0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geçmiş olsun Türkay. Sel ve fırtına çok tehlikeli. Her an ani bir baskın olabiliyor. Allah korumuş.Türkayım, sel anındada karpuz derdi olmazki .
büyük geçmiş olsun...araba ve amfi için üzüldüm ama önemli değil tabikide... cana bişey olmasın...
Geçmiş olsun Türkay
Çok geçmiş olsun Türkay. 1995 sonbaharında çok kişi hayatını kaybetmişti Karşıyaka'da. Coğrafik yapısıda buna biraz müsait İzmir'in. Bende askerden geldiğimde Çanakkale tarafına ae101 ile giderken (biliyorsun zaten alçak bir araç, yani yere yakın ) Çan dolaylarında birden aşırı yağmurun içine girdim. Etraf görünmüyordu ve yerde sular yavaş yavaş yükselmeye başlamıştı. Şimşeklerin birisi bitmeden diğeri çakıyordu. Hemen yüksek bir yer buldum ve aracı güvenli bir noktaya çektim ve yarım saat orada durdum. Aracın içini yıkadıktan sonra fön makinesi ile kurutabilirsin. Güneşde kurutma bence, bu zarar verebilir.
Türkay'cım geçmiş olsun allah korumuş.Bir amfi alırsın artık
Türkay abi çok geçmiş olsun,cana gelicegine mala gelsin,bu vesileyle yeni amfi alırsın artık
Türkay geçmiş olsun gözüm yaaa,Face'de de yazdım, kanal vs. yetersiz belediyenin suçu tmam ama hırsızın hiç mi suçu yok?Yolda görüyorum, kanala çocuk bezi atan var yaa, evin tualetine atıyorsun o çocuk bezini, hadi aktı gitti diyelim, nereye gitti?Biraz kullananda da hata var diye düşünüyorum. Geçen istanbul felaketinde gördüm, galata köprüsünün altı olduğu gibi kola kutuları, pet şişeler ıvır zıfırla dolu. Şimdi böyle bir pislikle dolan altyapı hiç tıkanmaz mı?-----Aracını detaylı iç temizliği yaptıktan sonra düzgün bir oto kuaförüne götür türkay. Ozon ile temizlik yapsınlar, bakteri mantar vs. sterilizasyonu açısından etkili bir yöntem. Sonra zaten ahtapot ile kurutuyorlar
Türkay geçmiş olsun kardeşim, en azından Ankaradaki gibi yumurta büyüklüğünde dolu yağmamış bunada şükür, yoksa hem olduğun yerden kıpırdayamaz hemde arabanın mahvolmasını zilerdin yoksa , giden bir anfi parası olsun Türkayım
Abi büyük geçmiş olsun
Biraz önce dışarı çıktımda yağmurdan eseryok gökyüzü okadar güzel görünüyorki anlatamam.Umarım çok büyük zarar vermemiştir kimsenin canı yanmamıştır.
Allah kolaylık versin Türkay kapabilseydin birkaçtane karpuz yerken tatlı tatlı kuruturdun
kardeşim geçmiş olsun yaa bende izmirdeydim akşam arkadaşın arabasıyla gelmiştim korktum valla dedim bi stop ederse yandım diye allahtan kurtuldum g.bahçeye geldimde deli fırtına vardı valla hortum misali görcen şimdide hava günlük güneşlik iyimi:))