0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taylan geçmiş olsun.. app açılımı ne??? affınıza sığınarak...
ALman Punto Plaka anlamına geliyor...
Reis'e katılıyorum Bende Application for Personalized Plate diyecektim zaten, klavyem sürçmüş
APP= Al Plakayı, ver Parayı 'nın kısaltılmışıdır.
Klavyenin durumu vahim Nagihan . 8 çiziyodur muhtemelen .
Paşam, benim babam da emniyetten emekli. Zamanında bu gibi olaylar yüzünden ceza alanları çok gördüm (hatta meslekten ihraç edilenleri). Babam her zaman aynı şeyi söylerdi "Allahım ne benim ne de ailemin boğazından bir lokma haram geçmesi kısmet olmasın" Emniyetin içinde böyle düşünenlerin sayısı o kadar çok ki...Bu yazdıklarımda yanlış anlaşılmasın, bunları babam emniyetten emekli olduğu için yazmıyorum. APP plaka sahte plakadır, farzet ki birisi sahte (APP) plakalı ile (plakası tamamiyle farklı olan APP plaka ile) çok sevdiğin birisine (annene, babana veya kardeşine) çarptı ve kaçtı. Hesabını kimden soracaksın? O zaman polislere pek hoş olmayan, daha çok şey sayacaksın "niye APP plakalı araçların tamamını toplamıyorlar diye...
Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle ama şunu söliyim sana sen APP plakadan 200 tl ceza yemedin,film+app den 200 tl ceza yedin çünkü yaklaşık olarak filmin cezası 138 app nin cezası 62 tldir.Benim merak ettiğim plakanın tarzı resim varsa koyarmısın?İstanbulda araçlar bayii den mühürsüz plakayla çıkıyor ama tek mühürlü oluyor yani trafiğin bastıgı belirlenmiş standartlarda oluyor ve orjlar bagajda duruyor kimse kolay kolay laf etmiyor ama gidipte alman,fransız,abidik gubudik sahibinden.com app lerine taviz yok.
Eryaman'dan otobana girip Mamak'tan çıktım.Otoban'a girdiğim için haliyle 110 km/h ile gittim.Çorum'u çıkarken trafik çevirme yapıyordu.Rapor istedi verdim.Hız hatası yapmışsınız dedi memur.Ankara'da şehir içinde oldu.İkaz sesi az olduğundan duyamadım ve hata yaptığımı belirttim.Bu sefer hız zaman grafiği istedi.Grafikte 110 km/h ile gittiğimi gördü.Eryaman/Mamak arası otobanda yaptım bu hızı dediysem de dinlemedi ve 110 km hız ile hata yaptığımı belirttip 10 ceza puanı ve 270 TL ceza kesti.Hiç yoktan ceza yedim doğrusu.