0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben ön yargılı davranırım ıspanaklı pastaya ya pasta dediğin şeyde meyve bile sevmem ben (muz ve çilek hariç) çuku çerez krokan falan severim
erkek erkeeeğee yapalım mııı
ilk duyduğunuzda kulağa hoş gelmediğini biliyorum ama yerken ıspanak olduğunu anlamıyorsun. hatta yedikten sonra ıspanak olduğunu söylediğimizde hadi canım diyip inanmayan oldu
beyim ne derse o olur
türkay tunç haklı süprizleri hiç sevmiyor. o yapar ama ben ona yapamam katı bir kural yani bence sende şimdiden söylesen iyi olur yoksa her an orayı bırakıp geri dönme ihtimali var benden söylemesi
orda yapmam ben de kaçamıcağı bi yerde süpriz yaparım
mesela araba yıkarken.arabasını bırakıpta gidemez
Ülenn duble kıskanıyom sizi heeee Suratınıza tükürmek istiyorum maşalah babındaa Allah nazarlardan korusun canlarım benim... Ülkeme bi döneyimde hem hatunu foruma üye yapıcam hemde toplanıcaz hep beraberr 3 lü hasret gidermiş olcam beee....
bebetoo hanım vardı da sen üye etmedin mi ? ayıp etmişsin ama , sen bi dön de hayırlısıyla geceden hanımla ya araçla çıkarsın yada otobusle tüm gün izmir de bi güneş kum tekne ( kaptan ) yapıcas. belkide sen bende hanım da duygu da kalır 2. gün devam 6'lı ya
Canlanıcak canlanıcak A.C.D. fena dönücek bekleyin yavrum CoMing SooN....Getiriyim cidden istiyosan kardeşim ayıpsın
yine mi sponsor hoşbeş ya hande ablaaa koş koş hoşbeş var
arkadaş ne hoşbeşmiş ama yaaaa....
Benimde ilk boğazım ağrıdı geçen gece zaten. Sanırım havalardan. O kadar doktorumuzda var ama birşey dedikleri yok malesef. Hoşbeş peşine düşmüşler. Gerçi güzeldir hoşbeş de hani.