Gönderen Konu: izmirde sel  (Okunma sayısı 3149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
Ynt: izmirde sel
« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2010, 12:06:19 »
Geçmiş olsun Türkay :(
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2010, 12:06:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 23, 2010, 12:11:22 »
Abi büyük geçmiş olsun :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 23, 2010, 12:37:54 »
Çok geçmiş olsun Türkay. Sel ve fırtına çok tehlikeli. Her an ani bir baskın olabiliyor. Allah korumuş.
Türkayım, sel anındada karpuz derdi olmazki :D.
kocamandı abi karpuzlar :D adana karpuzu maşallah, güzel görünüyorlardı :) :) ben de ziyan olsun istemedim, sürüklenip bir yerde parçalanmasınlar diye :D
büyük geçmiş olsun...araba ve amfi için üzüldüm ama önemli değil tabikide... cana bişey olmasın...
çok teşekkür ederim
  Çok geçmiş olsun Türkay. 1995 sonbaharında çok kişi hayatını kaybetmişti Karşıyaka'da. Coğrafik yapısıda buna biraz müsait İzmir'in.
 Bende askerden geldiğimde Çanakkale tarafına ae101 ile giderken (biliyorsun zaten alçak bir araç, yani yere yakın :) ) Çan dolaylarında birden aşırı yağmurun içine girdim. Etraf görünmüyordu ve yerde sular yavaş yavaş yükselmeye başlamıştı. Şimşeklerin birisi bitmeden diğeri çakıyordu. Hemen yüksek bir yer buldum ve aracı güvenli bir noktaya çektim ve yarım saat orada durdum.

Aracın içini yıkadıktan sonra fön makinesi ile kurutabilirsin. Güneşde kurutma bence, bu zarar verebilir.
95teki seli çok net hatırlıyorum hakan abi, ben de güzelyalıda oturuyordum, biz 1. kattaydık, zemin ve bodrum katı su basmıştı.. dün de aynen şimşeklerden biri bitmeden diğeri çakıyordu, çok şaşırmıştım hatta amma şimşek çaktı diye, sonra bir bastırdı yağmur anlatamam..aslında melek söyledi bana yüksek bir yerde bekleyin diye, ama sular yükselmeden kurtulmak istedim, bir yerde kırmızı ışıkta durduk, ben zaten tamamen suyun içindeydim, önümde astra classic vardı, onun arka tamponunun birazı su içindeydi, benim ae101i siz düşünün artık :) suların içindeki en alçak araba benimkiydi zaten, bir ara kaldırıma çıktım kaldırım komple su içindeydi, altını falan vurarak çıktım kaldırıma anca öyle rahat gidebildim :) çöp bidonları sele kapıldı, arabalara çarpıyordu :) onun vidyosunu çektik de, inanılmaz küfür var onu koyamam :)
Türkay'cım geçmiş olsun allah korumuş.
Bir amfi alırsın artık  :)
Türkay abi çok geçmiş olsun,cana gelicegine mala gelsin,bu vesileyle yeni amfi alırsın artık  :)
bakalım ben de yeni amfi istiyorum :D ama melekten izin çıkmadı :) :)
Türkay geçmiş olsun gözüm yaaa,

Face'de de yazdım, kanal vs. yetersiz belediyenin suçu tmam ama hırsızın hiç mi suçu yok?

Yolda görüyorum, kanala çocuk bezi atan var yaa, evin tualetine atıyorsun o çocuk bezini, hadi aktı gitti diyelim, nereye gitti?

Biraz kullananda da hata var diye düşünüyorum. Geçen istanbul felaketinde gördüm, galata köprüsünün altı olduğu gibi kola kutuları, pet şişeler ıvır zıfırla dolu. Şimdi böyle bir pislikle dolan altyapı hiç tıkanmaz mı?

-----

Aracını detaylı iç temizliği yaptıktan sonra düzgün bir oto kuaförüne götür türkay. Ozon ile temizlik yapsınlar, bakteri mantar vs. sterilizasyonu açısından etkili bir yöntem. Sonra zaten ahtapot ile kurutuyorlar ;)
ümitim halı yıkama makinesiyle temizliyorum ben, zaten bir hafta önce temizlemiştim bir kez, bugün yine temizlerim, akşamdan arabada mikrofiber bez bıraktım nemi alsın diye..ozonla temizlemeyi bu ara yaptırcaktım zaten, tam denk geldi..sonaxtan indirimim var ozonla temizleme için :)
Türkay geçmiş olsun kardeşim, en azından Ankaradaki gibi yumurta büyüklüğünde dolu yağmamış bunada şükür, yoksa hem olduğun yerden kıpırdayamaz hemde arabanın mahvolmasını zilerdin yoksa :( , giden bir anfi parası olsun Türkayım :)
öyle abi öyle, bununla geçmiş olsun
Abi büyük geçmiş olsun :(
teşekkür ederim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 23, 2010, 12:45:03 »
Biraz önce dışarı çıktımda yağmurdan eseryok gökyüzü okadar güzel görünüyorki anlatamam.
Umarım çok büyük zarar vermemiştir kimsenin canı yanmamıştır.
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Haziran 23, 2010, 14:45:47 »
Biraz önce dışarı çıktımda yağmurdan eseryok gökyüzü okadar güzel görünüyorki anlatamam.
Umarım çok büyük zarar vermemiştir kimsenin canı yanmamıştır.

bekir abi şaka gibi ama güzelbahçede çiseliyor şu anda :D çıldırcam arabayı temizlemem lazım, durdukça kokcak orda :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 23, 2010, 15:35:17 »
Allah kolaylık versin Türkay kapabilseydin birkaçtane karpuz yerken tatlı tatlı kuruturdun :)
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Haziran 23, 2010, 19:19:37 »
kardeşim geçmiş olsun yaa bende izmirdeydim akşam arkadaşın arabasıyla gelmiştim korktum valla dedim bi stop ederse yandım diye allahtan kurtuldum g.bahçeye geldimde deli fırtına vardı valla hortum misali görcen şimdide hava günlük güneşlik iyimi:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Haziran 23, 2010, 22:39:22 »
Allah kolaylık versin Türkay kapabilseydin birkaçtane karpuz yerken tatlı tatlı kuruturdun :)

kapamadık valla :D
kardeşim geçmiş olsun yaa bende izmirdeydim akşam arkadaşın arabasıyla gelmiştim korktum valla dedim bi stop ederse yandım diye allahtan kurtuldum g.bahçeye geldimde deli fırtına vardı valla hortum misali görcen şimdide hava günlük güneşlik iyimi:))
harbiden izmirin havasına ve kızına güvenilmez ;)

araba eski haline kavuştu, sadece ozonla yıkama kaldı geriye, alpine amfi aldım 5 kanal, bir kanalı mono çalışıyor woofer için, 4 kanal komponentler için, o iyi oldu, taban halıları için de turtle wax koku gidericili döşeme temizleyici, sonax leke çıkarıcı döşeme temizleyici ve halı yıkama makinesi ile giriştim  o da tamamdır..araba yine eski haline döndü sonunda..havalar düzelince bir de gider ozonla yıkama yaptırırım, rahatım sonra :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 23, 2010, 22:47:06 »
geçmiş olsun kardeşim istanbuldada gecen haftalar aynı sahneler yaşandı  bu haftada ğüneşle uyanıp yagmurla yatıyoruz haziran ayı bereketli ğececek galiba
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır