Gönderen Konu: Aracınıza Yakıt Alırken?  (Okunma sayısı 3474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Aracınıza Yakıt Alırken?
« : Haziran 17, 2010, 19:14:39 »
S.a arkadaslar aracınıza yakıt alırken petrol ofisine girdiginizde asagıya inermisiniz yoksa pompacının size gelmesini ve camı acıp söylemeyi ve parayı vermeyimi tercih ediyorsunuz..

Sadece Benim görüşüm :)  Ben arabadan inmeyenleri artist saygısız buluyorum ( Hasta gibi kusurlar harici)

Ya siz?
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

Aracınıza Yakıt Alırken?
« : Haziran 17, 2010, 19:14:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Aracınıza Yakıt Alırken?
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2010, 19:19:39 »
bir kere inmedim oda bana pahalıya mal oldu.gece yarısı depoyu fullettim.pompacı zaten uykudan kalkıp geldi(kornaya basıp uyandırdım)depoyu doldurduktan sonra "Allah'a emanet olédedim ve gittim.5 dk.sonra aklıma geldi parayı vermeden çıkmıştım petrolden.bir daha geri döndüm,geldim popacıyı kaldırdım parayı verip yoluma tekrar devam ettim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2010, 19:21:38 »
duruma bağlı:
-arabadan inmeden de bence saygılı bir alışveriş yapılabilir.
-arabadan inip de apış arasını kaşıya kaşıya bir elinde tesbih "DOLDUR" diyen hırbolar da olabilir.
dedim ya duruma ve kişiye bağlı, saygı arabanın içinde ya da dışında değil bence. kişinin kendindedir
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2010, 19:25:46 »
bir kere inmedim oda bana pahalıya mal oldu.gece yarısı depoyu fullettim.pompacı zaten uykudan kalkıp geldi(kornaya basıp uyandırdım)depoyu doldurduktan sonra "Allah'a emanet olédedim ve gittim.5 dk.sonra aklıma geldi parayı vermeden çıkmıştım petrolden.bir daha geri döndüm,geldim popacıyı kaldırdım parayı verip yoluma tekrar devam ettim.
:) Neyse ki benzin kapagını acık unutmamıs adam  ..
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2010, 19:26:59 »
duruma bağlı:
-arabadan inip de apış arasını kaşıya kaşıya bir elinde tesbih "DOLDUR" diyen hırbolar da olabilir.
dedim ya duruma ve kişiye bağlı, saygı arabanın içinde ya da dışında değil bence. kişinin kendindedir
tabiki duruma baglı .. Kendinizi pompacının yerine koyun belki bir degeri haysiyeti olmayabilir kişiden kişiye ama oda insan Ne bilim ben inipte hafif sohbetle arabamın deposunu doldurturum böyle cok daha güzel bence .. kişisel görüş ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2010, 19:34:37 »
Araçtan inerim. Sürekli aynı yerden aldığım için, az biraz muhabbet ederim. Gaz alıyorsam, kapağı kapattığına emin olurum :). O sırada da camları silerim.
Bir kış günü, benzinliğe gittim. Midem bulanıyordu, inemedim arabadan. Artiz sanmasın diye yalvarır gibi istedim benzini :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 17, 2010, 19:41:13 »
Araçtan inerim. Sürekli aynı yerden aldığım için, az biraz muhabbet ederim. Gaz alıyorsam, kapağı kapattığına emin olurum :). O sırada da camları silerim.
Bir kış günü, benzinliğe gittim. Midem bulanıyordu, inemedim arabadan. Artiz sanmasın diye yalvarır gibi istedim benzini :D.
Bi fıkra vardı ...
Temel istanbulda bakkal işletiyordur
İstanbullu bir genç bakkala gelmiş ve
-- Bir tane çikolata alabilirmiyim temel bey
demiş.
temelde
--Parasını vermicemisun niye karı gibi yalvarıyosun demiş ... :D o misal olmus abicim seninkide :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2010, 19:54:39 »
Bi fıkra vardı ...
Temel istanbulda bakkal işletiyordur
İstanbullu bir genç bakkala gelmiş ve
-- Bir tane çikolata alabilirmiyim temel bey
demiş.
temelde
--Parasını vermicemisun niye karı gibi yalvarıyosun demiş ... :D o misal olmus abicim seninkide :P
Sorma Mehmet :).
Doğuda istanbullu yeni öğretmen göreve başlar.
Bakkala gider ve
" yarım kilo peynir alabilirmiyim" der. Bakkal şöyle bir bakar verir peyniri.
"300 gr zeytin alabilirmiyim" der. Bakkal verir zeytini.
"birde ekmek rica edicem" der. Bakkal onu da verir.
"Buyrun parasını" deyince. Bakkal;"Madem parasını verecektin niye yalvardın?" der :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2010, 19:59:15 »
Sorma Mehmet :).
Doğuda istanbullu yeni öğretmen göreve başlar.
Bakkala gider ve
" yarım kilo peynir alabilirmiyim" der. Bakkal şöyle bir bakar verir peyniri.
"300 gr zeytin alabilirmiyim" der. Bakkal verir zeytini.
"birde ekmek rica edicem" der. Bakkal onu da verir.
"Buyrun parasını" deyince. Bakkal;"Madem parasını verecektin niye yalvardın?" der :D.

