0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eee son durumlar neler
Beraber yazmışız. Özellikle pasta miktarı yeterli olacak değil mi?
Türkay Jelibon alsana ya laa
Hmmm, eski halini seviyordum o yoların gerçi, döne döne gidiyordun ama yeni halini hiç görmedim. Bir yer trafik yönünden çok işlemeye başlayınca genelde bozuluyor malesef, umarım orasıda böyle olmaz.
Hımm söyleyim Cansuya'da oda mercimek köftesi yapsın arkadasınla bari
var benim sana bi süprizim az sabret
süprizden hoşlanmam ama ben bilmem gerek
Ben bir şey yapamayacağım ama
haribo alsan bi paket bu tunç dünyanın en mutlu insanı oluyo
cık süprizler güzeldir haribo alsan bi paket bu tunç dünyanın en mutlu insanı oluyo
var benim sana bi süprizim az sabret :Pkesinlikle haklısın abi..yol bozuk olunca mekan bakir kalıyor..izmirde karaburun çok bakir mesela, tertemizişte yeterli olması gereken şey de o mercimek köftesine bayılırım yaa
Türkei nütfen yaa , haribo olur jelibon olur , naneli herşey olur sabah kahvaltıdan önce yicem hea nagihan ona göre aksam dan al yoksam unutabilirim sizi
Anaaamm yolda kaldık iyi mi korktum bak şimdi =)Bu arada keşke mercimek köftesi yapabilme fırsatım olsaydı yaa
Karaburun'da gerçekten çok güzeldir Türkay dediğin gibi, bakir kalmış yerlerden birisi. Antalya Olympos'a bakir diye giderdim, şimdi herkes biliyor. Yapılıp gelecek şeyleri iyi istifleyip muhafaza edelim. Saatleride senkronize ayarlayalım. Bu arada burnum akıyor.
Kaş'da çok güzeldir gerçekten, çok değişik koyları ve sahil yolu var. Cinsiyet ayrımcılığınada girmeyelim bence. Pasta süper olur da ıspanaklı yöresel birşey mi, şaka mı? Ya da Duygu daha önce hiç pasta yaptı mı? Aynı anda pasta ve yemeği bir arada çıkarmıyor değil mi? Ama gerçekten pasta çok iyi olur ama muhafaza etmek lazım bir şekilde.