Gönderen Konu: Hangi Carinayi Almalıyım  (Okunma sayısı 2856 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: AB+
Hangi Carinayi Almalıyım
« : Haziran 18, 2010, 15:06:37 »
Merhaba değerli arkadaşlar 1992 model corona aracımı satım üzerine biraz ekleyip 1997 yada 1998 model carina e almayı düşünüyorum ama aşağıdaki araçlardan hangisini seceğim konusunda kararsız kaldım tavsilerinizi rica ederim.

1) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-carina-toyota-carina-sifir-masrafliz-araba/detay
2) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-carina-sahibinden-kara-simsek/detay
3) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-carina-super-bir-arac-lpg-2012-ylina-kadar-muaynesi-yeni-yapildi/detay

Yardımlarınız için şimdiden  teşekkürler
===Çözüme yardımcı olmayan,Soruna ortak sayılır===

Toyota Club Türkiye

Hangi Carinayi Almalıyım
« : Haziran 18, 2010, 15:06:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Carinayi Almalıyım
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2010, 15:20:15 »
elinizden geldiğince km düşük bulmaya çalışın.boya tabi oalcaktır kaç yaşında araba.km konusunda toyotanın motor ömrünü burada tartışcak değilim 2.elde saışının kolay olması için..
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #2 : Haziran 19, 2010, 05:06:43 »
Valla bence 3. aracı alın plakasınıda bana satın :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Haziran 19, 2010, 10:07:27 »
Valla bence 3. aracı alın plakasınıda bana satın :P :D

Kardeşimin adı gizem o arabayı alsam eminim çok sevinecektir :) ama ankaradaki arabadan 1.500TL pahalı sadece plaka için o kadar farkta verilmez sanırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #4 : Haziran 19, 2010, 21:26:48 »
gri carina daha diri duruyor. jantları 10 numara diğerleride otomatik sorun yaratabılır belki yakıt sarfiyatı cok olur otomatıklerde.gerçi hepsi otomatıkmiş onunda içini deri kaplatmışlar acaba neden kalıteli bır deri degil galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2010, 06:12:50 »
Şaka bir yana ama ankaradaki bitik bir araca benziyor GZM daha diri ondan.Ama 3 arasında en diri duranı 1. sıradaki gri renk fiyatıda uygun deri döşeme falan çok şekil bence.Ama bakın kardeşinizin adı'da gizemmiş.benim arkadaşımında adı gizem. olmadı 1-2 ay kullanırsınız kardeşinize göstermek için sonra bana satarsınız plakayı ama 1500 tl vermem bn plakaya ona göre :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ....
« Yanıtla #6 : Haziran 21, 2010, 10:16:31 »
gzm plakalı araç çok ezik duruyor. sahibi ticaretle uğraşıyor herhalde bagajda yük taşımaktan ne hale gelmiş. zaten doblo tarzı araç ile takas düşünmesinin sebebide bu olabilir... gri olan diğerlerinden daha yakışıklı duruyor. km. de abartı değil..
1998-1.3-xe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Haziran 21, 2010, 10:38:31 »
gzm plakalı araç çok ezik duruyor. sahibi ticaretle uğraşıyor herhalde bagajda yük taşımaktan ne hale gelmiş. zaten doblo tarzı araç ile takas düşünmesinin sebebide bu olabilir... gri olan diğerlerinden daha yakışıklı duruyor. km. de abartı değil..

Yasin kardeş gzm kilometresi griden 80.000 km daha az ezik duruyorken derken ne demek istediğini tam anlayamadım. Sanırım en iyisi araçı görmeye gitmek olacak. İlginiz ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 21, 2010, 11:16:41 »
Bu insanlar hakikatten sahtekar :kötü:

ilk aracın km'si orjinal, kalan iki aracın kilometresi ile baallll gibi oynamışlar

Gel sana uğur gürbüz abinin coronasını satalım. Bizim forumdan bir ağabeyimiz, hatta bir geceliğine de takas etmiştik. Şuan alt takımını baya bi elden geçirdi. Orjinal 17" avensis jantı koydu, replika değil...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corona-fiyat-dustu-acil-corona-apex-full-modelidir/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Haziran 21, 2010, 14:00:08 »
Bu insanlar hakikatten sahtekar :kötü:

ilk aracın km'si orjinal, kalan iki aracın kilometresi ile baallll gibi oynamışlar

Gel sana uğur gürbüz abinin coronasını satalım. Bizim forumdan bir ağabeyimiz, hatta bir geceliğine de takas etmiştik. Şuan alt takımını baya bi elden geçirdi. Orjinal 17" avensis jantı koydu, replika değil...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corona-fiyat-dustu-acil-corona-apex-full-modelidir/detay

Ümit kardeş alakan için teşekkür ederim ama tavsiye ettiğin araç aradığım özelliklere sahip değil. Bende zaten 1992 model corana kullanıcısıyım :) Üzerine biraz para ekleyip hem model olarak hem donanim olarak bir üst segmet araç bakıyorum.Carina e tam aradığım araç ama temiz ve bakımlı bulmak biraz zor sanırım 80.000'de bir araç var ama araç sahibi fiyatta uçmuş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Haziran 21, 2010, 14:10:30 »
gri carina daha diri duruyor. jantları 10 numara diğerleride otomatik sorun yaratabılır belki yakıt sarfiyatı cok olur otomatıklerde.gerçi hepsi otomatıkmiş onunda içini deri kaplatmışlar acaba neden kalıteli bır deri degil galiba.

