0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok:)))) Çok da sevmem:)))1 Nisanda bu sene şirkette tehdit ettim milleti, bana şaka yapanı oyarım diye:))))))))))))))))
Bana, bugüne kadar yapılan en yaratıcı şakayı paylaşayım:Sene 2002, bankada çalışıyorum. Diğer şubemizde çalışan X adlı bir bayan arkadaşımdan hoşlanıyorum Fakat bir türlü meramımı anlatamıyorum Bu arada benim durumum tüm bankanın dilinde, hatta genel müdürlüğü kadar gitmiş Y adlı arkadaşım, genel müdürlükten de yardım alarak hınzırca bir plan yapıyor. Kendisiyle X arasında geçtiğini iddaa ettiği bir mail trafiğini bana iletiyor. Diyaloglar üç aşağı beş yukarı şu şekilde:Y : Merhaba X, farkındasındır mutlaka. Hakkı senden çok hoşlanıyor fakat bir türlü açılamıyor. Bu konuda ne yapabiliriz?X: Merhaba Y, evet farkındayım. Aslında Hakkı çok hoş bir çocuk ama çok çekingen, biraz cesarete ihtiyacı var sanırım.Arkadaşım, içinde bu şekilde diyaloglar geçen maili bana ilettiğinde neler hissetmiş olabileceğimi az çok tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım Şaka olmasından şüpheleniyorum ama bankanın sisteminden dolayı bu mümkün değil gibi. X'in bir arkadaş olarak beni fazlasıyla takdir etse bile bana başka bir gözle bakmayacağını düşünürken hoş çocuk olarak nitelendirilmek duygularımı allak bullak ediyor. Öte yandan Y'nin, X ile bırakın böyle bir soru soracak samimiyeti olup olmadığını, X ile tanışıp tanışmadığından bile emin olamamam kafamı iyice karıştırıyor. Buram buram gaz kokan bu mailin etkisiyle soluğu X'in yanında alıyorum Gayet soğukkanlı bir biçimde X’in yanına yaklaşıyorum ve aramızda geçen şu diyalogla konuyu kapatıyorum:Ben: Merhaba X, Y’yi tanıyor musun?X : Hayır (Gayet net bir şekilde)Ben: Ben de tanımam i.neyi
Çok iyi arkadaştık, arkadaş olarak kaldık Murat hocam Ben 3 yıl önce, o ise 2 yıl önce evlendi
Hakkı Bey bence biraz haddini aşan bir şaka olmuş ama güzel kurgulanmış. Arkadaşlar şaka yaparken, yapılan şakaların sonuçlarının şakazedeyi sıkıntılı bir duruma sokabileceğini düşünmeli. Ben düşünüyorumda ya siz hanımefendiye gidip açılsaydınız ve hanımefendi sizi kötü bir şekilde tersleseydi. Sizin için hatırlamak istemeyeceğiniz kötü bir anı olmazmıydı o zaman?
yok başkan ben o hanfendiyle sonunuzu kasdediyorum, şakayı yapan arkadaşınızı vurduğunuzu varsayarak
Ben: Merhaba X, Y’yi tanıyor musun?X : Hayır (Gayet net bir şekilde)Ben: Ben de tanımam i.neyi
Affetmek büyüklüktür.
bir daha iş yerinde sizin iletileri okumayacağım.... öldümm....
çok samimi bir arkadaşım evdeyken, cep telefonunu alıp kendi telefonumdaki isim kaydını, kız arkadaşının ismi ile değiştirmiştim.Sonraki bir saat kız arkadaşından çok garip sms'ler almaya başlamıştı