Gönderen Konu: Şaka  (Okunma sayısı 4300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Şaka
« : Haziran 15, 2010, 22:20:45 »
  Selam.
 Şimdiye kadar yaptığınız tatlı ve akıllıca şakalar var mı?  :P :islik:

Toyota Club Türkiye

Şaka
« : Haziran 15, 2010, 22:20:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Şaka
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2010, 22:33:17 »
Yok:))))
Çok da sevmem:)))
1 Nisanda bu sene şirkette tehdit ettim milleti, bana şaka yapanı oyarım diye:))))))))))))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2010, 23:00:00 »
Yok:)))) Çok da sevmem:)))
1 Nisanda bu sene şirkette tehdit ettim milleti, bana şaka yapanı oyarım diye:))))))))))))))))
   Iyyyyyyyy...Kaba saba adam.Ne olacak.
   Yapmadım ama aklımdan hiç çıkmayan bir şaka var.98 yılıydı sanırım.Şuayip adındaki arkadaşımız telaşla içeri girdi ve "Fatoş hanım çorba içerken boğazına toplu iğne kaçtı" dedi.Haber verdiği yerde şirketin yemekhanesi.Fatoş'un ne işi var başka yerde yemek yiyiyor.Ben hariç herkes Fatoş'un odasına koştu.Birde ne görsünler; Fatoş telefonda toptancı ile defter pazarlığı yapıyor :rofl: :rofl:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2010, 23:37:13 »
ömer beyin kulakları çınlasın canım kardeşim... yüreğini hoplatmıştık... üstelik il sağlık müdürünün imzasını taklit ederek resmi yazı ile.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 16, 2010, 09:57:55 »
Bana, bugüne kadar yapılan en yaratıcı şakayı paylaşayım:

Sene 2002, bankada çalışıyorum. Diğer şubemizde çalışan X adlı bir bayan arkadaşımdan hoşlanıyorum  :-[ Fakat bir türlü meramımı anlatamıyorum  ::) Bu arada benim durumum tüm bankanın dilinde, hatta genel müdürlüğü kadar gitmiş  :D Y adlı arkadaşım, genel müdürlükten de yardım alarak hınzırca bir plan yapıyor. Kendisiyle X arasında geçtiğini iddaa ettiği bir mail trafiğini bana iletiyor. Diyaloglar üç aşağı beş yukarı şu şekilde:

Y : Merhaba X, farkındasındır mutlaka. Hakkı senden çok hoşlanıyor fakat bir türlü açılamıyor. Bu konuda ne yapabiliriz?

X: Merhaba Y, evet farkındayım. Aslında Hakkı çok hoş bir çocuk ama çok çekingen, biraz cesarete ihtiyacı var sanırım.

Arkadaşım, içinde bu şekilde diyaloglar geçen maili bana ilettiğinde neler hissetmiş olabileceğimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım :D Şaka olmasından şüpheleniyorum ama bankanın sisteminden dolayı bu mümkün değil gibi. X'in bir arkadaş olarak beni fazlasıyla takdir etse bile bana başka bir gözle bakmayacağını düşünürken hoş çocuk olarak nitelendirilmek duygularımı allak bullak ediyor. Öte yandan Y'nin, X ile bırakın böyle bir soru soracak samimiyeti olup olmadığını, X ile tanışıp tanışmadığından bile emin olamamam kafamı iyice karıştırıyor. Buram buram gaz kokan bu mailin etkisiyle soluğu X'in yanında alıyorum :D Gayet soğukkanlı bir biçimde X’in yanına yaklaşıyorum ve aramızda geçen şu diyalogla konuyu kapatıyorum:

Ben: Merhaba X, Y’yi tanıyor musun?
X   : Hayır (Gayet net bir şekilde)
Ben: Ben de tanımam  i.neyi :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2010, 10:01:08 »
o bende çok var..sanayi ortamın olunca..  örnek verecek olursak üst katlarda çalışan ustalarımız aşağıya lak ğa iniyolar ceneleri açıldımı..şunu yapıyoruz..işyerinin telefonu çalıiyor koşturuyoruz acele ile üst kata dayanamıyo tekrar geri geliyor..bidaha çaldırıyoruz dükkanını çıkıyor bidaha gelmiyor tabi aşşağıda kopuyoruz.... sonunda onu bu şakalrımızla bir telsiz telefon aldırdık..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2010, 10:50:53 »
Bana, bugüne kadar yapılan en yaratıcı şakayı paylaşayım:

Sene 2002, bankada çalışıyorum. Diğer şubemizde çalışan X adlı bir bayan arkadaşımdan hoşlanıyorum  :-[ Fakat bir türlü meramımı anlatamıyorum  ::) Bu arada benim durumum tüm bankanın dilinde, hatta genel müdürlüğü kadar gitmiş  :D Y adlı arkadaşım, genel müdürlükten de yardım alarak hınzırca bir plan yapıyor. Kendisiyle X arasında geçtiğini iddaa ettiği bir mail trafiğini bana iletiyor. Diyaloglar üç aşağı beş yukarı şu şekilde:

Y : Merhaba X, farkındasındır mutlaka. Hakkı senden çok hoşlanıyor fakat bir türlü açılamıyor. Bu konuda ne yapabiliriz?

