0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten aracın bakımları falan vardı, hep GK halletti. Bakalım olmaz ise öyle olacak ama ben tatilde tek başıma araç ile gezmeyide severim. Sağolasın Tunç, gerçekten iyi olacak, iyi eğleniriz. Meleğin duruma görede tarihi belirleyelim o zaman.
Kastım dinginlik değildi. Yaptığın ne var mesela genel yaptıklarından farklı olarak? Tabi özel değilse ve istersen paylaşırsın. Ben ise hem değişikliği çok severim, isterim ve yaşarım, hemde istemem. Biraz tuhaf olabilir ama olsun.
Bikaç çift yolliyim hemen bizden Kaç numara olsun esprisini yapmak dahi istemiyorum Aklıma gelmişken su sporları tarzında neler var orada?
Tanımasam inanıcam jetski yaparuk dimi melek Bırakırız bizimkileri kumsalda tavla atarlar
atarlar atarlar kumsal da
şimdi o zaman bende bana uyan tarihi söleyeyim 12 temmuza kadar uyuyor. sonrası belirsiz. kalmalı uymuyor, sarımsaklı da uzak oluyor fekat sabahtan çıkarsak sorun olmuyor
O zaman kalma iptal edilmiştir. Sabah en erken kaçta çıkabilirsiniz, buluşmak içinde çok zaman harcamamak lazım. Birde eğer Sarımsaklı seçilecek ise orada gezilecek yerlerede bakmak lazım, sadece kumsalla kalmayalım yani. Biz yolda Taylan ile buluşur öyle geliriz iki araç. Yemek orada mı yenecek, yanımızda mı birşeyler getireceğiz? Biz buradan ya cuma gecesi çıkarız, ya da cumartesi sabahı. Pazar mı uygun olur size, pazartesi mi? Aslında bence pazartesi oralar daha iyi olur.
adam realist ben bagaja atarım mangalı
ben angalımı bagaja attım hazırım (42958230852 defadır söylüyorum aynı şeyi )
ya tüpsüz arabaya lanet olsun özletiyorsunuz insana arabasını
Tabi yaa tabi yaaaaa....
harbi tekne turu, kızlar da gelmez belki, kaptanın yanında takılırız