0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2001 corolla vvt-i otomatik vites aracım var . arabaya alıştıkça devirli kullanmaya başladım hiç bir sorun yok ancak devir kesiciye binmiyor 6500 devir de vites değiştiriyor.1. viteste gazdan ayağımı çekip bastığımda yapıştırmıyor ama 2. ve 3. viteste yaptığımda koltuğa yapıştırıyor. ama devir kesiciye binmiyor .Durup bir kenarda P ve N viteslerine aldım o şekilde denedim 7Bin devire çıkıyor ve 7bin devirde sabit kalıyor vınn vınnn vınnn yapmıyor yanı o motor sesini düşünün siz:)Bu neden olur ?kullandığım benzin kurşunsuz 95 shellden alıyorum.
6500 devire nasil ulasiyor? Cok zorlasam ancak 4000'u gorebiliyorum.4000'i gectigini hic mi hic gormedim benim arabada.6500 deviri goruyorsa, sanzumana bir baktir bence.
roket tuşu diyorlar o açık iken 7 bin deviri çok az geçiyor vınn vınn yapmıyor yine . roket kapalı iken tam 7 bin devirde vites değiştiriyor.araç max. 8 bin devir evet şaşırdım araba 7 bin devirde vites değiştirince o şekilde olunca bir kere beyni bulanmıştır sıcaktan olmuştur belki dedim bu aralar bu şekilde kullanmaya başladım bir sorun yok gibi.expertize girdi hiçbir sorun yok ne şanzumanda nede diğer parçalarda. bu normel değil gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakaLım ne olacak sonrası.otomatik araba max. 6bin devirde giriyor devir kesiciyebenim araba N ve P de de 7 bi deviri görüyor ama iyi oluyo bir yandan ) devirli kullanıldığında motor sesi kulağa hoş geliyor acaba diyorum komple hava filtresi ve düz boru eksoz ile 2 susturucu ile 8 bin devire biner mi ? binerse takdırmicam çünki ben kullanırım o şekilde motoru 2. gün elime alırım
yaklaşık 1kg lık bir kütlenin saniyede 100 den fazla kez yön değiştirmesi sanada korkutucu gelmiyor mu ?
roket tuşu diyorlar o açık iken 7 bin deviri çok az geçiyor vınn vınn yapmıyor yine . roket kapalı iken tam 7 bin devirde vites değiştiriyor.
roket tuşu ?
Overdrive . Roket daha yırtıcı geliyor demekki .