X: Merhaba Y, evet farkındayım. Aslında Hakkı çok hoş bir çocuk ama çok çekingen, biraz cesarete ihtiyacı var sanırım.

Arkadaşım, içinde bu şekilde diyaloglar geçen maili bana ilettiğinde neler hissetmiş olabileceğimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım :D Şaka olmasından şüpheleniyorum ama bankanın sisteminden dolayı bu mümkün değil gibi. X'in bir arkadaş olarak beni fazlasıyla takdir etse bile bana başka bir gözle bakmayacağını düşünürken hoş çocuk olarak nitelendirilmek duygularımı allak bullak ediyor. Öte yandan Y'nin, X ile bırakın böyle bir soru soracak samimiyeti olup olmadığını, X ile tanışıp tanışmadığından bile emin olamamam kafamı iyice karıştırıyor. Buram buram gaz kokan bu mailin etkisiyle soluğu X'in yanında alıyorum :D Gayet soğukkanlı bir biçimde X’in yanına yaklaşıyorum ve aramızda geçen şu diyalogla konuyu kapatıyorum:

X   : Hayır (Gayet net bir şekilde)
Ben: Ben de tanımam  i.neyi :D

:D sonuç ne oldu hakkı başkan. merak ettim de, cevap vermeme hakkınız tabiki var...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 16, 2010, 10:59:32 »
Çok iyi arkadaştık, arkadaş olarak kaldık Murat hocam :D Ben 3 yıl önce, o ise 2 yıl önce evlendi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2010, 11:05:11 »
Hakkı Bey bence biraz haddini aşan bir şaka olmuş ama güzel kurgulanmış. Arkadaşlar şaka yaparken, yapılan şakaların sonuçlarının şakazedeyi sıkıntılı bir duruma sokabileceğini düşünmeli. Ben düşünüyorumda ya siz hanımefendiye gidip açılsaydınız ve hanımefendi sizi kötü bir şekilde tersleseydi. Sizin için hatırlamak istemeyeceğiniz kötü bir anı olmazmıydı o zaman?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2010, 11:06:30 »
ben de yaptığım bir şakayı anlatayım:
sene 1999/eylül
ben 19 yaşındayım. aynı liseden mezun ve o zamanlar ytü kazanan bir arkadaşım yeni bir cep tel alıp istanbula gidiyor. numarası ben de var tabi ama benim cebim yoktu henüz. 1-2 hafta sonra ben de yeni telefonumu alıyorum ve numaramı bilmeyen arkadaşıma
"beni ne çabuk unuttun", "orada yeni birinimi buldun", "boğazı seyrederken ben aklına geliyor muyum" v.s. içerikli mesajlar atıyorum(isim yok tabi). beni çıldırmış gibi aramaya başladı, hepsini reddettim. sonra "ailem yanımda şimdi konuşamam 24:00 dan sonra ara" diye bir mesaj attım. arkadaşım 24:01 de aradı beni. ben kalın ve hafif uykulu bir ses tonuyla aramızda geçen diyalog:

ben: efendim
o: şey pardon bu numaradan bana mesaj geldi de
ben: ne mesajı kardeşim ben mesaj falan atmadım, hem sen saaatin farkında mısın
o: ya gerçekten mesaj geldi, keemm küümmm ???
ben: haaa telefon kız kardeşimdeydi, yanlış bişey mi yazmış size
o: yoo yoo hayır mesaj falan gelmedi bu numaradan, ben karıştırmışım
ben: manyak mısın kardeşim, işin yok muı senin

telefon kapanır ve ben 10 dakka sonra mesajlara tekrar başlıyorum.

tekrar arıyor, bu sefer korkak ama bir o kadar da emin,

ben: lan fatih illa araman için kız mı olmam lazım...
o: pardon özür dilerim, yine yanlış oldu heralde
ben: doğru oldu kardeşim ben murat...
o: ??? lan oğlum git başımdan üffff
ben: bildiğim bi kız arkadaşın da yoktu ama niye bu kadar heyecan yaptın ki...
o: ne biliyim olum yaaa heveslendim birden, naber nasılsın
...
...
...

benim anlamadığım nokta, ancak telefon numarasını bilboard'a yazan birisi yutardı bu şakayı, demekki bizim bilmediğimiz bi hikayesi varmış arkadaşın...
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 16, 2010, 11:08:00 »
Çok iyi arkadaştık, arkadaş olarak kaldık Murat hocam :D Ben 3 yıl önce, o ise 2 yıl önce evlendi :)
yok başkan ben o hanfendiyle sonunuzu kasdediyorum, şakayı yapan arkadaşınızı vurduğunuzu varsayarak :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 16, 2010, 11:15:12 »
Hakkı Bey bence biraz haddini aşan bir şaka olmuş ama güzel kurgulanmış. Arkadaşlar şaka yaparken, yapılan şakaların sonuçlarının şakazedeyi sıkıntılı bir duruma sokabileceğini düşünmeli. Ben düşünüyorumda ya siz hanımefendiye gidip açılsaydınız ve hanımefendi sizi kötü bir şekilde tersleseydi. Sizin için hatırlamak istemeyeceğiniz kötü bir anı olmazmıydı o zaman?

