0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayvansal gıda üzerine ticarethanem var aslında benim müşterilerim hepsi inek çünkü parayı ineğin sahibinden alıyorum ama malı inek yiyor kısaca ne kadar kısa oldu ama[/quote]Yani yemcilik yapıyorsunuz. Bu devir de ekmek, artık aslanın ağzından, midesine indi. Ticaret kolay kolay yapılmıyor. Bence güzel iş büyük baş hayvana yem mi dayanır? Allah artırsın, Allah sağlıklı, bol kazançlar versin!
Yani yemcilik yapıyorsunuz. Bu devir de ekmek, artık aslanın ağzından, midesine indi. Ticaret kolay kolay yapılmıyor. Bence güzel iş büyük baş hayvana yem mi dayanır? Allah artırsın, Allah sağlıklı, bol kazançlar versin![/quote]amin diyorum öncelikle ama şunu söyleyebilirim ticari zeka ve para bir kişide buluşursa o kişi günde bir kaç kez köşe döner şu an bizim işler nanay oldu zaten mevsimi değil ekmek parası çıktımı süper başka işlere atıldım gene atılıma devam bakalım nasibimiz ne kadar ölçmek lazım riske girmek lazım
amin diyorum öncelikle ama şunu söyleyebilirim ticari zeka ve para bir kişide buluşursa o kişi günde bir kaç kez köşe döner şu an bizim işler nanay oldu zaten mevsimi değil ekmek parası çıktımı süper başka işlere atıldım gene atılıma devam bakalım nasibimiz ne kadar ölçmek lazım riske girmek lazım[/quote] Allah, hakkınızda hangisi hayırlı ise onu versin! Türkiye'de hangi iş iyi gidiyor ki! Hepsi durmuş vaziyette! Siz sanmayın sadece oralarda değil, buralarda bile ticaret, iş, güç diye bir şey kalmadı! Bakmayın birilerinin pembe tablo çizmelerine. Allah sonumuzu hayır etsin!
Allah, hakkınızda hangisi hayırlı ise onu versin! Türkiye'de hangi iş iyi gidiyor ki! Hepsi durmuş vaziyette! Siz sanmayın sadece oralarda değil, buralarda bile ticaret, iş, güç diye bir şey kalmadı! Bakmayın birilerinin pembe tablo çizmelerine. Allah sonumuzu hayır etsin![/quote]aslında biraz siyasete kayıyor bende bu tip forumlarda pek konuşmak istemiyorum siyasi konuları çünkü işe yaramıyorda neyse konuma döneyimöncelikle amin diyorum sağolun türkiyede işler çok iyi değil bu bir gerçek genelde küçük esnaf için ama bunun asıl ndedni globalleçme çabasıdır benim işime gelince hiç kimse rahatını bozmak istemiyor bu yüzden yöremizde hayvan sayısı oldukça azaldı ama buna paralel olarakta mandıra tipi havancılığa geçiş var vede güzel para bırakıyor aslında neyse ben yaklaşık 19 senedir bu işin içindeyim vede elimden geldikçe piyasayı takip ederim daha düne kadar sadece saman yem ve tuz satıyordum baktım işte düşüş var gübre işine girdim allah bereket versin 3 5 kuruş aldık (ticaretçi ağz ı )şimdide kömür işine girecem iş büyüsün diye gene 3 5 kuruşta ordan aldımmı tamam iyi ayrıca nakliye bölümü açmayı planlıyorum tabiiki cepte para kalırsa bir kaç sene içinde işi 2ye veya 3e katlamayı planlıyorum dahada genişletecem durmak yok duran kaybeder yerinde sayan inayidir(enayi bu kelime için kusura bakmayın yasemin hanım) bizimburda bu yüzden devamlı ileri ben şu an 10 15 sene sonrasını görüyorum türkiyenin o yüzden bu gün ilk adımı atan yarın ilk adımı atandan dahada önde olacaktır hemde 10 kat daha fazla geç kalan oyunu kayber
Mustafa Bey, Allah beraberinizde olsun, yolunuzu açık etsin! [/quote]sağolun yasemin hanım
biliyorum yeter erdem diyeceksiniz ama açacam inatlaHİÇ TOYOTAYA BİNMEMİŞ BİRİNE TOYOTAYA BİNMESİ İÇİN NASIL İKNA EDERDİNİZ ?[/quote]binmemesi konusunda uyarırım kendisini. gerçekten çok kötü bir araba derim. sen niye kullanıyorsun derse, ayağı yerden kesiyo derim. tofaş bile daha iyi derim. işte o anda kafasında başlayan dürtüler bedenini zorlayarak onu mutlaka toyotaya bindirecektir. (insan içindeki standart dürtüdür ya yapma denilen şeyi yapmaya çalışmak )