0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğrudur. Yeri gelmişken izninizle bir kaç ek bilgide vereyim. Zamanında çeşitli çalışmalar yapılmış olmasına rağmen ilk önden çekişli araç üreten Citroen olmuştur. Cv modeli 1930 ların sonunda tasarlanmış ve tanıtılmış ancak savaş nedeni ile 1940 ların sonunda satışa geçebilmiştir ve 1988'e kadar da üretilmiştir. Bu aracın servis periyodu yanlış bilmiyorsam 160.000Km. gibi birşeydi (yinede araştırmak lazım). Hidropnömatik süspansiyonu ise zaten herkes bilir. Açıkçası amacım bir markayı ya da modeli övmek ya da yermek değil, sadece somut veriler ile birşeyler aktarmak. Her marka ya da model için yanlışlarda görülmeli, doğrularda.
Çevremde kullanan iki kişi oldu , hatta ark.ımın babasınıda sayarsam üç kişi oluyor.Gördüğüm kadarıyla hepside çok beğenerek aldılar ama çok pişman olarak zor zoruna sattılar. Bende binmiştim çok beğenmiştim ama nedenini bilmiyorum kimse beğenmiyor , alan herkes pişman oluyor. Ankarada Galerici olan akrabalarımda var(ben ılgazlıyım) , Citroen gelince almak istemiyorlar , en az 5.000lira aşağısını veriyorlar. Citroeni olan kimi gördüysem satıp kurtulma derdi içinde , bende bilmiyorum ama büyük ihtimalle uzun süreli kullanımda sizide rahatsız eden birşeyi olur. Gerçi sonuçta yeni Corollada sorunlu bir araba olduğu için çok birşey farketmez. Bence eğer takasa girecekseniz 2004-2011arası avensisler ve 2007-2009 arası civicler sorunsuzdur. C5ten pişman olunacağınıda bunun (avensis ve civic)gibi duyumlarıma göre düşündüm. Demek bu önden çekiş belasınıda başımıza SittiRoenn sarmış. Abi ben Citroen firmasına birşey diyemiyorum çok zengin tarihi olan bir firma ama artık eskisi gibi değil... Nerdeee O Eski Citroen BXler , CXler
Son kasa Passatlar bence çok hoş duruyor ki bir öncekileri beğenmezdim. 2009 Passat
civici isteseydik biz arabayı sıfır aldığımızda alırdık zaten civic bize olmaz.aslında 2009 bir passat ta var ama passatın yakın zamanda yeni kasası çıkacağı için pek ılımlı yaklaşmıyoruz..
fransız işte..tipik hani, sorun çıkaran, piyasası çok düşen falan
+1 Bizde de Peugeot Partner vardı. 4 sene önce acele ile sıfır almıştık. Satmak için belki 1.5 yıl bekledik, en sonunda ucuz bi rakam a gitti. 11.000 tl yaklaşık zararımız oldu. ( Vergileri katmıyorum. ) + Her yıl 1000 tl, 4 yıl ve 6 ay' da bir vize...