Gönderen Konu: Aracınıza Yakıt Alırken?  (Okunma sayısı 3475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracınıza Yakıt Alırken?
« Yanıtla #40 : Haziran 18, 2010, 13:40:02 »
ARabadan mutlaka inerim alışkanlık olmuştur anahtarı da hemen alırım. LPG ve benzini hep aynı yerden aldığım için ordakileri de tanıyorum ve depo dolana kadar muhabbet ediyoruz ordakilerle.
Türkay bilirsin Kolej de libya caddesinde yolun sağındaki shell den alırım ben yakıtı sürekli tavsiye ederim oraya yolun düşerse.
Ha bu arada akşamları ve aynı pompadan alırım yakıtı.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 18, 2010, 13:40:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 18, 2010, 13:57:45 »
:). Ben bazen kendimden kıl kapıyorum. 2 dk insem bile anahtarı alıyorum. Binince de anahtarı arıyorum ceplerimde :D. Bende alırsam sabah veya akşam geç saatte alıyorum. Gece 12 yi evde bekleyip çıkmıyorum tabi :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 18, 2010, 14:06:25 »
Vedat ne olursa olsun al anahtarını. Ben bir benzinlikte benzin alırken adamın birinin çantasını çalmışlardı. Mümkünse ortada çanta falan bırakmam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #43 : Haziran 18, 2010, 16:12:18 »
Bende genelde inerim.. Devamlı gittiğim Shell benzincide hangi pompacı'ya gelsem ilk sordukları soru ; Ne kadar yakıyo abi bu ? Hani arabanın üstünde bu soruyu sor gibisinden bi yazıda yok :D 

İnmemezlik olayına gelince bende o hareketi biraz artislik olarak görüyorum tabi düşünceler değişebilir kız arkadasım olduğu zaman bile yanımda inen birisiyim. İnip karşındaki insanla benzin dolana kadar biraz laflamak iyi geliyor. Hatta depo'yu fullemiştim adamada sordum ; yahu abi o kadar depo fulledik hani bunun promosyonu yokmu deyince adamda abi içerden poşet çayını alabilirsin dedi gülerek :D Bende eyvallah sağol size hediyem olsun afiyetle için dedim bastm gittim :D
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 18, 2010, 16:19:59 »
bana ilk gittiğim zamanlar soruyorlardı..abi yada kardeş yada beyfendi..ne kadarlık diye..zamanla arada husumet oluşunca abi 20 liralık dimi? her zaman ki gibi mi? :D bi ara cebimde param oldukça alıyodum..bazen yüklü aldığımdada..oooo abi voleyi vurmuşun..hayrıdır..diyolar sağolsun istasyonumdan memunum..her türlü hizmeti sağlıyorlar.... :D bana arada takılırlar ucuzladığı zaman abi bugün benzin düştü. haberin olsun. diyolar bende cevabımı veriyorum olsun ben 20 tl lik alıyorum...:D :D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Haziran 18, 2010, 16:31:27 »
Sinan Paşam :). Alıp içememiştir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 18, 2010, 18:55:58 »
biliyolar beni de direk dolduruyoruz dimi abi diyolar. Hatta başka pompaya gidersem kazara abi gel sen kendi yerinden al diyolar. Sebebi de LPG de dolum pompası önemliymiş. İşin ilginci bilmeden doğru pompayı bulmuşum. :D ARkadaş da abi başka pompadan alma en ideal bu doldurur dedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #47 : Haziran 19, 2010, 00:01:36 »
  :)
 Arka plaka altıydı, güzel bir sistemdi tabi güvenlik açısından sıkıntılı olabilir.
 Plakayı yukarıdan öne çekince depo kapağı karşına çıkardı. Plaka yaylı bir mekanizma ile bağlıydı.

:) Hakan Abi bi ara takastan 76 Opel rekord geldi bedavaya aracı ıstanbuldan aldık tekirdağ'da benzin alıcaz benzin kapagı yok :) ara tara dolan bulamadık bırak abı benzınlıkte hıc bir pompacıda bılmıyor nerde oldugunu şans eseri benzın alamaya gelen bir müşteri göstermişti bize arka plakalıgın arkasında oldugunu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 19, 2010, 08:06:11 »
  :):):) Ama gerçekten tasarım olarak güzel bir nokta, dışarıdan görünmüyor.
 Sizin olayda çok ilginç olmuş. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #49 : Haziran 19, 2010, 23:58:11 »
Sinan Paşam :). Alıp içememiştir :D
Valla bilmiyorum vedat abi.. :) ama canım sıkılmadı değil :D bide televizyonda böyle reklam koymuyolarmı işte aman efendim 100TL lik akaryakıt alanaaaaaa.... kütahya porselendennnnnnnnnnnnnn (sanarsınki yemek takımı vercek :) ) bi adet kâse :D  :olu:

Bitki özlü çaymış.. mis gibi rize çayını demler içerim evde gelsin onada ikram ediyim benden 1 depo benzin almasına gerek yok :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Haziran 20, 2010, 08:33:54 »
Valla bilmiyorum vedat abi.. :) ama canım sıkılmadı değil :D bide televizyonda böyle reklam koymuyolarmı işte aman efendim 100TL lik akaryakıt alanaaaaaa.... kütahya porselendennnnnnnnnnnnnn (sanarsınki yemek takımı vercek :) ) bi adet kâse :D  :olu:

Bitki özlü çaymış.. mis gibi rize çayını demler içerim evde gelsin onada ikram ediyim benden 1 depo benzin almasına gerek yok :)
Reklam yapacaklar ya, adamın gözüne sokuyorlar 1 adet kâseyi :). Sende balkona as afişi. "Mis gibi rize çayı, hemde bedava" :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 30, 2010, 15:44:04 »
Valla bilmiyorum vedat abi.. :) ama canım sıkılmadı değil :D bide televizyonda böyle reklam koymuyolarmı işte aman efendim 100TL lik akaryakıt alanaaaaaa.... kütahya porselendennnnnnnnnnnnnn (sanarsınki yemek takımı vercek :) ) bi adet kâse :D  :olu:

Turkiye'deki bezin dagitim sirketlerinin/istasyonlarinin kar marji epeyi yuksek olsa gerek.Kase bile verseler karlarindan dusuyorlar onu, demek ki geriye iyi kar kaliyor...

Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • GALATASARAY
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #52 : Haziran 30, 2010, 16:29:26 »
Yurt dışında genelde benzini kendiniz dolduruyorsunuz, özelliklede amerika'da. Benzinci genelde bize has olan bir meslek. Kredi kartı kullanımı bukadar yaygın olmadan önce genelde araç içinden pek çıkılmıyordu. Bir keresinde üzerimdeki statik elektrik parayı verirken benzinciyi çarpınca adam acaip bir kızgın bakış atmıştı. Artık kredi kartı kullanımı ve puan kartları nedeniyle iniyoruz ve iyide yapıyoruz sağlık açısından. Zihnimiz açılıyor, rehavet varsa o gidiyor vs.
2002 COROLLA 1.4 VVTI ZZ121 + LANDIRENZO