0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten frisby olursa süper olur Tunç, merak etme, Cuma'dan sonra kendini daha iyi hissedeceksin. Hatta bu buluşma daha da iyi gelecek. Ne demek aksilik, organizatör sensin zaten Taylan. Madem bu görevi sütüne aldın, sonuna kadar herşeyi sen organize edeceksin bizden önce. Doğru değil mi arkadaşlar?
Yaaa orgınazatör değilim yaaa Hakan abi en büyük fobımı buldun gec dalganı bakalım bu arada mercimek köftesi işini anneme yıktım (o daha güzel yapıyor Cansu duymasın) bu arada mangal yapıcakmıyız bende mangal getireyimmi ? mangal malzemesı falan (kekık,tuz,plastık tbak bardak) v.b seyler
Ne getiriliyor yahujelıbonlamı karnını doyurcan mangal sart
İstersen getir mangal falan Taylan eğer senin için sorun olmaz ise, orada duruma göre herkesin canı isterse yaparız. Yok getirmezsek kesin içimizden birisi çıkar ve (keşke mangalda getirseydik) der. Mercimek köftesi işide iyi olmuş. Sen fotoğraf makinesi getiriyorsun değil mi Tunç, bende kamera getiririm. Gelemeyenlerde izler artık. Bu arada Goole Earth'den biraz baktım, gezilecek baya yer ve koy var Sarımsaklı, Ayvalık ve Cunda'da.Saat güzel bence Tunç, hem bu sayede sıcak başlamadan orada oluruz büyük ihtimal.
meslekten tiksindim yeminle.... neyse konuyu toparlayacak olursak.... ben gelemiyorum malesef.....
abla o resimdeki bizzat benim desem
yuh desem....
O ne? İyi birşey ise bir daha geleceğiniz buluşmaya saklayın.