0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kafasina sert bir cisimle vurulur.[/quote] Şiddet asla yok! Vur diyince ölür mölür maazallah!
Güzellikle ikna etmeye çalışırım. Başaramazsam A Takımı'nda ayıcığa yaptıkları gibi ilaçla uyutup bindiririm. [/quote]Kibar insanında hali bir başka oluyor canıım
valla ben arabama kimseyi bindir miyom bindirmek içinde uğraşmam [/quote]Bir başlık daha açalım bence "Arabanıza kimseyi bindirmemek için ne yapardınız?" şeklinde
"Arabanıza kimseyi bindirmemek için ne yapardınız?" Yanıma cüzdanımı almamışım Benzinciye gidip, depoyu dolduralım mı? [/quote]Fiyatları da düşünecek olursak herhalde en etkili yöntem bu olur Yasemin Hanım
Lastiğin havası inmiş istetmeyi bi zahmet takar mısın? [/quote]Bu da güzeldi! Benim gibi zoru seven biriyse takar valla!
benim toyota bindirmek için bahanem basit binmezsen seni arabamla çiğnerim bindirmemek için ise oda basit arabada fren yok bozuldu haberin olsun buyur içeri derim olay orada biter sanırımçok sertmi oldu yahu [/quote]Aman Mustafa Bey ne yaptınız? yağıp gürlediniz valla
işimin özü dolayısıyla bu şekilde veya buna benzer kesin sonuca gitmeyi severim[/quote]Bayıldım gülmekten allah iyiliğinizi versin çok etkiliydi kutlarım. Hiç gülecek halim yoktu.İşiniz nedir bu arada?