0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla bence 3. aracı alın plakasınıda bana satın
gzm plakalı araç çok ezik duruyor. sahibi ticaretle uğraşıyor herhalde bagajda yük taşımaktan ne hale gelmiş. zaten doblo tarzı araç ile takas düşünmesinin sebebide bu olabilir... gri olan diğerlerinden daha yakışıklı duruyor. km. de abartı değil..
Bu insanlar hakikatten sahtekar ilk aracın km'si orjinal, kalan iki aracın kilometresi ile baallll gibi oynamışlar Gel sana uğur gürbüz abinin coronasını satalım. Bizim forumdan bir ağabeyimiz, hatta bir geceliğine de takas etmiştik. Şuan alt takımını baya bi elden geçirdi. Orjinal 17" avensis jantı koydu, replika değil...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corona-fiyat-dustu-acil-corona-apex-full-modelidir/detay
gri carina daha diri duruyor. jantları 10 numara diğerleride otomatik sorun yaratabılır belki yakıt sarfiyatı cok olur otomatıklerde.gerçi hepsi otomatıkmiş onunda içini deri kaplatmışlar acaba neden kalıteli bır deri degil galiba.
Yasin kardeş gzm kilometresi griden 80.000 km daha az ezik duruyorken derken ne demek istediğini tam anlayamadım. Sanırım en iyisi araçı görmeye gitmek olacak. İlginiz ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar.
Carina'dan ziyade, coronaların daha kaliteli olduğu bilinir. İşçiliği kaliteli, km ile oynanmamış, çoğu parçaları elden geçmiş, oto kuaföründen Değşeni yok, 150 küsur bin km'de... E daha ne, birde TCT'den yani, dost işi
yani tadından yenmez...
Bu sayfada baktığım 4 arabadan en iyisi corona gibi duruyor.. Ama siz carinaya odaklanmışsınız anlaşılan..O zaman yapacak bir şey yok..Benim tavsiyem Ankara'da bulunan araç olacaktır..Araç anladığım kadarıyla komple boyalı(keyfe keder boyatılmış diyor açıklamasında) Bu hususta aracı iyice kontrol ettirip şasisinde oynama gibi problemler yoksa Ankara arabası iİstanbul araçlarına tercih edilebilir.