0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi güzel arabalar bizim akrabalarda da toyota sahibi olanlar var carina vardı bir ara akrabada güzel arabaydı seriliği konforu olsun toyota özelliklerini taşıyor az tutulmuyor bir tek o var işte hemen ondan sonraki avensisleri düşünmezmisin abi onlarda şahane tip olarak motor olarak
2 senedir büyük bir zevkle ve memnuniyetle biniyorum 1992 model ama hiç yolda kalmadım onunla carina e bu serinin devamı ve çokta beğeniyorum üzerine biraz para ekleyip model yükseltmek istiyorum. Tavsiye etmezmisiniz yoksa carina e yi ?
sami abi peki ayırdığın bütçe ne kadar senin gönderdiklerin 12-13 civarı hep 13 e de araştırılsa avensis bulunur abi...
hayırlısı abi gönlünce olur inşallah....
Bu eski Toyota döşemeleri çabuk yıpranıyor fakat çabuk dökülmüyor. Görünüşü bozulsa da dayanıyor yani. O yüzden döşemelerin orjinal bölümlerindeki yıpranmalara bakarak km'sini ve kullanım biçimini tahmin etmek mümkün. Seçenekleri azaltıp kaporta ve motor için tam bir expertiz raporu alarak son kararı vermekte yarar var. Böyle bakarak anlamak çok zor. Pazarlık da belki bu raporlara göre bir şekil alabilir.
avensis al