:D aynı iş işte :P sen niye verdin abicim parasını ya  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2010, 20:02:54 »
hep arabadan inerim çünkü kredi kartıyla alışveriş yaparız
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2010, 20:06:32 »
S.a arkadaslar aracınıza yakıt alırken petrol ofisine girdiginizde asagıya inermisiniz yoksa pompacının size gelmesini ve camı acıp söylemeyi ve parayı vermeyimi tercih ediyorsunuz..

Sadece Benim görüşüm :)  Ben arabadan inmeyenleri artist saygısız buluyorum ( Hasta gibi kusurlar harici)

Ya siz?

Her defasinda iniyorum. bugun de indim.
Inmesem kim dolduracak depoyu? :D
Self-servis.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2010, 20:14:54 »

Sadece Benim görüşüm :)  Ben arabadan inmeyenleri artist saygısız buluyorum ( Hasta gibi kusurlar harici)

Ya siz?
Arabadan inmemenin saygı ile ilgisi yoktur.Arkanda araba var, önünde araba var, pompacı iki bazen de üç arabaya birden bakıyor.biz arabadan inip sohbet için pompacıyı mı arıyalım? Düzce de belki olabilir.Şehirler arası yollarda mümkündür. Hem dinlenirsiniz hem de sohbet edersiniz.İstanbulun kalabalık benzin istasyonlarında o söyledikleriniz olmaz.Esas saygısızlık sıradakileri keyfi olarak bekletmekle olur.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2010, 21:31:54 »
duruma bağlı:

üstüne ne söylenirki...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2010, 21:47:06 »
mehmet kardeşime katılıyorum..ben de arabadan inmeden kaç lira olduğunu söyleyenleri hep artist bulmuşumdur..her zaman inerim, iki adım atarım, zaten shell club kart kullanıyorum, en olmadı onun için inerim..arabadan inmediğim nerdeyse yok gibi bir şey
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2010, 22:13:36 »
  Bende çoğunlukla inerim (hatta hep), pompacıyada birşeyler sorarım (yakıt ne zaman geldi falan diye) ki genelde aldığım yerler bellidir. Yurtdışında ise bazı istasyonlardan alırken zaten parayı alete (atm gibi birşey) yerleştiriyordum ve ona göre pompayı kendim kullanıyordum, çünkü geceleri ya da bayramlarda benzinciler kapalı olabiliyor. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 18, 2010, 00:28:39 »
Araçtan inilirse hele hele uzaklaşılacaksa mutlaka camları kapatıp kapıları kilitlemeye dikkat ederim. Aksi durumlarda meydana gelebilecek hasar ve kayıplar sigorta kapsamına da girmiyor.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2010, 00:48:39 »
Ben hep aynı benzınlıkten alırım depoyu hep dolu tuttugum için 1-2 cızgı ınınce hemen dolduruurm zaten hep 25 tl lik mazot alınca doluyor :) o yuzden pompacılarda alıst 25 tl mı ercan diye sorarlar pompacıların coğu arkadaşım oldugundan muhabbet etmek için inerin gene inerim aractan birde hep kredi artınla mazot aladığımdan Bp club karttanda gecirtmek için inmek zorundayım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Haziran 18, 2010, 00:51:29 »
arbadan inmemekmi_? ben inip pompanın paşında bekliyorumda yinede pompaya bırakıp başka arabaya koşuyolar bir sefer başıma geldi pompa depodan kurtuldu ve benzinler yere saçılmaya başladı o an ne yapacağımı şaşırdım aracı çalıştırmadan iterek aracı uşaklaştırdım benzin dökülen yerleri iyice silip su tuttuktan sonra çalıştırdım bir dahada pompanın pompacı ile depo başında bekliyorum bırakmayın pompayı depo arızalı pompa düşüyor diyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Haziran 18, 2010, 08:20:22 »
Arabadan inmemenin saygı ile ilgisi yoktur.Arkanda araba var, önünde araba var, pompacı iki bazen de üç arabaya birden bakıyor.biz arabadan inip sohbet için pompacıyı mı arıyalım? Düzce de belki olabilir.Şehirler arası yollarda mümkündür. Hem dinlenirsiniz hem de sohbet edersiniz.İstanbulun kalabalık benzin istasyonlarında o söyledikleriniz olmaz.Esas saygısızlık sıradakileri keyfi olarak bekletmekle olur.
Kemal Abi Bostancı İstanbul'un göbeği sayılır :). O telaşta pompacıyı kafa tutmak olmaz tabi :).
arbadan inmemekmi_? ben inip pompanın paşında bekliyorumda yinede pompaya bırakıp başka arabaya koşuyolar bir sefer başıma geldi pompa depodan kurtuldu ve benzinler yere saçılmaya başladı o an ne yapacağımı şaşırdım aracı çalıştırmadan iterek aracı uşaklaştırdım benzin dökülen yerleri iyice silip su tuttuktan sonra çalıştırdım bir dahada pompanın pompacı ile depo başında bekliyorum bırakmayın pompayı depo arızalı pompa düşüyor diyorum .
Gökhan, Amerika'da olsan filmini çekerlerdi :D. Geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 18, 2010, 08:37:14 »
  Ben birkere benzin alırken (ae101 e) benzin pompasının hortumu patlamıştı. !!!

Bu arada Anadollarda (en azından bazı serilerde) yakıt deposunun kapağının nerede olduğunu biliyormusunuz?