Gönderen Konu: cıtroen c5..  (Okunma sayısı 14493 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
cıtroen c5..
« : Haziran 17, 2010, 17:16:24 »
herkese selamlar.. biz ikinci el temiz bir yeni kasa c5 bulduk onu corolla ile takas etmek istiyoruz.araç temiz onda sorun yokta yinede sizin görüşlerinizi almak istiyorum.sizce nasıl olur c5 i nasıl görüyorsunuz?
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Toyota Club Türkiye

cıtroen c5..
« : Haziran 17, 2010, 17:16:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: cıtroen c5..
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2010, 17:20:04 »
C5 hayalimin arabası...eğer o arabaya sahip olduysanız niye değiştiriyorusunuz anlamadım doğrusu :kötü:
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2010, 17:21:17 »
pardon sizizn corollanız var c5 almak istiyorsunuz :D ben yanlış anlamışım... bence çok güzel bi karar ama araba dediğiniz gibi temizse tabi.
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2010, 17:23:47 »
Valla konuşursam Toyota fanatikliği yapıyor dersiniz.Yalnızca şunu söyleyim , Çok yakışıklı ve corolladan üst sınıf bir araç ama alınca pişman olacaksınız. Bekleyip görelim ;)

Yaz gelince fransız arabalarının piyasaları neden böyle garip bir şekilde hızlanıyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2010, 17:28:27 »
Valla konuşursam Toyota fanatikliği yapıyor dersiniz.Yalnızca şunu söyleyim , Çok yakışıklı ve corolladan üst sınıf bir araç ama alınca pişman olacaksınız. Bekleyip görelim ;)

Yaz gelince fransız arabalarının piyasaları neden böyle garip bir şekilde hızlanıyor?

+99999999999999
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2010, 17:32:05 »

Erdem kardeş böyle söylemenin bi sebebi vardır elbet.bizede söylermisin niçin pişman olacaklar.çünkü benimde çok hoşuma gidiyor C5 ler. kötü yanları neler öğrenmek isterim açıkcası...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Haziran 17, 2010, 17:38:26 »
aracın kötü yanlarını biliyorsanız söyleyinde bizde öğrenelim bizim korkumuz 2.elinin ileride düşecek olması cıtroen pek para etmez ve alıcısı da zor bulunur.(ama c5 bunların dışında gibi duruyor)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2010, 17:40:54 »
aracın kötü yanlarını biliyorsanız söyleyinde bizde öğrenelim bizim korkumuz 2.elinin ileride düşecek olması cıtroen pek para etmez ve alıcısı da zor bulunur.(ama c5 bunların dışında gibi duruyor)
citroen son zamanlarda çok büyük atak yaptı.citroen berlingoyu peugeot paartneri çıkardı ikiside aynı ama citroen daha çok satıyor yada sivasta öyle bilmiyorum ama artık citroenin 2. el piyasasıda güçlenecek gibi.zaten c5 çok farklı bi araç onu hiç katmıyorum bile...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2010, 17:41:08 »
fransız işte..tipik hani, sorun çıkaran, piyasası çok düşen falan :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2010, 17:44:10 »
türkay abi orası öyle ama c5 gerçekten de farklı bi şey :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2010, 17:48:06 »
  Düşünülen hangi C5, son kasa ise açıkçası benimde çok hoşuma gidiyor, oldukça teknolojik bir araç ancak tabiki kesinlikle 1.6 dizel mantıklı Türkiye şartlarında bence.
 Çevremde kullanan 1-2 kişi var ve şu ana kadar onlardan özellikle bir sorun duymadım ancak bahsettiğim son kasa C5.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2010, 17:49:07 »
2.elinin ileride düşecek olması cıtroen pek para etmez ve alıcısı da zor bulunur.(ama c5 bunların dışında gibi duruyor)

citroen cıtroendir c4-c5-c3 pek farketmez,farkeder ama çok değil... önemli olan senin yazdığının dışında sorun çıkarıyor olmaması...
motoru konusunda bilgim yada test etme şansım olmadı  ama C5 aracı yerinde inceledim arka koltuğa oturan biri minyon tipli değilse kafası tavana değiyor,arka kısmı çok basık duruyor ve benim için eksi br yöndü... hayırlısı olur umarım, iyi bir araştırmak gerek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2010, 17:53:30 »
  Düşünülen hangi C5, son kasa ise açıkçası benimde çok hoşuma gidiyor, oldukça teknolojik bir araç ancak tabiki kesinlikle 1.6 dizel mantıklı Türkiye şartlarında bence.
 Çevremde kullanan 1-2 kişi var ve şu ana kadar onlardan özellikle bir sorun duymadım ancak bahsettiğim son kasa C5.
Alıntı
   evet hakan abi son çıkan c5 ler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2010, 17:58:49 »
bi arkadaşımın babasında vardı satıp passat aldı adam çok yaktığından sert kalas bir araba olduğundan çok şikayet ediyordu...

" bahsettiğim kasa sondan bi önceki oluyor "
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2010, 18:02:15 »
şimdi son kasa c5 benim de çok çok hoşuma gidiyor ama bir çok peugeot da süper tasarım yapıyor, araç daha çok yeni ilk çıkanı 2008 olması lazım, bir kaç yıla çıkar kronik sorun vs..ilgilenmedim hiç bilmiyorum sorun var mı..ama citroen işte
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2010, 18:14:19 »
  Dizel'inde, Ford'da da kullanılan motor var. Yani uzun süredir çeşitli markalarda kullanılan bir motor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Haziran 17, 2010, 18:18:12 »
  Dizel'inde, Ford'da da kullanılan motor var. Yani uzun süredir çeşitli markalarda kullanılan bir motor.
tamam da hakan abi o motor iyi bir üne sahip değil ki..ayıntılı bilgi için www.fordclubtr.com sitesine bakabilirsiniz, çok çok fazla focus II 1.6tdci sorunları anlatılıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #17 : Haziran 17, 2010, 18:40:38 »
  Evet, ancak bildiğim kadarı ile bazı gelişmelerde oldu o motorda (yanılıyorda olabilirim), sorunda bildiğim kadarı ile genelde Turbo Hortumunda oluyordu.
 Tabi şunuda hep söylüyorum, çoğu sürücü ve özellikle şirket aracı kullananlar turbo araç kullanma konusunda hala yeterli bilgiye ve özene sahip değil.
 Yine o motorun fazla detayını bilmiyorum, hala ve motorun kendi yapısından kaynaklı sorunlarda olabilir, araştırmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2010, 18:48:44 »
turbo hortumu en efsanesi zaten, neredeyse olmayan focus II yok, turbo yağlamayla ilgili sorunlar oluyor genelde ve turbo değişimine gidiyor olay sürekli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
« Yanıtla #19 : Haziran 17, 2010, 21:25:36 »
c5 zaten benzinli satılmıyor. iki versiyon var 1.6 ve 2.0 hdi motorlu.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi