0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhabbet adalara gelmişken. biz de bir kaç adaya gezmeye gitmiştik. araba kiraladık bütün adayı 1-2 saatte gezdik. bu bakımdan çok sınırlı geliyor bana. gidiyosun gidiyosun yol bitiyo her daim karşına deniz çıkıyor. gezerken güzel de sürekli yaşamak için bunaltıcı bence.
Hayatta zaten hep aynı sınırlı şeyler yapılmıyor mu?
Şahsen ben yapmıyorum Dinginlik güzel şey de, fazlası hatta sürekliliği cilde zarar
haadi bee..bizim melekle o tarz "normal olmayan" çift arkadaşlara ihtiyacımız var kimse ayak uyduramıyor bize
Bikaç çift yolliyim hemen bizden Kaç numara olsun esprisini yapmak dahi istemiyorum Aklıma gelmişken su sporları tarzında neler var orada?
Kastım dinginlik değildi. Yaptığın ne var mesela genel yaptıklarından farklı olarak? Tabi özel değilse ve istersen paylaşırsın. Ben ise hem değişikliği çok severim, isterim ve yaşarım, hemde istemem. Biraz tuhaf olabilir ama olsun.
bunu duymamış olayım kaydıraktan bile kaymıyorum biyerime bişe olur diye
Tanımasam inanıcam jetski yaparuk dimi melek Bırakırız bizimkileri kumsalda tavla atarlar
Bu iyi fikir Türkay, tavla'da atarız, olta da, bizimkiler diyenler kumdan kale yaparken. Herhalde bu saydıklarını orjinal olduğu için saymıyorsundur. Saygı duyarım ancak bunlar bence sıradan şeyler. Herkesin zaman zaman yapabileceği şeyler bunlar, benim kastım çok farklıydı, daha ekstrem ve orjinal şeyler. Ada deyince akla dinginlik gelmeside ilginç. Kış için buna katılabilirim ama yazın çok farklı ve hareketli hayatların olduğu adalar mevcut, şimdi detayları burada aktaramıyorum.
Açıkçası benim durumum tam olarak iyileşmeme bağlı. En azından araç kullanabilmeme. Şu anda tatil planlarımız 9 Temmuz'a göre. Bunun dışında bir engelim yok.