Evet sorun filtrede imiş .150 tl lira istedi ..Bu kadar para çok olmaz diyerek blöf yaptım adam tınlamadı bile ,1 saat sonra gelip 150 lirayı bayıldım ..filtreyi değiştirdimi ,ya da temizledimi bilemem
.Ama 2 haftada bir söküp temizlemede abartı ötesi bişey abi ...yani bunu söküp takmasını bilen birisi bile 2 haftada bir temizlemez
Evet sorun filtrede imiş .150 tl lira istedi ..Bu kadar para çok olmaz diyerek blöf yaptım adam tınlamadı bile ,1 saat sonra gelip 150 lirayı bayıldım ..filtreyi değiştirdimi ,ya da temizledimi bilemem
.Ama 2 haftada bir söküp temizlemede abartı ötesi bişey abi ...yani bunu söküp takmasını bilen birisi bile 2 haftada bir temizlemez
Abi naptın en pahalı flitre 20lıra sen 150 lırayla naptın :O
Nasil oldu bu konuyu daha once gormedim, ilk defa bugun rastladim konuya.
Neyse, yeni model bir arabada gaz eksikligi olmasi pek ihtimal dahilinde degil.
Ama gaz takviyesi gerekiyorsa siz de bunu tespit edip, eklemeyi yapabilirsiniz.
Herhalde bu konuyu actiginiz gunlerde ben de arabama klima gazi takviyesi yaptim.Tenek kutularda satilan klima gazindan aldim, basinc gostergesi de var hortumun basinda. Islem cok kolay.
Soru sormak icin actigim konu burada:
http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/klima-gazi-takviyesi/msg278657/#msg278657Icerideki havanin sirkulasyonu ile klima calistirildiginda da disaridan hava gelmesi gerekiyor mu? Disaridan almadigina gore gerekmez, degil mi?
Dolayisiyla polen filtresiyle falan alakasi yok.