Haklısınız Ahmet Bey, dediğiniz gibi o gazla gidip reddedilsem bütün dostluğumuz sona erecekti. Ama yine de arkadaşların bunun iyi niyetle yaptıklarına inandığım için onları affettim :)

yok başkan ben o hanfendiyle sonunuzu kasdediyorum, şakayı yapan arkadaşınızı vurduğunuzu varsayarak :D

Önce vurmayı düşündüm ama yukarıda Ahmet Bey'e de söylediğim gibi affettim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Haziran 16, 2010, 11:17:03 »
Affetmek büyüklüktür.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 16, 2010, 11:17:56 »
X   : Hayır (Gayet net bir şekilde)
Ben: Ben de tanımam  i.neyi :D

bir daha iş yerinde sizin iletileri okumayacağım.... öldümm.... :lol: :lol: :rofl:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 16, 2010, 11:27:01 »
Affetmek büyüklüktür.  :alkis:

Teşekkürler :)

bir daha iş yerinde sizin iletileri okumayacağım.... öldümm.... :lol: :lol: :rofl:

Benim yüzümden iş arkadaşlarınız sizin hakkınızda spekülasyon yapmazlar umarım :D

Murat hocam, sen de az değilmişsin yani :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 16, 2010, 12:04:13 »
arkadaşları misafir ediyorum balkonda mangal keyfi sıra  çaya geldi ilk çaylar bitti.coğrafyacı arkadaş çok geniş bi adamdır hatta herkesin takım elbise ile gittiği düğünde şortla altın takarken resimleri vardır.bu gene konuşuyor sürekli....içerden boş çaydanlığı aldım çay isteyen var mı diye sordum kimse istemedi (bunu da önceden haber vermiştim kimse istemesiin diye)
gökhan istedi tabi.bende elimden kaymış gibi yapıp çaydanlığı üstüne düşürdüm.(bunu  hep TV de görmüştüm)
tabi hep beraber koptuk..o titremesi tamda kucağına attığım için hassas durumda kaldı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Haziran 16, 2010, 12:25:31 »
şaka : bir çorba kaşığı suyla insanların üzerine yürüdüm ve dedimki yaklaşmayın bir kaşık suda boğarım sizi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 16, 2010, 12:44:07 »
  Harbi iyi şakalar olmuş.
 Hakkı, senin şakanın benzerini ben çok uzun seneler önce çok yakın bir arkadaşıma yapmıştım. Gerçi şaka niyetine değil, çözüm için yaptığım birşeydi.  O arkadaş da bir kızdan hoşlanıyordu ve onunla normal arkadaş olarak konuşuyordu. Ancak kızdan hoşlandığını ona bir türlü açamıyordu. Bu uzun süre böyle gitti ve platonik bir durum aldı. Bende baktım arkadaşımın durumu kötü ve gidip başka bir arkadaşa planımı anlattım ve konuşmamızda beni onaylamasını söyledim. Sonra kızdan hoşlanan arkadaşın yanına beraber gittik ve ona;
 -senin adına kıza gittik ve ondan hoşlandığını söyledik,
 -kız; peki neden o gelmedi, onun konuşmamasına çok üzüldüm, gelsin o konuşsun dedi, dedik. :)
 -arkadaş; bunu gerçekten yaptınızmı dedi,  ::) 
 ve kızın yanına gidip
 -arkadaşlar senden hoşlandığımı söylemiş demiş.
 Üzücü tarafı aralarında duygusal bir bağ olmadı ancak o olaydan sonra arkadaşımız çok rahatlamıştı. :)

Bu arada çok planlı ve büyük şakalarımda oldu, onlarıda anlatırım bir ara. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2010, 00:24:24 »
çok samimi bir arkadaşım evdeyken, cep telefonunu alıp kendi telefonumdaki isim kaydını, kız arkadaşının ismi ile değiştirmiştim.

Sonraki bir saat kız arkadaşından çok garip sms'ler almaya başlamıştı  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Haziran 17, 2010, 07:52:33 »
çok samimi bir arkadaşım evdeyken, cep telefonunu alıp kendi telefonumdaki isim kaydını, kız arkadaşının ismi ile değiştirmiştim.

Sonraki bir saat kız arkadaşından çok garip sms'ler almaya başlamıştı  :islik:

:D