyel yoluncak kaz olarak görülüyoruz.Bundan cidden bıktım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Haziran 23, 2010, 23:59:37 »
Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle ama şunu söliyim sana sen APP plakadan 200 tl ceza yemedin,film+app den 200 tl ceza yedin çünkü yaklaşık olarak filmin cezası 138 app nin cezası 62 tldir.Benim merak ettiğim plakanın tarzı resim varsa koyarmısın?İstanbulda araçlar bayii den mühürsüz plakayla çıkıyor ama tek mühürlü oluyor yani trafiğin bastıgı belirlenmiş standartlarda oluyor ve orjlar bagajda duruyor kimse kolay kolay laf etmiyor ama gidipte alman,fransız,abidik gubudik sahibinden.com app lerine taviz yok.

Bılıyorum 200 tl i sırf plaka yuzunden yemediğimi ama bu plaka olmasaydı cam fılmıne takılıp kımse durdurmazdı.Bundan once bır cok aracımızda fılm vardı, tecrubeye sabıttır.
aracın üstündekı plaka app plakalrdı sadece bır gun once plakalıkları sokmustum, ben ozellıkle senın dedıgın gıbı abudık-gubıdık bırsey bastırmadım.Bu arada benım aracım merkeze kayıtlı oldugu ıcın muhur bastıracak bırını bulamadım eger bulundugum ılceye kayıtlı olsaydı 60 tl e en abudık plakaya muhur bastırabılıyorsun bir cok arakadasım bastırdı benım aracım merkeze baglı oldugundan bastıramamıstım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 24, 2010, 00:12:38 »
   Geçmiş olsun Taylan...A4 ve Crafter'a App yaptıracaktım ama vazgeçtim  :P  :P
   Cumartesi günü Amasya Merzifon'a giderken ilk cezamı yedim.Ankara'dan çıkmadan önce takografın uyarı sesi çok az geldiğinden 90 km'yi geçtiğimi duymamışım.Tabiiki haliyle hız hatası yazdı tako...Eryaman'dan otobana girip Mamak'tan çıktım.Otoban'a girdiğim için haliyle 110 km/h ile gittim.Çorum'u çıkarken trafik çevirme yapıyordu.Rapor istedi verdim.Hız hatası yapmışsınız dedi memur.Ankara'da şehir içinde oldu.İkaz sesi az olduğundan duyamadım ve hata yaptığımı belirttim.Bu sefer hız zaman grafiği istedi.Grafikte 110 km/h ile gittiğimi gördü.Eryaman/Mamak arası otobanda yaptım bu hızı dediysem de dinlemedi ve 110 km hız ile hata yaptığımı belirttip 10 ceza puanı ve 270 TL ceza kesti.Hiç yoktan ceza yedim doğrusu.Filmlerinde gece gibi maşallah,içerisi hiç görünmüyor dedi."Memur bey yeter gece gece.İşe yeni başladım ama beni işten attırmaya niyetiniz var.270 TL yetmez mi dedim" saldı ve yoluma dvam ettim.
   Ankara'da işlediğim suçun cezasını,Bekir'in memlekete giderken,Hazımın memleketinde ödeyerek geçirdim geçen haftasonunu.....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #35 : Haziran 24, 2010, 00:18:51 »
Çanakkaleyi  bilemem belki polisler biliyodur merkezde app plaka verilmediğini ondan direk durdurmuşlardır,demekki işler İstanbuldan farklı yürüyor orda burdada tam tersi app ye kolay kolay laf etmezler cam filminden direk alıyorlar,yaklaşık 700,800 tl ye dayandı cam filminin bana açtığı masraflar.tekrar geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 24, 2010, 00:44:47 »
  Eryaman'dan otobana girip Mamak'tan çıktım.Otoban'a girdiğim için haliyle 110 km/h ile gittim.Çorum'u çıkarken trafik çevirme yapıyordu.Rapor istedi verdim.Hız hatası yapmışsınız dedi memur.Ankara'da şehir içinde oldu.İkaz sesi az olduğundan duyamadım ve hata yaptığımı belirttim.Bu sefer hız zaman grafiği istedi.Grafikte 110 km/h ile gittiğimi gördü.Eryaman/Mamak arası otobanda yaptım bu hızı dediysem de dinlemedi ve 110 km hız ile hata yaptığımı belirttip 10 ceza puanı ve 270 TL ceza kesti.Hiç yoktan ceza yedim doğrusu.

Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 24, 2010, 01:35:17 »
taylanım hemen ceza makbuzundan sicil no ve ismine bakıyorsun yazan adamın, karayollarına bir dilekçe yazıyorsun..üslubunu ve kullandığı kelimeleri söylüyorsun ve şikayetçi oluyorsun..ben de yaşadım aynısını, dediğimi yaptım..hiç bir işe yaramadı :P bir sürü yazışmadan sonra gelen sonuç bu;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #38 : Haziran 24, 2010, 01:58:28 »
Biliyorum Kardeşim o yüzden hiç uğraşmıyacagım benzeri zamanında 2 defa basıma geldi 1'inde bende şikayetçi oldum aracım bağlanmıstı.Baya baya tartışmıştık trafik polisinle o yuzden şikayetçi olmustum bir işe yaramamıstı o yuzden tövbeliyim uğraşmam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #39 : Haziran 24, 2010, 02:26:33 »
APP neden batıyor o kadar göze hiç bir kusuru yok ki...
===========                ===========
  ========== 16  J 3816 ==========
===========                ===========