Resimlerde döşeme seninde dediğin gibi  çok kalitesiz duruyor ama araç sahibi 1.000 euro'ya yaptırmış. Araçı görmek en iyisi olsa gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ....
« Yanıtla #11 : Haziran 23, 2010, 09:53:39 »
Yasin kardeş gzm kilometresi griden 80.000 km daha az ezik duruyorken derken ne demek istediğini tam anlayamadım. Sanırım en iyisi araçı görmeye gitmek olacak. İlginiz ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar.
km. orjinal olsa bile düşük olması o aracın herzaman daha az yıpranmış olcağını göstermez. hele ki sahibi ticaretle uğraşıyor ise hiç yaklaşmayın derim... ör: bizim şirkette 2001 focus var 130 bin de sw. yeri geldiğinde 500kg. yük atıp eşek niyetine kullanıyoruz yeri geldiğinde tanımadığımız kişilere emanet vermek zorunda kalıyoruz.. 2sene önce aldığımızda 85bin km. de idi ve gayet düzgündü.. 2yıl içinde çok fazla masraf yaptık arabaya..( her ay farklı bir yerinden arıza) bakımlarını hiç aksatmamamıza rağmen... ezik derken bizim focus gibi, araçlarda metal yorgunluğu diye tabir edilen bir durum var.. diğer yandan bir arkadaşımda focus var 2000 model 180bin. km. aracını görseniz yolda ok gibi duruyor. iki focusu yan yana koysanız ilk bakışta arkadaşımın aracına 5yaş daha genç duruyor dersiniz.. yine resimler den çok net anlaşılmıyor. gibip adam akıllı incelemek lazım araçları...
1998-1.3-xe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #12 : Haziran 23, 2010, 10:44:35 »
bence uğur abinin coronası :D en azından japon üretim carinaya göre eksiği abs airbag.....
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 23, 2010, 11:22:35 »
Carina'dan ziyade, coronaların daha kaliteli olduğu bilinir. İşçiliği kaliteli, km ile oynanmamış, çoğu parçaları elden geçmiş, oto kuaföründen :) Değşeni yok, 150 küsur bin km'de... E daha ne, birde TCT'den yani, dost işi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #14 : Haziran 23, 2010, 13:59:42 »
Carina'dan ziyade, coronaların daha kaliteli olduğu bilinir. İşçiliği kaliteli, km ile oynanmamış, çoğu parçaları elden geçmiş, oto kuaföründen :) Değşeni yok, 150 küsur bin km'de... E daha ne, birde TCT'den yani, dost işi ;)
yani tadından yenmez...:)
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #15 : Haziran 23, 2010, 16:46:24 »
yani tadından yenmez...:)

Teşekkür ederim ama otomatik ve carina e bakıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 23, 2010, 17:11:17 »
Bu sayfada baktığım 4 arabadan en iyisi corona gibi duruyor.. Ama siz carinaya odaklanmışsınız anlaşılan..O zaman yapacak bir şey yok..Benim tavsiyem Ankara'da bulunan araç olacaktır..Araç anladığım kadarıyla komple boyalı(keyfe keder boyatılmış diyor açıklamasında) Bu hususta aracı iyice kontrol ettirip şasisinde oynama gibi problemler yoksa Ankara arabası iİstanbul araçlarına tercih edilebilir.
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #17 : Haziran 24, 2010, 09:30:25 »
Bu sayfada baktığım 4 arabadan en iyisi corona gibi duruyor.. Ama siz carinaya odaklanmışsınız anlaşılan..O zaman yapacak bir şey yok..Benim tavsiyem Ankara'da bulunan araç olacaktır..Araç anladığım kadarıyla komple boyalı(keyfe keder boyatılmış diyor açıklamasında) Bu hususta aracı iyice kontrol ettirip şasisinde oynama gibi problemler yoksa Ankara arabası iİstanbul araçlarına tercih edilebilir.
Teşekkür ederim ilginiz ve bilgilendirmeniz için evet carinaya odaklandım:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Haziran 24, 2010, 16:29:49 »
şu anki  arabadan neden vazgeçiyorsun ki..
===========                ===========
  ========== 16  J 3816 ==========
===========                ===========

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #19 : Haziran 24, 2010, 18:41:27 »
2 senedir büyük bir zevkle ve memnuniyetle biniyorum 1992 model ama hiç yolda kalmadım onunla carina e bu serinin devamı ve çokta beğeniyorum üzerine biraz para ekleyip model yükseltmek istiyorum. Tavsiye etmezmisiniz yoksa carina e yi ?