Gönderen Konu: izmirde sel  (Okunma sayısı 3148 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
izmirde sel
« : Haziran 23, 2010, 00:45:22 »
biraz önce selde kaldım, buca istikametinden güzelbahçeye gidiyordum, bir anda bahçelievler tarafında yağmur bastırdı, basın sitesinde sel oluşmaya başlamıştı,ilahiyat fakültesinin önü ve poligon tarafları tamamen sel basmıştı, kapını yarısına kadar yükseldi sular, arabanın içine su girdi, sol arka koltuğun önü resmen doldu, orada duran amfim su içinde kaldı ve tabii ki yandı, kabloyu sökerek kısa devreyi önledim allahtan..burdan izmir büyükşehir belediyesine selamlar...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

izmirde sel
« : Haziran 23, 2010, 00:45:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
Ynt: izmirde sel
« Yanıtla #1 : Haziran 23, 2010, 00:56:14 »
ya çok üzüldüm be türkay. izmir belediyesi yolları öyle bi karıştırdı ki labirent gibi oldu. keşke limontepeden gitseydin yüksek yüksek :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2010, 01:06:06 »
ya çok üzüldüm be türkay. izmir belediyesi yolları öyle bi karıştırdı ki labirent gibi oldu. keşke limontepeden gitseydin yüksek yüksek :(
gelene kadar bin tane keşkeli cümle kurdum zaten..keşke ordan gitseydim, keşke yeniyle gelseydim vs..oldu artık..neyse hadi polyanna olalım, yeni amfi istiyordum zaten :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2010, 01:08:37 »
geçmiş olsun türkay :( :( :( :( 
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2010, 01:12:43 »
yok öyle önce tamir ettirmeye gidicez çankayaya :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2010, 01:16:39 »
geçmiş olsun türkay :( :( :( :( 
teşekkür ederim abi
bu kaçıncı tamir :D 2 amfi parası verdik tamire :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2010, 01:20:30 »
yanmışın haberin yok türkay  :D :D :lol: :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #7 : Haziran 23, 2010, 01:22:06 »
Geçmiş olsun Türkay abi.
Sende bir de pazar günü burayı görseydin.

7 metrelik köprülü kavşak ağzına kadar su doldu, resmen can pazarı yaşandı köprüde..

SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #8 : Haziran 23, 2010, 01:22:30 »
Bu arada resimler konuyu dağıtacaksa söyle kaldırayım :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 23, 2010, 01:26:28 »
tabii ki dağıtmaz konuyu alperenim, tam da konusu ;) abi gerçekten inanılmaz bir şey olmuş orda..dediğin gibi resmen can pazarı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 23, 2010, 01:54:43 »
Abi bizim burdada oldu sel maalesef. Bizim akrabanın araba yolda kaldı. Mahsur kaldık arabanın içinde, itfaiye arıyoz, biz gelemiyoz, biz bakmayız  diyorlar var mı böyle sacmalık. Kapıyı dahi acamadık... :(  Araba zaten çalışmadı öyle suya girince. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Haziran 23, 2010, 02:14:36 »
Abi bizim burdada oldu sel maalesef. Bizim akrabanın araba yolda kaldı. Mahsur kaldık arabanın içinde, itfaiye arıyoz, biz gelemiyoz, biz bakmayız  diyorlar var mı böyle sacmalık. Kapıyı dahi acamadık... :(  Araba zaten çalışmadı öyle suya girince. :(
hadi ya, geçmiş olsun enesim..facebookta da yazdım, güzelbahçeye tek damla düşmedi, narlıderedebile silecekler yetişmiyordu..ben ilk kez yaşadım böyle bir şey..bir de suda yuvarlanan karpuzlar vardı :D kapıyı açtık yakalayalım diye, sudan korkup kapattık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 23, 2010, 10:29:07 »
hadi ya, geçmiş olsun enesim..facebookta da yazdım, güzelbahçeye tek damla düşmedi, narlıderedebile silecekler yetişmiyordu..ben ilk kez yaşadım böyle bir şey..bir de suda yuvarlanan karpuzlar vardı :D kapıyı açtık yakalayalım diye, sudan korkup kapattık :D
Çok geçmiş olsun Türkay. Sel ve fırtına çok tehlikeli. Her an ani bir baskın olabiliyor. Allah korumuş.
Türkayım, sel anındada karpuz derdi olmazki :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 23, 2010, 10:33:38 »
büyük geçmiş olsun...araba ve amfi için üzüldüm ama önemli değil tabikide... cana bişey olmasın...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 23, 2010, 10:51:56 »
Geçmiş olsun Türkay :(
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 23, 2010, 11:13:45 »
  Çok geçmiş olsun Türkay. 1995 sonbaharında çok kişi hayatını kaybetmişti Karşıyaka'da. Coğrafik yapısıda buna biraz müsait İzmir'in.
 Bende askerden geldiğimde Çanakkale tarafına ae101 ile giderken (biliyorsun zaten alçak bir araç, yani yere yakın :) ) Çan dolaylarında birden aşırı yağmurun içine girdim. Etraf görünmüyordu ve yerde sular yavaş yavaş yükselmeye başlamıştı. Şimşeklerin birisi bitmeden diğeri çakıyordu. Hemen yüksek bir yer buldum ve aracı güvenli bir noktaya çektim ve yarım saat orada durdum.

Aracın içini yıkadıktan sonra fön makinesi ile kurutabilirsin. Güneşde kurutma bence, bu zarar verebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 23, 2010, 11:33:28 »
Türkay'cım geçmiş olsun allah korumuş.
Bir amfi alırsın artık  :)
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #17 : Haziran 23, 2010, 11:40:15 »
Türkay abi çok geçmiş olsun,cana gelicegine mala gelsin,bu vesileyle yeni amfi alırsın artık  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 23, 2010, 11:45:17 »
Türkay geçmiş olsun gözüm yaaa,

Face'de de yazdım, kanal vs. yetersiz belediyenin suçu tmam ama hırsızın hiç mi suçu yok?

Yolda görüyorum, kanala çocuk bezi atan var yaa, evin tualetine atıyorsun o çocuk bezini, hadi aktı gitti diyelim, nereye gitti?

Biraz kullananda da hata var diye düşünüyorum. Geçen istanbul felaketinde gördüm, galata köprüsünün altı olduğu gibi kola kutuları, pet şişeler ıvır zıfırla dolu. Şimdi böyle bir pislikle dolan altyapı hiç tıkanmaz mı?

-----

Aracını detaylı iç temizliği yaptıktan sonra düzgün bir oto kuaförüne götür türkay. Ozon ile temizlik yapsınlar, bakteri mantar vs. sterilizasyonu açısından etkili bir yöntem. Sonra zaten ahtapot ile kurutuyorlar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 23, 2010, 11:46:32 »
Türkay geçmiş olsun kardeşim, en azından Ankaradaki gibi yumurta büyüklüğünde dolu yağmamış bunada şükür, yoksa hem olduğun yerden kıpırdayamaz hemde arabanın mahvolmasını zilerdin yoksa :( , giden bir anfi parası olsun Türkayım :)