Gönderen Konu: 12 Temmuz 2010 - Ege Buluşması  (Okunma sayısı 63412 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 12 Temmuz 2010 Ege Buluşması
« Yanıtla #60 : Haziran 28, 2010, 01:20:47 »
Alındı paşa :D Yahu senin profil bilgilerinde bile izmir-ankara yazıyor niye izmirli damarın tuttu şimdi. Herkes de gayet iyi biliyor Ankara ekibinin bayrak tutanının sen olduğunu :D
ankara mecburi ya, ankaralı değilim olmadım olmam :P pis izmirlinin tekiyim, facebook profilimi inceleyen anlar zaten :) ankara ekibinin bayrak tutanı ben değilim ya, ACD kardeşim en bayrak tutan ankaralı :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 28, 2010, 01:20:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 28, 2010, 01:26:57 »
ankara mecburi ya, ankaralı değilim olmadım olmam :P pis izmirlinin tekiyim, facebook profilimi inceleyen anlar zaten :) ankara ekibinin bayrak tutanı ben değilim ya, ACD kardeşim en bayrak tutan ankaralı :D

Ankara da sana ölmüş idi zaten :D Facebook profilini de incelemedim hiç bi fikrim yok. Bayrak tutan derken Ağva buluşmasdan bahsediyorum bu arada genç :D Yoksa söz konusu Ankara ise Ahmet varken sana laf düşmez :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #62 : Haziran 28, 2010, 01:37:11 »
aferin, akıllı ol :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #63 : Haziran 28, 2010, 03:01:32 »
Konuyu kaynatmayın liste çıkaralım :P :P :D nagi hacı sende gelsene yahu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #64 : Haziran 28, 2010, 03:05:14 »
gelir o da geliir, süpriz isim nagi, yolumuzun üstü geçerken alıveririz foçadan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #65 : Haziran 28, 2010, 03:12:27 »
Asıl Kemal abiye saldıralım sonanda vazgeçmesin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Haziran 28, 2010, 03:27:06 »
9u  geçsin  nereye  istiyorsanız  geleyim ama  beni  o güne  kadar  ellemeyin  kafam  allak bullak :P

1- Tunc SANCAK ve Eşi  ;) :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #67 : Haziran 28, 2010, 03:53:41 »
Valla kardeşim cok ısterdim senın nısana katılmaya ama kısmet olmıyacak :( :( yemınle yattığım yeri bılmıyorum sabah zaten 3 saat anca uyuyorum :( birde sap gelmek koyuyor ole yerlere bılıyonmu :P :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Haziran 28, 2010, 04:16:08 »
İzmirliler izmirde bile toplanamıyor, kaldıki bozcaadaya gitsinler,
Ankaralımıyızki kalkıp 2 saatlik piknik için 4 saat yol gidip ağvada buluşalım :rofl:
Ankara'lı olmak bu yüzden bir erdemdir işte :D Her yiğidin harcı değil 2 saatlik buluşmaya 4 saatlik yol gitmek ;)
Aha benden bahsediyo :) , Dimi yaa , izmirli değiliz ki 4 saatlik buluşma için 2 saatlik yol gitmeye erinelim :P
nagihan lütfen uyarmama izin ver kıvılcımı bi izmirli çaktı ;) izmirliler caymıyor bu arada, tunç ve ben hazırız :D
Üç Ankaralı , bir İzmirlinin aklına giderse soluğu Ağvada alıyomuş demekki :P
Alındı paşa :D Yahu senin profil bilgilerinde bile izmir-ankara yazıyor niye izmirli damarın tuttu şimdi. Herkes de gayet iyi biliyor Ankara ekibinin bayrak tutanının sen olduğunu :D
İzmirli değilmi işte , adamı hemen satıyolar abi :P

Evet beah ankaralı değilsn sen :) ben batıkenti bile ankaradan saymazken Bilkentlinin biri bana çıkıp Ankaralı olmam diyo , hele bi gelde Ankara gör :P Forever Abidinpaşa :P (bkz;Doğukent)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Haziran 28, 2010, 10:41:28 »
  Taylan, ben iyileştimmi zaten oradayım, Türkay, Tunç da geliyor. Ben Nalan'ı da getireceğim. (Şimdi Nalan kim demeyin :) )
 Yer, neresi herkese uyarsa orası olur, farketmez. Sadece olasılıkları ortaya koymak ve ona göre hep beraber seçmek lazım. Hatta 2 günlüğüne vize alınmıyorsa adalar bile olabilir, Xios falan. :)
 Önemli olan beraber olmamız ve eğlenmemiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #70 : Haziran 28, 2010, 10:56:02 »
melek için xios, chios falan dert değil :D olursa bizim için dert olabilir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #71 : Haziran 28, 2010, 11:07:37 »
  Bende hayırlısı ile şu yeni pasaportları çıkarayım işlemlere başlayacağım.
 Xios (Sakız) falan olmaz değil hani, ya da Levos (Midilli). Sadece fikir tabi.
 Ama sanırım şu anda ağır basan Sarımsaklı ve çevresi. Bu arada arpa suları (en azından bir kısmı) benden. 1 kasa getiririm. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #72 : Haziran 28, 2010, 11:19:26 »
benim de pasaport çıkarmam lazım hakan abi, ülke sınırları dışı biraz yalan olur gibi bence :) ama sakıza gitmeyi çok istiyorum.. internetten bir çok resme baktım, o tarihi dokusu hiç bozulmamış..çok hoşuma gitmişti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Haziran 28, 2010, 14:03:19 »
gelir o da geliir, süpriz isim nagi, yolumuzun üstü geçerken alıveririz foçadan :D

Mesut abi ve Ayla ablanın gelin odasına girdiğimde ki yüz ifadelerini gördükten  sonra sürpriz isim olmayı kabul edebiliyorum tamam :D Bi aksilik çıkmazsa 9-14 Temmuz İzmir'deyiz. Yeter ki tarihler uysun yani ;)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #74 : Haziran 28, 2010, 20:56:56 »
  Peki Sarımsaklı dışında bir fikri olan var mı?
 İzmir grubu olarak araçları ve kimlerin geleceğinide ayarlayın bence.
 İnşallah Sakız'a da gideriz, babamın orada da arkadaşları vardı. Mastika Likörü denedin mi hiç Türkay?
 Bozcaada içinde fikirler ne durumda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #75 : Haziran 28, 2010, 22:39:48 »
Bozcaada'da yalan olur bence simdi niye diyeceksınız gemı seferleri saatli gunde 2-3 tane gemı var bizler bulusacağız,Geyikliye gideceğiz ordan gemı saaatı bekliyez falan fılan uzun iş :D bide 30 gidiş 30 donus gemı parası var o ayrı bır konu :D :D ve ben gece donucem hangı gun olursa olsun donmem lazım işlerin en cıvcıvlı oldugu zamanlar boş bırakamam işleri :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #76 : Haziran 28, 2010, 22:45:37 »
  Ege. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #77 : Haziran 28, 2010, 22:47:24 »
ben her yere varım şahsen ancak meleğin, nagihanın ve duygunun katılımı açısından foça, çeşme gibi izmire bağlı bir yerde olması çok çok daha güzel olur..hatta deniz aşığı biri olarak tekne turu öneririm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #78 : Haziran 28, 2010, 22:48:04 »
Nereye gitcess şimdi karar verelım sımdıden  :) yarın edremıte gidicem ins hıc yoksa bır kesif turu yaparım ayvalıga falan gecip

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #79 : Haziran 28, 2010, 22:51:41 »
  Sarımsaklı mantıklı o zaman. Apart, pansiyon falan da bakmak lazım temiz biryer.